Arama sonuçları: *

1. beratyoldasx7

Bu sistem alınır mı?

Sizce bu sistem mantıklı mı? PSU ve kasa thermalteke olarak değiştirilecek ve SSD 1TB yapılacak. Böyle 15.520 tutuyor. Alınır mı? Sistem: https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-msi-rtx3060-ventus-2x-msi-pro-h610m-e-crucial-500gb-ssd-16gb.html
  2. beratyoldasx7

4070 12GB sistemin fiyatı 59TL?

Arkadaşlar her cuma gaming gecesi takip eden biriyim şansa bugün bakamadım az önce baktığımda ise 4070 5600 sistemin 59 tl olduğunu gördüm. Yüksek ihtimal hata yaptılar veya sadece bende öyle gözüküyor. Siz de incehesap'a girip bakar mısınız sizde de öyle mi diye? Görseli aşağıya bırakıyorum...
  3. beratyoldasx7

1000₺ bütçeli klavye önerisi

Arkadaşlar klavye için bütçem 1000₺. Forumlara bakıyorum ama ya eski forumlar oluyorlar ya da net cevaplar vermiyorlar. Mekanik, yarı mekanik, membran hiç fark etmez bu fiyata alabileceğim en iyi klavye nedir? (Bütçe max 1200'e çıkar.)
  4. beratyoldasx7

Yarın Futbol Turnuvamız Başlıyor

İyi geceler diliyorum öncelikle herkese. 9. sınıfım ve yarın okulumuz geneli futbol turnuvası başlıyor. Size birkaç sorum olacak. Bizim sınıfın kaptanı benim ve taktikleri onlardan çok benim vermem gerekiyor bilirsiniz zaten. Şimdi 11-A sınıfında bir çocuk var baya yetenekli. Yani kaç kere...
  5. beratyoldasx7

Sistem Önerisi: 3060Ti

3060 Ti'lı sistem 15.000₺ oluyor. Hazır sistem arayanlar için öneri olsun. Siz de bakın hocalarım sistem nasıl? Benim tek olumsuz olduğunu düşündüğüm şey Game Booster PSU'su var galiba. Onun yerine daha iyi bir PSU alınsa fıstık gibi sistem. Ürün...
  6. beratyoldasx7

RX6700XT mi 3060Ti mı?

Arkadaşlar şu iki ekran kartından hangisinin daha mantıklı olduğunu söyler misiniz artık. Her forumda bir kişi amd bir kişi nvidia demiş. Biri ray tracingte önde olduğu için 3060Ti diyor biri vram konusunda önde olduğu için 6700XT diyor. Kullanım amacım çoğunlukla oyun ve valorant, csgo gibi...
  7. beratyoldasx7

RDR2 24Mbps internetle kaç saatte iner?

Arkadaşlar internet hız testini yaptım download hızı 24 mbps çıktı. Sorunun cevabı için internetimle alakalı başka bir bilgi gerekiyorsa yazın onu da vereyim bilgili değilim çünkü bu konuda. (bilmeyenler için rdr2 150GB.)
  8. beratyoldasx7

Logitech G102 vs Razer Deathadder V2 Mini

İki mousunda sensörlerinin iyi olduğunu duydum ama ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha uzun ömürlü ve daha kullanışlı?
  9. beratyoldasx7

Bloody G200s alınır mı?

Ses kalitesi, mikrofon kalitesi iyi olan; pedleri yumuşak olan bir kulaklık arıyordum oyun oynamak için. Bir sürü alternatifim var ama en uygunu başlıkta yazdığım gibi Bloody G200s. Sizce kaliteli bir kulaklık mıdır?
  10. beratyoldasx7

Gaming Mouse Tavsiyesi

Bu devirde 400 liraya çok da iyi bir şey aramamak lazım biliyorum. Yine de siz sensörü iyi olan önemli bir sorunu olmayan bir mouse önerir misiniz?
  11. beratyoldasx7

GAMİNG.GEN.TR

Konu oldu bitti çözüldü gitti.
  12. beratyoldasx7

ASUS VP249QGR 144Hz IPS panel alınır mı?

https://ty.gl/yqy5c8p26d bu monitör alınır mı arkadaşlar? incehesap ve itopyadakiler çok aşıyor bütçemi..
  13. beratyoldasx7

Gaming Gen Tr bilgisayar

bu pc iyi midir oyunlarda kaç fps verir bilgi verir misiniz? https://www.gaming.gen.tr/urun/188622/ultima-6600-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  14. beratyoldasx7

Pc toplama tavsiyesi

Abcde
  15. beratyoldasx7

Epic Games Ödeme Sorunu

Bende ziraat banka kartı var ve epic gameste 23 şubata kadar Rdr2 98 lira onu almak istiyorum da ziraat bankasına bastığımda GPay sitesine gönderiyor. Acaba kredi kartı ile ödeme yerine banka kartımı yazsam sorun yaşar mıyım?
  16. beratyoldasx7

Çözüldü✓ Trendyol Hazır Sistem

Trendyolda bir sistem buldum. 10400f işlemcili 16 ramli ve gtx1660 super ekran kartlı bir sistem. Bu arada itopya ve incehesap gibi yerleri önermenize gerek yok çünkü bu sistemde monitör de dahil ve fiyatı 16.000. Size soracağım 2 şey var sizce bu sistem mantıklı mı ve darboğaz yapar mı?
Geri