Arama sonuçları: *

1. M

YUNZII AL65 Veya WEIKAV Nut65 Hangisi Tercih edilmeli?

Merhaba Aklımda Bu 2 Klavye Kaldı %65-%75 Arası Bir Klavye Önerir Misiniz Genelde cs2 Oynuyorum Arada Hikayeli oyunlar.Kablosuz Olması Güzel Olur Önerilerinizi bekliyorum. 5500TL Bütçem var
  2. M

Bu Pakete Modem mi almalıyım router mi?

Merhaba altyapımız vdsl2 olmak üzere 50mbit internete sahibim modemden değişik sesler çıkıyor ve sesi sürekli artmaya başladı bende modem değiştirmek istiyorum.bugun Keenetic hopper ax3000 modelini almıştım meğer router ve modem farklı şeymiş ne almalıyım öneriniz varmı bütçe 3000tl [H3...
  3. M

Yardım Thermalright Aqua Elite 360 Nasıl Alınır mı?

Merhaba, kasamı garantiye yolladım ve Cougar 360mm soğutmayın pompasında arıza olduğunu ve ücretsiz olarak bu Thermalright Aqua Elite 360 ile değiştireceklerini söylediler. İşlemci Ryzen 7 7700X sizce soğutması öncesine göre iyi olur mu
  4. M

60bin TL'ye telefon önerisi

Merhaba 1,5 Hafta önce S24Fe+Buds3+şarj aleti 30bin TL'ye aldım Lakin Hala Gelmedi Bende Ürünü iade edip Sağlam bir şey almak istiyorum.Aklımda Olan telefonlar S25+,S24U,iPhone 16
  5. M

Kutudan Çıkan Bu kablo nereye takılıyor?

Merhaba kasanın kutusunda böyle bir kablo çıktı zamanında ekran kartı için deyip GameGaraj göndermişti nereye takmam lazım bunu anakartim ASUS Prime B650M-A Wi-Fi ekran kartım. INNO3D RTX 4070 Ti ıchill X3
  6. M

Moza R5 Direksiyon Seti Nasıldır?

Merhaba İyi Günler,Yakın Zamanda Direksiyon Seti almak İstiyorum Bunun İçin Sizden Öneride Bulunmanızı İstiyorum. ilk baş T300Rs GT versiyon düşünmüştüm ama Videolarına vs bakınca R5 daha iyi geldi alınır mı?
  7. M

A2 Ehliyet başlangıç motor tavsiyesi

Merhabalar a2 ehliyet ile başlangıç motor tavsiyeniz varmı benim aklımda 3 tane motor var 1-KTM 250 Duke 2024 2-MT-25 3-CBR250R R25 vs başlangıç için iyi olmaz diye düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Bütçe bu civarlarda olursa güzel olur
  8. M

10K Bütçe İle Bisiklet önerisi

Hem Arazi Hem Yol bisikleti tarzında. Çok anlamıyorum valla bisikletlerden bı tanıdık istiyor öneriniz varmı arkadaşlar
  9. M

R5 7500F için Kule Tipi Önerisi

Merhaba bu sisteme kule tipi soğutucu önerir misiniz? çok pahalı olmasa çok güzel olur 1000tl bütçe var en iyi ne soğutur https://www.gaming.gen.tr/urun/359837/vulcan-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews
  10. M

Öneri 3000Tl bütçe kulaklık önerisi

Merhaba şu anki kulaklığım Gamepower Magnus V2 pedleri söküldü vs o yüzden değiştirmek istiyorum ve genelde CS2 oynuyorum FPS tarzı. 3000TL bütçe ile FPS oyunu için ne alınır önerilerinizi bekliyorum artı olarak Razer BlackShark v2X ve SteelSeries Arctis 1 Wireless kullandım iade ettim bunlar...
  11. M

Yurt dışından alınan gamepad TR garantisi olur mu?

Merhaba Amazon Germany tarafından 9.nesil gamepad almayı düşünüyorum bu üründe TR garantisi olur mu bazı yerlerde olur gibi yazılar gördüm lakin Xbox tarafından bir oyuncu böyle cevap verdi sizin bir bilginiz var mı?
  12. M

Yardım Dell Alienware AW2724DM monitörde ghosting var mı?

Merhaba arkadaşlar. 10 gün önce monitör elime geldi ve şu an kullanıyorum ölü pixel vs denk gelmedi ama Spider-Man oynarken yavaş yavaş kafasını çevirince arkasında 1sn kadar iz bırakıyor. Ghosting var mı bunda? Oyunda çok öyle dikkatimi çekmedi ama.
  13. M

Yardım RTX 4070 Ti Furmark Testi Çok Düşük

Merhaba arkadaşlar, 4070 Ti FurMark testi 2560x1440p 8X MSAA de 60FPS normal değil dedi arkadaşlarım. Ne yapmalıyım?(8X MSAA fanların sesini hiç duymadım 0X MSAA yapınca fanlar çalışmaya başladı 300FPS gördüm.)300fps msaa kapalı.Güç tüketimi çok az 8x de neden
  14. M

Rtx4070ti Ryzen7 7700x Düşük Fps Sorunu ve Furmark Testi

Arkadaşlar arkadaşımda 3060ti var Fortnite de 250 vs alırken ben 110-160 alıyorum aynı ayarlar 1080P,2K Farketmiyor.Eger destansı alırsam 60Fps alıyorum. İnternette baktım Spiderman Remastered full Ayarlar 2K'da 100-170 alıyorlar ben ise 80-110 vs alıyorum Max.Furmark testi ise 60Fps bile olmadı...
  15. M

Öneri 4070Ti İçin 2K 165Hz(Ips) Veya Üstü Monitör Önerisi

Arkadaşlar Monitör Öneriniz Varmı? Hem FPS Hem Hikaye Oynuyorum. Benim Bulduklarım Bunlar. https://www.hepsiburada.com/gigabyte-g27qc-27-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-qhd-led-monitor-p-HBV0000112VE8...
  16. M

Anonymous Çeviri güvenilir mi

Anonymous Çeviri güvenilir mi internete vs baktığımda çoğu kişi trojan uyarısı almış bende açıkçası pek bilmiyorum yama grubunu false positive vs lafları oluyor sizin fikrinizi sormak istedim yardımcı olur musunuz? Çoğu yamayı buradan indireceğim.
  17. M

Öneri Anker Soundcore Life Q30 Ve Steelseries Arctis Nova 1 Alınır Mı?

Merhaba birisi bilgisayar için (Arctis Nova 1) birisi telefon için (Q30) bu ikisi alınır mı? Arada sırada FPS oyunları girerim CS vs telefonla da gezdiğimden 1 tanede telefona almak istedim. Sizce bunlar nasıl, maksimum 4K bütçem var...
  18. M

QR kod ile giriş yapınca farklı şehir gözüküyor

Merhaba yakın zamanda Steam ortak hesabı aldım ve oyunu bitirince az önce çıktım normalde tam konumumu veren Steam bu sefer farklı şehiri verince bir şüpheye düştüm. Ne olabilir? Hiç böyle şey yaşamadığım için soruyorum biraz anlayışlı olun :D yaklaşık 160km var gössterdiği yerde
  19. M

Güvenliği ihlal edilmiş şifre nedir donanımarşivi çıkıyor?

Arkadaşlar bununla beraber pubg,epicgames,olduğunu unuttuğum snapchat,mega vs vs 14tane ihlal edilmiş şifre diyor ne demek istiyor bu?
  20. M

Yardım Fan Anakart'ta Nereye Takılır

Merhaba arkadaşlar kasama fan almak istiyorum 120x3 olarak güzel işime yarayacak fan var mı? Kasa: Cougar panzer Max-g Full Tower. Önde 360mm sıvı soğutma arkada bir adet egzoz fan var. Üste düşünüyorum. Anakart bu: ASUS Prime B650M-A Wi-Fi işaretleyip atma şansınız var mı, bir de buna çoğaltıcı...
Geri