Arama sonuçları: *

1. hüseyin emre köksal

Valorant UEFİ sorunu?

merhabalar geçenlerde valorant oynamak için oyunu açtığımda oyuna giriyorum oyunu başlatıyorum karakteri seçiyorum oyun geldiğinde 5dk sonra oyun kapanıp bu hatayı veriyor lütfen yardıma ihtiyacım var bir kaç yazıya baktım ama tekrardan windows kurulması gerek diyorlar bende kurmak istemiyorum 2...
  2. hüseyin emre köksal

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu öneri

Merhabalar arkadaşlar kule tipi soğutucu düşünüyorum biraz baktım cooler master hyper h411 nano kule tipi soğutucu buldum ama işlemciyi nasıl soğutur bilmiyorum r7 5700 işlemci mx5 termal macun kullanıcam sizce iyi mi yoksa idare eder mi önerilerinizi alırım
  3. hüseyin emre köksal

Çözüldü✓ ACİL YARDIM!! WİN11 KEY

Win11 enterprise anahtar satın almak istiyorum hiç almadım bundan dolayı güvenli bir siteden ucuza almak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim😊
  4. hüseyin emre köksal

USB giriş çalışmıyor

merhabalar bilgisayarımı şarja taktığımda bi anda kapandı ve usb girişi çalışmamaya başladı.Bilgisayarı açtım pil giriş kısmını sök tak yaptım sonra bilgisayar açıldı usb çalışmamaya başladı.(leptop)
  5. hüseyin emre köksal

b450 mk2 ekran kartı soket?

beyler b450 mk 2 anakarta rx 570 ddr5 bir ekran kartı alıcam sizce ekran kartı anakara otururmu ve düzgün çalışırmı? ekran kartlarında DDR yazısı soket değistiriyorumu ?
  6. hüseyin emre köksal

LEPTOP RAMİ ÇALIŞMADI?

Merhaba ben emre birkaç ay önce pc için ram aldım 16 gb arktek marka . bilgisayarıma taktıktan sonra ekran gelmedi nedir ? (ürünün garantisi var)
  7. hüseyin emre köksal

mp3 şarkı yükleme programı önerebirilmisiniz?

SEA arabada dinleme için mp3 şarkılar yükleyeceğim ama program bulamadım. bana önerebileceğiniz bir mp3 şarkı indirme programı var mı?
  8. hüseyin emre köksal

rx 580 8gb hangi PSU gider?

merhaba ben rx580 bir kasa toplamak istiyorum ama psu seçemiyorum kasa model msi mag forge m100a işlemci ise i5 10400f anakart gigabayte h510m nasıl bir psu seçmeliyim? fiyat 1k 2k arası
  9. hüseyin emre köksal

Çözüldü✓ Gigabyte H510m hangi kasa olur?

Gigabyte H510m almak istiyorum ama bilgisayar kasa seçimlerinden hiç bir şey anlamıyorum. Ne önerirsiniz?
Geri