Arama sonuçları: *

1. O

Ryzen 5 5600x sogutucu

stok fan ıle nerdeyse 1.5 senedır duruyorum fan veya sıvı sogutucu onerısı verebılıcek varmı
  2. O

Cs 1.6 fps sorunu yardım

hocam ben halen eskı oyunları oynamaktan zevk alan bırıyım cs 1.6 da jaıl arada sırada gırerım fps 1000 900 en az 400 arası gıdıp gelır plugıne baglı olarak ama fps kac olursa olsun arada bırden 20 ye kadar dusuyor ve oynamamı resmen engellıyor sebebı nedır bılen varmı
  3. O

Minecraft a giremiyorum

hocam herkese iyi gunler sorunum basıt bir okadar da sacma mc de mod kurup gırmeye calısıyorum hersye cok ıyı ana ekran gelıyor ama dunya olusturmaya gelırken o ekranda kalıyor yarım saat fln bekeldım olmadı %appdata% dan mc klosorunu sıldım olmadı modu sıl yukle yaptım olmadı bunun sebebı nedır...
  4. O

Windows Güncellemelerı Yapamıyorum

Windows update sayfasına gırdıgım an ayarlar donuyor herhangıbı baska bırsey yapamıyorum ayarlar kısmında tekrar gırmeye calısmam halında hıc gırmeme dahı ızın vermıyor kafayı yemek uzereyım anlayan bılen bırı yardım edebılırmı?
  5. O

Minecraft sunucu ismi

survivor sunucusu actımda sunucu ısmını dusunmeyı unuttum bulamıyorum fıkırlerınız varmı acaba
  6. O

minecraft sunucu acmak ıstıyorum

hocam yakında buyuk bir sunucu acmak ıstıyorum ama hangı mod uzerınde acacagıma karar veremedım tutmasınıda ıstıyorum onerılerınızı alabılırmıyım not : public olucak sunucu arkadaslar arasında degıl
  7. O

yakinda px alixam da yardim edermisiniz

yakin zamanda pc alicam kafam cok karisik 3060 veya 3070 arasinda git gel yapiyorum her turlu tavsiyeye acigim bildiginiz guzel pc ler varsa atarsaniz cok sevinirim NOT: butce monitor dahil 25 30k arasi
  8. O

RTX 3060 ekran karti hakkinda yardim edecek varmi

arkadaslar simdi ben hazir sistem alicamda 3060 ekran kartlarinda 8 ve 12 gb fiyat farki var 8 gb 12 gb a gore daha pahali arasindaki farklar nelerdir anlatabilcek varmi acaba birde hazir sistem alicam da bir kac oneride bulunurmusunuz 20k butce var
  9. O

bilgisayar acilis ekraninda klavye calismiyor

yeni anakart aldim 2. el ve american megatrends ekraninda klavyem calismiyor tum portlarini denedim ps2 usb donusturucu ile denedim american megatrends ekraninda kaldigim icin bios a fln giremiyorum kafayi yedim artik yardim edermisiniz?
  10. O

american megatrends bu ekranda klavyem calismiyor

yeni anakart aldim 2. el ve american megatrends ekraninda klavyem calismiyor tum portlarini denedim ps2 usb donusturucu ile denedim american megatrends ekraninda kaldigim icin bios a fln giremiyorum kafayi yedim artik yardim edermisiniz?
Geri