Arama sonuçları: *

1. arda_akel1903

İlgilenen Olursa: HOGWARTS LEGACY EPIC'TE ÜCRETSİZ!

Base modeli olsa da benim için bir kazanç. Hep istiyordum ve VALLA BEN KAPTIM OYUNU, KAÇMAZ BENDEN! Epic Games'den ŞİMDİ ücretsiz alabilirsiniz, ''İndirim'' 18 Aralık 2025'de, saat 19:00'da bitiyor! İLGİLENEN, OYUNU İSTEYEN VARSA BUYURSUN ARKADAŞLAR! BENCE KAÇMAZ!!
  2. arda_akel1903

Uzun bir CLOUDFLARE arasından sonra geri geldik, geçmiş olsun. :)

Kendimi yine 1998'de, World Wide Web Beta Sürümünü kullanıyormuş gibi hissettim. Yani, BOMBOŞ. YouTube'a gireyim dedim, yooook! Ekşi Sözlük'e gireyim dedim, yooook! Lan vicdansız, hdfilmcehennemini aç da film dizi izleyeyim bari dedim, yooook! Router aç-kapa yaptım, telefondan, mobil ağdan...
  3. arda_akel1903

Need For Speed Heat'de FPS Sıkıntısı Yaşıyorum

Merhaba Selamlar, bugün sizlerden bir yardım isteyeceğim değerli dostlarım. Sistemim: Geforce RTX 3060 Mobile 6GB ve Intel Core i5 12ci nesil, 500H serisi (ya da kısaca Intel Core i5-12500H). 24 GB RAM (8 + 16 GB, iki farklı slotta, iki farklı RAM var) Torrent indirdim, FPS drop yedim kaç...
  4. arda_akel1903

''Kimliğim suriyeli mafyanın eline geçmiş, alacaklarmış beni'' YERSEN!

Arkadaşlar, hakkınızı helal edin Suriye Mafyasına karışmışım, mapuslara düşecem!! ALLAH'IM NEYDİ SUÇUM RABBİM!!! 😂😂😂 ŞAKA BİR YANA, aman dikkat!!! Ve Allah kimseye göstermesin... Bunlar yine dadanmaya başladılar emniyet müdürlüğünden falan diye arayıp. Beni arayan no 0541 789 68 74 Adam da...
  5. arda_akel1903

ALES kolay mı, 2 ay YouTube'dan çalışsam yeter mi?

Merhaba selamlar! Bugün konunun dışına çıkıp sizlere bir SINAV SORUSU soruyorum. Arkadaşlar, ALES'e girmeyi planlıyorum bu yıl, temmuzda ve eğer olmazsa başka bir ay ve yine bu yıl. Başvurumu yaptım zar zor ve, 2 AY boyunca YouTube'dan çalışsam, yetişebilir miyim sizce sınava, yeter mi? Ve...
  6. arda_akel1903

3 Kitaplık Serinin İlkini Bitirdim. Editörlük Yapan Var mı?

Merhaba, Selamlar. Adım Arda, 26 yaşındayım ve Bursa’da yaşıyorum. Sosyal medya ve e-kitap platformlarında karşılaştığım hikâyeleri –gerçek ya da kurgu fark etmeksizin– keyifle takip ederim. Zamanla kendi çizgimi oluşturma, sevdiğim türleri harmanlayarak bir hikâye yaratma isteği içimde büyüdü...
  7. arda_akel1903

HGS Ödeme SAHTE LİNK DİKKAT!

Tarafıma ve telefon numarama, böyle bir mesaj geldi SMS halinde ve linke tıkladığımda bu sayfaya yönlendiriyor: https://avkgsotoylodemsi.duckdns.org/ HGS BORÇ ÖDEME diye çıkıyor? DAHA İŞLEM YAPMADIM çünkü... EDIT: SAHTEYMİŞ ARKADAŞLAR, AMAN DİKKAT! Benim de ŞİMDİ başıma geldi. :)
  8. arda_akel1903

Sallantı (ANKARA)

AZ ÖNCE ANKARA'DA (Emek-Çankaya) bir sallantı mı oldu? Kulaklıkla müzik dinliyordum, hafiften bir sarsıldım gibi? Başka hisseden oldu mu yoksa Bursa'da yakalandığım 6.2'lik depremden sonra ben mi paranoya olmaya başladım???
  9. arda_akel1903

Az Önce ANKARA DA MI Sallandı?

AZ ÖNCE ANKARA'DA (Emek-Çankaya) bir sallantı mu oldu? Kulaklıkla müzik dinliyordum, hafiften bir sarsıldım gibi? Başka hisseden oldu mu yoksa Bursa'da yakalandığım 6.2'lik depremden sonra ben mi paranoya olmaya başladım???
  10. arda_akel1903

GTA 6'yı ERTELEDİLER (26.05.26)

Grand Theft Auto VI'yı BEKLEYENLERE KÖTÜ HABER... (belki benim için iyi bir haber de olabilir...) AMA... HABERİ VERMEDEN ÖNCE Bİ' DAL SİGARA VEREYİM HERKESE DE, ŞOK ETKİSİ AZALSIN...! Aldın mı, yaktın mı? İyi. Kötü haber... GTA 6'YI 26 MAYIS 2026'ya ERTELEMİŞLER! :mad: iyi haberse, 23 mayıs...
  11. arda_akel1903

Victus'ım için SSD önerisi?

Maksimum 3-3 buçuğa kadar çıkabilirim. Uyumlu olabilecek, 2 TB SSD arıyorum, yoksa 1 TB da olur. Bilgisayarımı taşısın yeter. Önerileriniz var mı?
  12. arda_akel1903

Gitarımı satmak istiyorum, neresini önerirsiniz?

Merhaba selamlar. İki kere denedikten sonra üçüncüye denemekteyim SARI SİTE'DEN ama halen bir cevap, istek vesaire yok. Sahibinden'e güvendik yıllarca, burada ikinci el forumuna da bıraktım aynı gitarı. Başka açılabileceğim, koyabileceğim yer var mı? Nereyi, hangi siteyi ya da mağazayı...
  13. arda_akel1903

Ayakkabı konusunda tıkandım kaldım!!

Merhaba Selamlar! Tasarımım neredeyse tamamlandı ama ayakkabıda tıkandım kaldım... Nasıl bir ayakkabı yapmamı tavsiye edersiniz, topuklu mu, bot mu, normal spor ayakkabı gibi mi? Biri yol gösterirse çok sevinirim. Valla beynim durdu, son yaratıcı fonksiyonlarımı genel üst ve alt tasarımına...
  14. arda_akel1903

YouTube'da ''google workspace yöneticinizi'' uyarısı?

Merhaba selamlar! Ya bende bir sıkıntı var ya da YouTube'da Helluva Boss dizisinin bölümleri engellendi. Hem Viziepop (ingilizce) hem de Orion Dublaj (Türkçe) sayfalarından diziye ulaşamıyorum. Normal aramalarda da videoya tıkladığımda; google workspace yöneticinizi ve/veya ağ yöneticisi...
  15. arda_akel1903

4 islemci arasinda kaldim!

Merhaba selamlar, Bugun, dort farkli islemci sorusu ile karsinizdayim. Elimizdeki FARKLI segmentteki islemcilere bir bakalim. Ryzen 7 7800X Ryzen 7 7800X3D Ryzen 9 9900X Ve, Ryzen 9 9800X3D Bunlarin hakkinda bilgisi olan varsa yesillendirebilir mi beni? Ve, baslangic olsun, ileriye dönük ve...
  16. arda_akel1903

AI Dublaj yapmaya başladım. İhtiyacı olan?

Evet merhaba selamlar, bugün sizlere güzel bir haberle geldim. AI (yapay zeka) aracılığı ile düzgün TR-İNGİLİZCE / İNGİLİZCE-TR dublaj yapmaya başladım. Eğer videolarını İngilizce ye çevirmek isteyen varsa ve bu işi biraz daha uygun fiyatlı bir kişi arıyorsa, bana buradan ya da DM'den...
  17. arda_akel1903

Tayland'dan PC toplarsam TÜRKIYE DE calisir mi?

Mantikli mi? 1 Tayland Baht'i 1 TL'ye yakin, ben de (hani karttan alirsam kur farki yine olur da o da global bir durum) oradan toplamayi dusunuyorum. Misal, R9 9900X ve 4070 SUPER sistem almayi dusunuyordum. Tum sistem TURKIYE DE (daha acik konusmam gerekirse Game Garage'dan) 50-60 bine...
  18. arda_akel1903

Solo Leveling Sezon 2 için site buldum!

SOLO LEVELING Efsanesi, ikinci sezon ile devam ediyor sonunda! Arkadaşlar, bir site buldum fakat orijinal dilinde ve İNGİLİZCE ALTYAZILI olarak sunuyor, haberiniz olsun. Ama, Türkçe altyazılı izlemek istersiniz de, diğer TÜRK siteden bulabilirsiniz. İngilizce Dublaj bekleyenler için...
  19. arda_akel1903

Kimin numarasi ya bu?

+90 5***** 3429 Bu numara beni aradi az once sonra cevap vermedi uzun bir zaman, ben de kapattim, 118 80 de bulamadi. Kim lan bunlar? Nereden buluyorlar bizim numaralari?
  20. arda_akel1903

Windows 11 üstüne 10 kurulur mu?

Kardeşime sıfırdan Windows 10 yükledik, halen flash belleğimin içinde BIOS var (VICTUS KULLANIYORUM) ve Windows 11'den ''zorla'' Windows 10'a dönmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün değil mi? Saklamak istiyorum her şeyi, sıfırlamak değil. Teşekkürler.
Geri