Arama sonuçları: *

• Users: Asena
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Mavi Ekran RX 6700XT Mavi Ekran sorunu

Arkadaşlar merhaba öncelikle bilgisayarimi yaklasik 1.5 yıl önce teknodiot kanali araciligiyla aldim ilk aldigim zamanlar bir sıkıntı yoktu fakat havalarin isinmasiyla bilgisayarim mavi ekran hatasi vermeye basladi kışın bu sorun yok denilcek kadar azalsada yazin aşırı sıklıkla oluyor ve...
  2. A

Mavi Ekran MAVİ EKRAN HATASI ALIYORUM YARDIM EDİN

Arkadaşlar 3 ay önce yeni bir pc aldım ilk 1 ay sorunsuz çalısıyordu fakat ondan sonra arada bir mavi ekran vermeye başladı ve bu hatalar ilerledi artık katlanamıyorum minidump dosyalarımı inceleyip sorunun kaynağını söylerseniz minnettar...
  3. A

Çözüldü✓ RX6700 XT MAVİ EKRAN SORUNU

Herkese merhaba, 3 ay önce bir bilgisayar aldım. İlk 1 ay her şey normaldi ama 2. Aydan itibaren işlemci dayalı oyunlarda örneğin: Valorant Fornite Gta 5 mavi ekran hatası vermeye başladı acaba neden olabilir? Buraya bir BlueScreenView görüntüsü bırakıyorum. 1693333606 minidump dosyalarım...
  4. A

Çözüldü✓ RX 6700 XT MAVİ EKRAN SORUNU

Gencler 1.5 ay once gaming.gen den hazır bır sistem aldım sistemin ilk baslarda herhangibi bir sorunu yoktu sadece arada klavyede teklemeler yaratıyordu yanı 2 defa aynı harfe basması gıbı klavyeden kaynaklıyordur diye düsünebilirsiniz fakat klavyeden deil bilgisayardan kaynaklanıyordu cok sukur...
  5. A

17 K Toplama PC Tavsiyeleri

Arkadaşlar toplama hazir bir sistem almak istiyorum 17k bütcem var sadece kasa önerisinde bulunurmusunuz
  6. A

İnstagram hesap satın alımı nasıl gerceklestırılır

Arkadaslar instagram uzerinden bir hesap satın alıcam fakat bu isler nasıl ilerliyor pek bir bilgim yok kafamı kurcaliyan şey e-posta meselesi yani ben hesabi satin aldim okey'de epostasini nasıl değşiricem hesabi aldigim kisinin sonradan hesabıma girmesini istemiyorum bunu nasıl engellicem
Geri