Arama sonuçları: *

• Users: monsxall
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. monsxall

GPU KULLANIMI NASIL ARTTIRILIR

laptop kullanıyorum rtx 4050 6gb i5 12450h işlemciye sahip sistemde inanılmaz bir darboğaz mevcut özellikle bunu sadece fivemde anlayabiliyorum işlemci %100 kullanırken gpu% 15-20 arasında takılıyor ve bu yüzden haritanın bazı yerleri yüklenmiyor ve aşırı drop yiyorum ekran kartım zaten 6gb ve...
  2. monsxall

Fivem yanlış yere kuruluyor

daha önceden fivem oynuyordum grafik paketi indirmiştim birden fazla hepsini üst üste kurmuş buda oyunu kastırdı bende oyunun dosya konumunu açıp bütün dosyaları sildim sıfırdan bir kurulum yapmak için ama şimdi tekrar kuruyorum oyunu indirilenler dosyasına kuruyor oyunu onu nasıl çözebilirim
  3. monsxall

Assetto corsa ekran görüntüsü yayınlayamıyorum

steamde çektiğim her ekran görüntüsünü yayınlayabiliyorum ama assettoda çektiğim fotolar steamde gözükmüyor yayınlayamıyorum
  4. monsxall

Excalibur ssd takabilirmiyim

bilgisayarı alalı çok zaman olmadı garantisi hala devam ediyor içinde 1 tb m2 ssd var ben kendim bir tane daha ssd alıp taksam garantisi bozulurmu
  5. monsxall

En iyi battlefield oyunu hangisi

şuanda steamde indirimdeler almayı düşünüyorum sizce en iyisi hangisi
  6. monsxall

Steam oyun önerisi yapın lütfen

hikaye olur simulasyon olur farketmez artık ets forza tarzı oyunlara bir süre ara vermek istiyorum bu konuda bana oyun önerebilir misiniz? steam mağasazında birazıcık gezindim gözüme çarpan çok oyun olmadı bütçem fazla yok ona göre birşeyler önerin
  7. monsxall

Fc25 ps5 kolu mu g27 direksiyon setimi

bir süredir para biriktiriyorum paramıda başlıkta belirttiğim gibi ya fc25 ve ps5 kolu alıcam yada g27 direksiyon seti alacağım fifayı falan can sıkıntısında girer 3-5 maç atıp çıkıyorum ama ets olsun assetto olsun onlarda binlerce saattim var ve sürekli oynuyorum bu ikisi arasında kaldım sizce...
  8. monsxall

Ea fc 25 indirime girermi ?

fc 23 var bende yenisini almayı düşünüyorum fc 24-25 steamde aynı fiyat sizce indirime girerlermi hangisi daha çok girer yada ne zaman almalıyım
  9. monsxall

lolu açtığım zaman pc de bir dosya açılıyor

lolu her açtığım zaman bst shm bu tarzlarda bir dosya ana ekranıma geliyor heer seferinde silmeme rağmen loolu açtığım zaman tekrardan geliyor
  10. monsxall

ets2 1.52 otobüs veya tır modu

ets yeni sürüme geçti ve modlar güncellendimi bilgi alamıyorum güncel bildiğinir otobüs veya tır modu falan varmı
  11. monsxall

arkadaşlarla oynanabilecek online oyunlar

the forest falan çok bilinen oyunlar değil bunları zaten herkes oynamıştır daha değişik ve güzel oyun önerisi
  12. monsxall

düşük sistemli oyun önerisi

bilgisayarım eski olduğu için düşük sistemli oyun tavsiyeleri istiyorum oyun türü farketmez hepsini oynarım
  13. monsxall

Ets gri piksel sorunu

Fotoğrafta eklediğim şekilde birşeyler çıkıyor ve tüm ekran böyle pc özelliklerim biraz kötü ama eskiden bilgisayarda win10 varken düşük fps de olsa oynatıyodu şimdi win8 e çektim pcyi ve böyle oldu oyunada giremiyorum bu yüzden lütfen bilen arkadaşlar yardım edebilirmi
  14. monsxall

25000 TL Laptop önerisi

Gaming laptop alıcam ama kararsız kaldım yardım edermisiniz en iyi f/p hangisiyse
  15. monsxall

Dizüstü bilgisayarımın güç kaynağından ses geliyor ve güç vermiyor

Benim evimdeki eski bir dizüstü bilgisayar sabah açılıyodu sonra masamın yerini değiştirdim ve bidaha kurup çalıltırdığımda güç kaynağından ince bir şekilde dıt dıt dıt sesleri geliyor ve bilgisayara güç vermiyor bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilirmi şimdiden teşekkür ediyorum
  16. monsxall

steamde istek listemde gizlenen oyunları göremiyorum

önceden istek listeme eklediğim oyunlar gözükmüyor mağasa sayfasından sağ üstteki istek listesine bakınca daha fazla gözüküyor bu oyunları göremiyorum görmem için ne yapmam lazım
  17. monsxall

steam vitrin ile ilgili yardim lazim

steam vitrinlerime oyun koleksiyoncusunu ekledim bende en fazla 4 oyun ekleniyo ama bazi profillerde vitrine 4den fazla oyun ekleniyo bilen soyleyebilirmi simdiden tesekkur ediyorum
  18. monsxall

ea indirimlerinde yaris teklifi kaldirildimi

ea yaptigi indirimlerde icinde unbound da dahil olan paketi alicaktim ama gozukmuyor teklif kaldirildimi yoksa benim hesaptami sorun var
  19. monsxall

steamde arkadaşlık kasmak istiyorum isteyenler ekleybilirmi

https://steamcommunity.com/id/monsxall/
  20. monsxall

logitech g29 alınır mı??

almış kullanmış olanlara sormak istiyorum uzun ömürlümüdür kolay bozulurmu yoksa başka setmi önerirsiniz
Geri