Arama sonuçları: *

• Users: thewisshin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. thewisshin

I3 13100f ve rx6600 oyunlarda fps normal mi

CS2 de low ayarlarda 160 180 fps fortnite dx12 performans modunda 170 190 fps aralarında alıyorum ekran kartını sonradan değiştim. ekran kartı isteyen oyunlarda doom eternel en yüksek ayarlarda 220 250 fps alıyorum fh4 te ultra da 160 fps alıyorum. fortnite ve cs2 de daha yüksek fps almam...
  2. thewisshin

Çözüldü✓ 6-7.5 TL arası ekran kartı önerisi

Yazdığım fiyat bandında ekran kartı arıyorum hangi modeli önerirsiniz rtx 2070 buldum ama eksi kart diye emin olamadım rx6600 de bu fiyatlara var sanırsam hangisi daha iyi olur veya önereceğiniz başka ekran kartı var mı ikinci el alacağım.
  3. thewisshin

M2 ssd önerisi lazım

bana en az 500 gb ssd lazım ve anakartımda 3.0 pcie girişi var buna uygun önerebileceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı ssd varmıdır modeller konusunda pekte bir fikrim yok
  4. thewisshin

Yardım I3 13100f için aldığım soğutma sizce ne kadar götürür

i3 13100f işlemcim var ve dark freezer x123 soğutucusunu aldım genel özellik olarak en çok içime sinen bu oldu ve 550 tl para verdim şuan stok fan ile stress testinde throttle yiyorum ve fortnite pubg valorant gibi oyunlarda işlemci frekansı 4333 te sabit kalsada 80 83 arası sıcaklık...
  5. thewisshin

Kasama kaç tane ve nereye fan koymalıyım

midtower küçük bir kasam var önde 3 arkada 1 argb fanlı ama oyun oynarken cam biraz ısınıyor ve elimde iki tane 12 cm fan var onların ikisinide üste takmalı mıyım sizce bir yerde okumuştum küçük kasalara üste 2 fan takılmaz soğuk havayı kasa içinde dolaşmadan dışarı atar diye ondan dolayı...
  6. thewisshin

I3 13100f stok fan ile ısı normal mi

stres testine soktuğumda işlemcim 84w çekiyor bi anda boost ile ama 85 dereceye çıkıyor ve güçten kısıp 77 derecelere sabitliyor kendini 57w falan çekiyor soğutucu değişmeme gerek var mı sizce? genelde oyun oynuyorum valorantta 72-74 civarı takılıyor ve frekans sabit 4333mhz. havit marka bir...
  7. thewisshin

Bilgisayarımda işlemci yükseltmek istiyorum

ekran kartım rx 570 4gb ve güç kaynağım 600w zamanında idareten i5 3470 takmıştım şuan oyunlarda bana yetmiyor değiştireceğim valorant tarzı fps oyunlarında 250-300 arası fps değeri alabileceğim ve hikayeli oyunlarda ekran kartımı rahat besleyecek bir işlemci almak istiyorum 2. elden bu...
  8. thewisshin

Sm-rt30 rotoruma metalik balata kullanabilir miyim kullanırsam ne olur?

soru başlıkta arkadaşlar balataları değiştirmem gerektiğinde hangisini almalıyım organik mi metalik mi metalikler benim için daha iyi ama disk uyarmı bilmiyorum.
  9. thewisshin

İnternetten alacağım bisikleti kendim kursam garanti dışı kalır mı?

internetten bisan mtx 7300 almayı düşünüyorum ve bisiklet gelince ben kendim kursam garanti dışı kalır mı yoksa servise mi götürmem gerekiyor? bide ilk bakımlar için ne yapmalıyım bilmiyorum neler yapmam gerekli?
  10. thewisshin

Bisan MTX7300 mü daha mantıklı yoksa Kron XC150 mi?

İki bisiklette kafa kafaya aktarıcılar frenler falan aynı ancak maşa ve göbek farkları var fiyatlarıda aynı hangisi almam daha mantıklı olur? İkiside 2024 model. Benim için önemli olan maşa sağlamlığı zoom mu daha iyi yoksa mozo mu bilemedim biliyorum ikiside giriş seviye ancak aralarından...
  11. thewisshin

ddr3 ram overclock nasıl yapabilirim

Anakartım Asus H61M K ve bir tane 8gb corsair büyük soğutuculu birtanede 8gb kingston fury mavi ramim var. Bu ramlar 1600mhz ve biosta dolaşırken oc kısmında 2000 küsür mhz ye kadar seçenek vardı bu ramlari nasıl azda olsa mesela 1800 mhz çalıştırabilirim? Daha doğrusu böyle bi oc yapmam mümkün mü?
  12. thewisshin

Çözüldü✓ ekran kartı boşta 28w kullanıyor

ekran kartım msi armor rx 570 4gb boşta 28w tüketiyor ve sıcaklığı 54-55 derecelerde dolaşıyor beni rahatsız eden sıcaklık değil ancak sadece video izlerken 28w tüketmesi beni rahatsız ediyor sapphire rx570 4gb itx kullanan arkadaşımda güç tüketim 7-8 wattlara kadar düşüyor ondaki gibi olması...
  13. thewisshin

jite marka ps2 kolum var titreşim çalışmıyor oyunda

gamepadim için bi tane driver indirdim burada kol gayet güzel titriyor ancak hem steam oyununda örn. fh4 çalışmıyor ve burdatitreşimi kontrol et dediğimdede çalışmıyor nasıl çalıştırabilirim
  14. thewisshin

şifremi unuttum ve telefondan steam uygulamasına giremiyorum

arkadaşlar benim eski telefonumda steam uygulaması vardı sonra telefon zaten esiydi yere düştü bozuldu iyice ve şimdi yeni telefonumdan giriş yapamıyorum şifremide hatırlamıyorum steam guard istiyor ancak onu hatırlamıyorum bilgisayarda steam uygulamasında açık hesabım oyunlarımı oynuyorum ama...
  15. thewisshin

Telefon güç tuşuna japon döküldü napıcam

Arkadaşlar telefonumun arka kapağı çıkmıştı ve arkadaşımla konulurken japonla yapıştır diye dahice bi fikir verdi ve japon güç tuşunun arkasına aktı tuşu çıkardım anahtar deyince bi kısım var oraya denk gelince açılıp kapanıyor napabilirim yardım edin
  16. thewisshin

HDD sorunum var ne olduğunu tam bilmiyorum

görseldeki gibi bi sıkıntım var ve harddiskim yeniden başlayıp duruyor oyun oynarkende donuyor ses gidip geri geliyor nasıl çözebilirim yardım edin lütfen.
  17. thewisshin

ekran kartı memory clock düşmüyor

Ekran kartım MSİ Armor RX570 4gb ve ekran kartım boştayken mem clock 1750. mem clock yüksek olduğu içinde fazla güç tüketiyor 20-25w arası ve gereksiz sıcak çalışıyor hatta anlık 54 derece daha oyuna bile girmedim. Bunun çözümü var mı yardım edin.
  18. thewisshin

i5 3470 rx 570 4gb sizce iyi bir kombinasyon mu

Sorum başlıktaki gibi 12gb ramim var boşa çıkan bir ram buldum bikaç güne 16 yapıcam işlemcim sizce idare ederi var mı valorant forza pes vs. çoğu tür oyunu oynuyorum valorantta hafif takılmalar oluyor onun sebebinide bilen varsa söylerseniz sevinirim işlemcim eski olduğu için drop yersin diyen...
  19. thewisshin

ekran kartım pubg de 75 derece

msi armor rx 570 4gb ekran kartım var stok ayarlarda hiç oc falan olmadan pubg ultra ayarlarda 75 derecede çalışıyor normal bir derecemi yoksa termal bakım yapmalı mıyım kart daha önce hiç açılmadı yaklaşık 3 yıllık bir kart. 3 yıl olduğu için değişmelimiyim bilmiyorum ama önceki sahibi nerdeyse...
  20. thewisshin

intel stok fan mı yoksa bu fan mı?

bende şan i5 3470 ve kutusundan çıkan intel stok fan var işlemci yüzey kısmı bakır. apex legengs da 70 dereceyi gördü termal macun daha yaş. benim bi taneed alüminyum soğutucu var ve daha kalın ve yaprakları daha sık ama yüzey kısmı da alüminyum hangisini kullanmam daha iyi olur?
Geri