Arama sonuçları: *

• Users: efecanary
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım İphone için usb bellek önerisi

Öncelikle merhaba, Ailemde pek çok kişi İphone 11 kullanıyor bu nedenle hepimizin girişi lightning, bu telefonlar için bi flash bellek almayı düşünüyorum. Hızlı aktarım yapabilmeli bütün fotoğraf ve videolarımızı yedekleyeceğiz. Girişi konusunda sorularım olacak ucu lightning olan bir bellek...
  2. E

Ryzen AI 9 HX 370 VS i7-13650HX mühendislik için hangisi ?

https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-a14-fa401wv-rg039-r-ai9-hx-370-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-14-dos-dizustu-bilgisayar-60982363?magaza=gamers-arena&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  3. E

İphone için kulaklık dönüştürücü aparat

Kablosuz kulaklığım var dongle ı type c telefonumda iphone 11 girişi type c çıkışı lightning olan bir dönüştürücüye ihtiyacım var bilgisi olan var mı? Pubg mobilede ses kasmak için kullanıcam ses ve mikrofon konusunda sıkıntı yaratmaması lazım.
  4. E

HyperX Cloud 3 telefon bağlama

Öncelikle merhaba, İnternette biraz araştırma yaptım sanırım hyper x cloud 3 wireless ı iphone a bağlayabiliyoruz bunun için usb c den lightninge olan bir dönüştürücüye ihtiyacım var internette genellike şarj amaçlı satılıyor bu ürünler amacımı karşılar mı kulaklığı bağlamam da sorun...
  5. E

30kya Hazır Sistem Önerisi

Öncelikle merhaba, 30k bütçem var çok üstüne çıkamam, amd ekran kartı olması tercihim rust valo dışında oyun oynamıyorum mantıklı sistem mi ? Önerdiğiniz farklı sistemler var mı? https://www.incehesap.com/neron-gold-hazir-sistem-fiyati-50710/
  6. E

Microsoft Giriş Sorunu

Öncelikle merhaba, bu ekranda durmadan çıkıyor giriş yapsam da yapmasamda çıkıyor sebebini bilmiyorum. Valorant oynuyorum ve düşük çözünürlük oynadığım için bu her çıktığında alt taba düşüyorum.
  7. E

Passat B5 Aksesuar Önerisi

98 model kolçak olur kullanışlı ürünler olur linkleriyle beraber önerebilir misiniz ?
  8. E

4k Bütçe Enduro Motor Kask Önerisi

4k bütçem var enduro motor için kapalı bir kask önerisi istiyorum en makbulu nedir ?
  9. E

Arabaya Led Önerisii

Arabanın iç kısmında hatlara döşenecek led önerisi istiyorum aliexpresste felan güzel şeyler buldum ancak 200 liralık şeyi vergiyle 600e satıyorlar ve arabaya ondan ancak 5 adet felan yeter. Kaliteli fiyat performans led önerilerinizi bekliyorum.
  10. E

450SR FAR CAMI NERDEN BULURUM?

Çok araştırdım Ankara tarafında çıkma ön far veya çıkma ön far camı bulabileceğim bir yer var mı ?
  11. E

BMW E30 Modifiye Önerisi

Böyle küçük ama etkili tatlılık katacak parçalar önerebilir misiniz?
  12. E

E30 Stop 3D modellemesi

3D baskı yapan bir tanıdığımız var fakat stopların 3D modellenmesi lazım bunu yaptırabileceğimiz yerler var mı nasıl olur nasıl yaparız ?
  13. E

Çözüldü✓ Trendyoldan Aldığım Ürünü Nasıl Garantiye Yollarım ?

ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe Cherry MX Red Switch aldım 7 ay önce ve tuşlar çok çabuk çıkıyor sert değil oyunda sinirlendiğimde masaya yumruk atsam bile 3 tuş fırlıyor yerinden eski klavyelerimde yön tuşlarından tutup kaldırırdım bunda bırak kaldırmayı klavyede yazı yazarken bile tuş...
  14. E

Asus ROG Strix Scope NX TKL Tuşlar çok kolay çıkıyor ?

Bu klavyeyi alalı 7 ay felan oldu ve yeni klavye hevesiyle çok umursamadım ama tuşları çok kolay çıkıyor bu konuda bir fikri olan var mı ? Doğrusu bu mu ? Oyunda sinirlenip masaya yumruk atsam bile 3 tuş yerinden net çıkıyor. Bundan önceki klavyelerimde yön tuşlarından tutup klavyeyi bile...
  15. E

Yenilenmiş İphone Parça Kontrolü

Arkadaşım yenilenmiş 64lük iphone 12 aldı parça kontrollerini nasıl yapabilir orijinal veya yan sanayi parçaların tespitini nasıl yapabilir ?
  16. E

Çözüldü✓ Hangi Laptop Alınmalı ?

Bir arkadaşıma önericem illa bunlardan birini alacağı için bunlar çerçevesinde konuşursanız sevinirim laptoplardan çok anlamadığım için soruyorum bu üçünden hangisi daha iyidir ? 1. 2. 3.
  17. E

HyperX Cloud III Wireless Ped Sorunu ve Ses Sorunu

Kulaklığı teslim aldım yarım saat oldu, sesi bana çok az geldi kullanan ve eqo ayarı yapan varsa ve verirse memnun olurum. Birde kulaklık cidden boğuyor kulakları, başka pedler taktıklarını felan gördüm amazonda bunu buldum kaliteli midir ? Kulaklık Pedi
  18. E

HyperX Cloud 3 Wireless

Öncelikle merhaba, Ben bu kulaklığı uzun zamandır takipteydim ve bugün siparişini vermek nasip oldu. Öncesinde çok araştırmam oldu ve bir sürü ses programı ve ekolayzer ayarı dönüyordu ortada herkes default güzel olmadığını iddia ediyordu. Bu kulaklığı kullanan arkadaşlarım varsa nasıl bir yol...
  19. E

Yurt Dışı İphone Mantıklı mı?

Arkadaşım kullanmak için telefon bakıyor bütçesi max 23 24k iphone yurt dışı almak mantıklı mı ya da iphone 12lerin teknosada felan yenilenmişleri var onlar alınır mı?
  20. E

Ehliyet Alırken Ehliyetsiz Yakalanırsal Ne Olur?

Direksiyon sınavımı geçtim salı günü nüfus müdürlüğüne randevum var ehliyeti çıkarttırmak için bu süreye kadar ehliyetsiz yakalanırsam ne olur dosya mı yanar ?
Geri