Arama sonuçları: *

• Users: Burak1414
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

AUDİ Q3 VİTES TOPUZU DEĞİŞTİRME ?

AUDİ Q3 VİTES TOPUZU DEĞİŞTİRME ? AUDİ Q3 2022 MODEL ARACIM VAR VİTESİ HİÇ HOŞ DEĞİL A6 TARZI BİR VİTES TAKMAK İSTİYORUM UYUMLULAR MIDIR ? İSTEDİĞİM VİTES TOPUZUNU TAKABİLYOR MUYUM ?
  2. B

Mustang Mach-E Araç iyi mi

arkadaşlar merhabalar 3 milyon tl bütçem var böyle bi araç buldum çok dikkat çekici ben burdayım diyen bir araç a3 almayı düşünüyordum aslında bunu göredüm aklım kaldı ne düşünüyorsunuz ? İlan bu...
  3. B

3 MİLYON TL ARAÇ A3 MÜ Q3 MÜ

3 Milyon tl bütçem var her türlü araç önerilerinize açığım . audi bilindik ve bizde olan bi marka o yüzden a3 ve q3 arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  4. B

Crackli photoshop indirmem lazım nerden indirebilirim

başlıktaki konu
  5. B

Monitör standı olarak hangisi alınır ?

Merhabalar 2 tane monitörüm var ve genel araştırma yaptığım zaman...
  6. B

Protein Tozu Her Gün Kullanılır Mı ?

Kahvaltı yapacak vaktim olmadığı için günde 2 öğün bide arada denk gelirse meyve falan yiyiyorum. Haftada 3-4 gün fitness a gidiyorum . Günlük protein ihtiyacımı karşılamak için protein tozu aldım ama ne kadarda bir içmek lazım bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
  7. B

STEELSERİES ARCTİS NOVA 5 Mİ G733 MÜ HYPERX CLOUD 3 MÜ

Arkadaşlar ben konfora çok önem veriyorum en önemlisi kafamda rahat olması ve terletmemesi Hyperx cloud 3 pedleri deri olduğu için korkutuyor beni hiç deri kullanmadım bugüne kadar G733 e de küçük diyorlar ve taaa kaç yıl önce çıkmış Arctis nova 5 ve 7 ye bakıyordum 5 daha yeni çıktığı için...
  8. B

LOGITECH G733 ALINIR MI

Valo ve cs oynuyorum kablosuz kulakık ve hafif b,r şey aradığım için bu karşıma çok çıktı ancak ses sodunu var diyorlar valoda fln sez kasamıyoruz diyorlar ne kadar doğru onun için bu konuyu açıyorum kullanan biri tevrübelerini yazabilir mi alınır mı aınmaz mı ? Ayrıca boyutu az küçük gibi...
  9. B

Arkadan itiş kullanmak zor mu ?

Merhabalar yeni ehliyet aldım ve 2 araba seçeneğim var ancak biri arkadan itişli biri önden çekişli . Arkadan itişli arabalar için gaza dönüşlerde sert basınca falan kaydırır arkayı diyorlar ama doğru mu bilemiyorum ve ben daha yeni sürmeye başladığım için sıkıntı çıkarır mı sizce ? Otoban...
  10. B

3060 dan 4070 e değer mi ?

Oyun fps olarak 3060 tan gayet memnunum burda sadece yayın ve video record için düşünüyorum . Oyun dışında sadece bu iki kriterde çok fark olur mu 3060 ile 4070 arasında .
  11. B

2023 MERCEDES CLA 45S AMG+ ALINIR MI ?

Merhabalar bu arabayı alma planım var çünkü bu bütçelere 2.0 motorda 421 beygir sunuyor + incelemelerinde ve testlerinde soğutma sistemininde çok iyi olduğu görülüyor . Lakin sonuç olarak cla . Daha önce test etmiş veya bilgisi olan gazabilir mi ? Hem yalıtımı hakkında hiçbir bilgi bulamadım...
  12. B

Pc Açinca Sadece Ram Işiklari Yaniyor

Aga 5 aydir kullaniyorum sabahta kullandim simdi aniden böyle oldu neden olurki bu ?
  13. B

G LUBE IÇINDEN SWİTCH OPENER ÇIKIYOR MU ?

amazindan g lube alacagim switch ayirici cikiyor mu ?
  14. B

BU SWİTCH İLE BU KEYCAPS UYUYOR MU ?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B1ZTZHJD/ref=ewc_pr_img_1?smid=A3F8EHPYUCLBAA&th=1 BU KEYCAPS İLE https://tr.aliexpress.com/item/1005004936246329.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.13d73d12xhwhuD&gatewayAdapt=glo2tur bu switch 1689455044 @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y.
  15. B

ALİEXPRESSTEN CUSTOM KLAVYE YAPIYORUM GÜMRÜK VERGİSİ ALIRLAR MI AYRIYETTEN ?

Bu linkteki klavye kasası ve üzerine akko switch alacağım ama daha önce aliexpressten alışveriş yapmamistım siparişi ödedikten sonra ayrıyetten gumrük vergisi falan isterler mi ?
  16. B

CUSTOM KLAVYE SWİTCH

Merhabalar aşşağıdaki linkteki kasayı almayı planlıyorum ama 5 pinli sanırım ama istediğim aşşağodaki linkteki switch 3 pin diyor yine de uyar mı ? Kasa ...
  17. B

CUSTOM KLAVYE TOPLUYORUM

Sorum şu : akko switch alacağım ama bu switche keycaps olarak illa akko marka almak zorunda mıyım yoksangateron keucaps vs de olur mu
  18. B

Bilgisayarın Wifi Seçeneği Gitti

Merhabalar bir süredir b650p pro wifi anakartin içinden cikan antenle wifi kullanıyordum hiç soeun yoktu ancak simdi pc yi acınca resimde gördüğünüz gibi wifi secenegi gitmis ne yapabilirim ? Nasıl geri gelcek 1682416090 @Abdullah Hacıgül abi yardim edebilir kisin ?
  19. B

Bitrate yüksek olmasına rağmen kalitesiz çekiyor

gördüğünüz gibi yüksek çekmeme rağmen kalitesiz çekiyor ne yapmalıyım ?
  20. B

OBS BU AYAR NASIL DEĞİŞTİRİLİR ?

merhabalar bu ayar ellenmiyor nasıl değiştiririm acaba ?
Geri