Arama sonuçları: *

• Users: inclr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

S24 Ultra Yazılım Konusunda Fikir

Arkadaşlar merhabalar, 2 ay önce yurt dışı olarak S24 Ultra almıştım. Telefonda ara ara 2-3 saniyelik sanki hattı çıkarmışım gibi kopmalar oluyor, aynı şekilde x veya instagram'da gezinirken ekranı kaydırırken takılarak kayıyor gibi takılmalar oluyor(aynı sorun s21+ cihazımda da vardı ben...
  2. I

S25 Ultra Hakkında Tavsiye

Arkadaşlar merhabalar, 2 yıldır s21 plus 256gb yurt içi cihaz kullanıyorum. Malum s25 serisi de satışa çıktı. Cihazımdan genel olarak memnunum ama şarjının az gitmesi, ısınması ve saçma sapan donmaları(muhtemelen exynos ile alakalı) sebebiyle artık sıkıldım değiştirmek istiyorum. Sizce s24u yd...
  3. I

Rdr2 Ekran Kartı Sorunu

Arkadaşlar merhabalar Rdr2 oynarken bir süre sonra ekran kapanıyor bilgisayarı kapatıp açmazsam gelmiyor açınca da ekran kartı driverı ile ilgili hata veriyor driver ı tekrar yüklemem gerekiyor. Drectx yerine vulkanı deneyemiyorum bu sefer de Tr yama bozuluyor. Oyun orijinal. Sistemim 5600...
  4. I

Yurt Dışı S24 Ultra İle İlgili Dikkat Edilmesi Gerekenler

Arkadaşlar merhabalar, elimde s21 plus 256 gb ve Watch 5 Pro var. Telefoncu bir tanıdık abiye bu ikisini 20000 TL'ye sayıp üstüne 3 taksitle toplamda 15 bin daha vererek kayıt yapılmamış 24 Ultra almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mıdır? Fiyat iyi midir? Serverler kapalı diyorlar böyle bir durum...
  5. I

Motor Önerisi(Maks 150 bin TL Bütçe İle)

Arkadaşlar merhabalar. TK03 model motorumu dün 50 bin TL'ye(5500km'deydi ve ekstraları çoktu uygun gitti ama neyse) satmış bulunuyorum. 130-140 maksimum 150 bin TL bütçe ile sıfır motosiklet arıyorum(sıfır takıntım var maalesef). Aklımda Hero Xpulse 200(2023 veya 2024 model) ve Honda CB125F var...
  6. I

Üst Düzey Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar, i9 son sürüm iyi bir anakart m2 ssd basit bi ekran kartı(işlemcide varsa da olur) 128 ve üzeri ram sıvı soğutma kaliteli kasa ve psu bu özelliklerde bir pc düzeceğim ya da hazır sistem alacağım tavsiyelerinizi verebilirseniz çok memnun olurum.
  7. I

Bu 4 Modelden Sizce Hangisi?

Arkadaşlar merhabalar, 24 inç ips maksimum 5000-5500 TL'ye kadar bir monitör düşünüyorum. Sistemim R5 5600-Asus 6700xt dual. Aklımda HP Omen 25i, Gigabyte G24f-2, AOC 24GS2PU/BK ve Dell G2422HS modelleri var. Sizce bu modellerden hangisi ya da başka model var mıdır önerebileceğiniz? Omen ile...
  8. I

Yıldırım-Pc-Monitor?

Arkadaşlar merhabalar, sabaha karşı müthiş derecede yıldırım düşüyordu sürekli art arda. Seslere uyandım ama uyku sersemligiyle dikkat etmedim fişi cekmedim yıldırımın düşmesiyle elektrik gitti ve bilgisayarın olduğu taraftan çat diye bir ses geldi. O zaman fişi çektim ama muhtemelen iş işten...
  9. I

Şirket İçin Pc Önerisi

Arkadaşlar merhaba çalıştığım şirket için pc önerisi rica edecektim. Genel anlamda seri, Excel ve photoshop uygulamalarında uzmeyecek bir pc önerisi rica ediyorum. Bütçe sınırı yok aslında ama monitör hariç 20k yi çok asmazsa sevinirim
  10. I

15K Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Şöyle düzelteyim. 15-16k bütçe arasında r5 5600-6700xt mi mantıklıdır r5 5600-3060 ti mi mantıklıdır. Ya da amd den uzak durup intel-nvidia ikilisine mi yöneleyim. Farklı bir önerisi olan ya da önerisini sebebiyle açıklayan olursa çok sevinirim
Geri