Arama sonuçları: *

• Users: ezelalper
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Ev için internet önerisi

Selamlar, bu yıl üniversitede 2. sınıfa başlayacağım. İlk yıl bozüyük'ten Eskişehir'e gidip geliyordum ama bu sene uygulamalı dersler olacağı için sırtımda bıçak + kıyafet takımıyla 4 saat toplu taşımada sürünmek istemediğimden dolayı ev tuttum. Okul başlamadan eve internet bağlatmayı...
  2. E

1000 TL'YE KADAR FARE ÖNERİSİ

Selamlar, Yaklaşık 4 yıldır Asus ROG Gladius II Core model fare kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama birkaç ay önce sinirle fareye vurduğum için scroll (tekerlek) tuşu bozuldu. O günden beri makro tuşlarını aşağı-yukarı tuşları olarak atadım fakat artık baş parmağım bu tuşlara basmaktan...
  3. E

Otomatik mama kabı tavsiyesi

Herkese merhaba, evde 1 yaşında iki tekir kedim var, biri dişi biri erkek. Erkek olan biraz kilolu olduğu için, normal mama miktarından 10-15 gram daha az veriyorum ve gece mama vermemeye çalışıyorum. Ama gelin görün ki benim tosun her sabah mama diye bağırıyor, hatta gelip kafamın üstüne...
  4. E

20.000 - 25.000 TL PC TOPLAMA

Arkadaşlar, şöyle bir bilgisayar topladım hepsi yaklaşık 23.000 TL'ye denk geliyor. Sizce iyi midir? Şunu şöyle yaparsan daha iyi olur gibisinden tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. PC böyle kalsın diyorsanız da yazarsanız iyi olur, emin olmam adına. Birde ekran kartı kasaya sığar mı acaba...
Geri