Arama sonuçları: *

• Users: zubedbgl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Sistem F/P ürün mü ? - Tebilon

Arkadaşlar sistem fiyatına göre nasıl alınabilir mi ? Sistem Linki Yardımcı olabilir misiniz ?
  2. Z

2025 yılı için yurtdışı cihazlarda IMEI yenilenmesi

Arkadaşlar merhaba; Bende yurtdışı xaomi marka cihaz kullanıyorum geçtiğimiz sene 8. ya da 9. Ayda sim1 ve sim2 şebekeler kapandı haliyle yılbaşına kadar çift telefon gezdim. 1 Ocak itibariyle günlük sadece sim1 e kart takıp kontrol ediyorum ama hala açılmamış. Sim2 denemek istemiyorum. Aynı...
  3. Z

Fp oyuncu monitörü tavsiyesi

Arkadaşlar araştırma yapıyorum ama karar veremiyorum 144 165 Hz veya üstü 27 inch curved ekran monitör istiyorum ama bulamıyorum ghosting olan modeller varmış ne alabilirim gerçek MS 1 olan ve ghosting olmayan monitör ne var markalar neler 5 6 bin bütce ile ne alınabilir yol yordam...
  4. Z

Çözüldü✓ A520m S2h anakart için hdd uygun mu

Arkadaslar gençer gaming üzerinden da fp sistem aldım bana gelen anakart a520m s2h versiyonu 512gb ssd ile geldi ama harici olarak hdd eklemem istiyorum karta hdd takabilir miyim ne takabilirim ve nasıl takabilirim bu zamana kadar dizüstü kullanıcısıydım kasadan pek anlamıyodum yardımcı olabilir...
  5. Z

Gençer Gaming DA-C Sistem Sorun Yaşayan Var mı?

Arkadaşlar ben sistemi aldım fakat açıp bakmak kurcalamak nasip olmadı kahramanmaraşta yasıyordum ne yazıkki depremi yaşadık haliyle bilgisayarı unuttuk gitti şimdi başka bir ilde yakınımdayım gebcer gamingle de konuyu görüştüm ve mağdur etmediler istediğim adresi güncelleyerek oraya gönderdiler...
Geri