Arama sonuçları: *

• Users: KaaNFleX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KaaNFleX

Yardım Termal Macun Önerisi

Çok pahalıya kaçmadan hem işlemcime hemde ekran kartıma yetecek f/p termal macuna ihtiyacım var. Şuanda Aklımdaki Macun MX6 ama sizin Tavsiyelerinizi de bekliyorum.
  2. KaaNFleX

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Bütçe 1500 tl civarı max 2000'e çıkabilir daha yukarı çıkmaz. Biliyorum uygun fiyatlı mekanik klavye bulmak zor ama membran klavye önermeyin. Membran kullanmaktan sıkıldım. Ayrıca şu amazon ve ali expressteki yabancı markaların tatlı görünen klavyelerini önermeyin onları biliyorum. o tarz...
  3. KaaNFleX

LOSSLESS SCALİNG KORSAN ZARARI OLURMU

Arkadaşlar birkaç gün sonra lossless scaling alacağım ama şimdi bi korsan indirip denesem virüs girermi yani ekran kartıyla kripto kazarlarmı? Normalde bu kadar düşünmem ama özellikle ekran kartıyla alakalı bir program olduğu için sormak istedim.
  4. KaaNFleX

Öneri DÜŞÜK BÜTÇE MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

MAKSİMUM 1200 TL'ye MEKANİK KLAVYE İSTİYORUM. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. (klavyede bilek desteği ve %100 yani küçültülmemiş klavye olmasına dikkat ediyorum yani bunlar olursa daha iyi olur)
  5. KaaNFleX

Öneri RAMPAGE KB-R86 Alınır mı??

Selamün Aleyküm az önce rampage KB-R86 siyah red switch klavye aldım bu fiyata göre incelemelerine falan baktım bilek desteği olması falan hoşuma gitti. Fakat bazı kötü yorumlar okudum sizce kargoya verilmeden iptal etmelimiyim? (klavyede bilek desteği ve %100 yani küçültülmemiş klavye olmasına...
  6. KaaNFleX

Yardım Hdmi Çoklayıcı Görüntü Sorunu Yaşatır mı?

Selamün aleyküm yeni monitör aldım eski monitörümü 2. Ekranım yapmak istiyorum ama ekran kartımda 1 tane hdmi çıkışı var hdmi çoklayıcı almam lazım ama bu da monitörün ms, hz vb. Özelliklerine etki eder mi? yani tam performanslı olarak kullanabilirmiyim ona göre alacağım acil cevap lazım
  7. KaaNFleX

Yardım Düşük Bütçe Mönitör

en fazla 3000 tl bütçem var varmı bu fiyata iyi bi mönitör
  8. KaaNFleX

Öneri 3-4 bin TL Bütçe İçin Mönitör Önerisi

3-4 bin tl arası bütçem var oyun odaklı bir mönitör istiyorum almışken bu fiyattaki alabileceğimin en iyisini almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  9. KaaNFleX

PREMİERE PRO'DA RENDER ALIRKEN GPU HATASI VERİYOR YARDIM EDERMİSİNİZ

premiere proda render alırken hiç karşılaşmadığım bir hatayı aldım normalde başka videolarda almıyorum hatayı sadece bu videoyu render alırken alıyorum çözümü yokmu? Aldığım hatayı aşağıdaki görsele ekledim. 1707513138 .
  10. KaaNFleX

Yardım FC 24 OYUNCU KARİYERİNDE PRES YAPILMIYOR

FC 24 oyuncu kariyerinde pres yapamıyorum. ayarlardan bütün savunma ayarlarını denedim değiştirdim fakat oyuncuda tık yok oyundan soğuttu beni. Yardımcı olurmusunuz?
  11. KaaNFleX

BU OYUNU TEK KİŞİ YAPABİLİRMİ?

Selamün Aleyküm. C# öğrenmeye başladım. İleride tek başıma Gym Simulatör 24, İnternet Cafe Simulatör tarzı simulatör oyunları tek başıma yapabilirmiyim. Yoksa ekip olması şartmı? Bu işte tecrübeli olanlar anlatırsa sevinirim.
  12. KaaNFleX

Yardım İŞLEMCİ SICAKLIĞIM NORMALMİ

işlemcim ryzen 5500 şuan boşta sadece opera açık sıcaklık ortalama 40 derece normalmidir?
  13. KaaNFleX

Yardım BANNERLORD ASKER ÖNERİSİ

Ordum İçin En İyi Askerleri Hangi Krallıklardan Toplarım? Acil Cevap Lazım.
  14. KaaNFleX

FİFA 23 Oyuncu Kariyeri Teknik Direktör Kovdurtma Özelliği varmı?

Merhabalar. Fifa 23 Oyuncu kariyerini oynuyorum fakat arada sırada aktiviteler kısmında - Zayıf Teknik direktör performansı - diye bir şey çıkıyor acaba fifa 23 te oyuncu modundayken teknik direktörü işinden attırma özelliği varmı bilen varsa yazabilirmi?
  15. KaaNFleX

Yardım Bu Sistemin 2. El Satış Fiyatı Nedir?

Merhaba arkadaşlar hazırda 10 aydır kullandığım, Ryzen 5 5500 Sapphire Rx 6600 Gigabyte B450M K Adata Legend 700 500Gb M2 Ssd 1Tb Hdd Xpg 2x8 Ram Gamepower 80+ 650W PSU Vento VG15FE KASA özellikli sistemim var. Şuan güncel olarak 2. el satış fiyatı nedir yani kaça satabilirim? (Sistem Temiz...
  16. KaaNFleX

ERKEK Kışlık Mont Önerisi

1000 TL Civarında Kışlık Mont Tavsiyeniz varmı renk siyah tercihimdir ama beyaz da olabilir
  17. KaaNFleX

Instagram İnstagram Futbol Haber Sayfası İçin İsim Önerisi

Yeni Açacağım Futbol Haberleri Sayfası İçin Akılda Kalıcı Güzel Bir isim Lazım
  18. KaaNFleX

Twitch OBS'DE KARINCALANMA SORUNU

Selamün aleyküm obs den kayıt alıyorum ve yayın yapıyorum. Fakat Yayında ve Kayıt Esnasında Tam Olarak Kaliteli bir Görüntü Alamıyorum Sürekli bir karıncalanma pikselleşme oluyor. Bitrate i Yükseltsem Bile sorun devam Ediyor. Yardımcı Olurmusunuz? ŞUANDA YAYIN VE KAYIT AYARLARIM AŞŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE
  19. KaaNFleX

ONLİNE WORD'TE RESİM EKLEME VE HAREKET ETTİRME

Merhaba Arkadaşlar Yeni Çıkaracağım E kitabımın Kapak Fotoğrafını Online Word te Kitabıma eklemek istiyorum ancak resim koyunca hareket ettiremiyorum bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz? ACİL
  20. KaaNFleX

Yardım Led Tuşu Çalışmıyor Yada Çalıştırmasını Bilmiyorum

Merhabalar. Vento VG15FE MARKALI KASAMIN ÜZERİNDE LED TUŞU VAR FAKAT BASINCA HİÇBİR ŞEY OLMUYOR TUŞ ÇALIŞMIYORMU YOKSA BENMİ ÇALIŞTIRAMIYORUM? İNTERNETTEN BAKTIĞIMA GÖRE ÇALIŞIYORMUŞ YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
Geri