Arama sonuçları: *

• Users: NIKETSAT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NIKETSAT

DİSCORD OLED TEMA (Mobil için) Yeni Güncelleme

Yeni güncellemeyle birlikte Discord a oled tema geldi. Şu anda kullandığımız koyu moda nazaran renkler direkt siyah ve gri değil. Yapmak için su yolu izleyin: •Ayarlar •Görünüm •Temalardan koyu seçeneğine 10 defa tıklayın (Ekranınız gidip gelebilir normaldir) Bu şekilde yapabilirsiniz ama...
  2. NIKETSAT

Çözüldü✓ KMODE EXCEPTION NOT HANDLED mavi ekran hatası

Son iki gündür bilgisayar başından kalktığımda ve geri geldiğimde mavi ekranla karşılaşıyorum ben aktif kullanırken sorun olmuyor ama ne zaman boş bıraksan yaklaşık 7-8dk sonra mavi ekran veriyor ve ekrandan gitmiyor o mavi ekran Acer nitro 5an515-58(daha yeni aldım 3 ay oluyo donanımsal hata...
  3. NIKETSAT

Powershell ve cmd dosyaları açılıyor ve bir süre sonra kapanıyor.

arka arkaya 3 tane power shell açılıyor kendiliğinden kapanıyor ve daha sonra cmd dosyaları açılıyor birisi temp te e... isimli dosyaya bişey yapıyor diğeri system de diğeride schtask da sbebini bilmiyorum dün opera ve razer synapse yükledim sadece gece bilgisayarı kapattım fişi çektim ama...
  4. NIKETSAT

Çözüldü✓ unreal cef subprocess Kapanmıyor arkaplanda işelmci harcıyor Erişim Engellendi!

Bilgisayarın fanları gereksiz uzun süre yüksek rpmdeydi yöneticiye baktım ve bunu gördüm biraz araştırdım virüs yazanlar vardı avast pre var tarattım sıkıntı yok dedi yardım ederseniz sevinirim Dosya konumuna gidince valorantın içinde olarak gözüküyor
  5. NIKETSAT

Çözüldü✓ Laptop aldım ilk açışım içinde linux var ama ekran böyle kaldı

Şimdi ne yapmalıyım yardım edin lütfen
  6. NIKETSAT

Yeni Laptop aldım hangi sürümü kurmak daha mantıklı ve avantajlı

Acer nitro Laptop aldım linux ile geldi Sistemde 3050ti 8gb ram ( daha sonra 16 yapacağım) i5 12500h var Win 10 pro mu yoksa Win 11 Pro mu kurmalıyım kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. Oyun ve günlük kullanım odaklı kullanacağım.
  7. NIKETSAT

Çözüldü✓ Yeni Laptop aldım hangi sürümü kurmak daha mantıklı ve avantajlı

Acer nitro Laptop aldım linux ile geldi Sistemde 3050ti 8gb ram ( daha sonra 16 yapacağım) i5 12500h var Win 10 pro mu yoksa Win 11 Pro mu kurmalıyım kararsızım yardımcı olursanız sevinirim. Oyun ve günlük kullanım odaklı kullanacağım.
  8. NIKETSAT

Çözüldü✓ Razer Battle Bundle 1400TL değermi?

Yakın zamanda bilgisayar alacağım bir sorun çıkmaz ise ve mouse kulaklık ve mouse pad ihtiyacım var kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi ve bu kârlı mı acaba ? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-battle-bundle-fiyati,386286345.html
  9. NIKETSAT

Çözüldü✓ Razer Battle Bundle 1400TL değermi?

Yakın zamanda bilgisayar alacağım bir sorun çıkmaz ise ve mouse kulaklık ve mouse pad ihtiyacım var kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi ve bu kârlı mı acaba ? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-battle-bundle-fiyati,386286345.html
  10. NIKETSAT

Çözüldü✓ Bu laptopu kullanan varmı ? Acer Nitro 5an515-58

Bu laptopu almayı düşünüyorum kullanan varsa eksiklerini anlatabilir mi? https://ty.gl/3eq6o5k589
  11. NIKETSAT

Çözüldü✓ 17500TL Laptop Önerisi Oyun ve Üni için

Yakın zamanda üniversiteye geçeceğim Hem oyun odaklı hemde az da olsa render odaklı bı laptop lazım. Bütçem 17500TL (Max) Ekran renk doğruluğu güzel çok ısınmayacak bı sistem lazım yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
  12. NIKETSAT

Çözüldü✓ Laptop alacağım kullanan varsa yardımcı olabilirmi?

Bu laptopu almayı düşünüyorum birebir aynısının incelemesi yok soğutma performansı olur oyun performansı olur fan sesi , ekran sıkıntıları hakkında problem varsa yardımcı olabilir misiniz.(Benzer model incelemelerinde de detaya inilmemiş maalesef)...
  13. NIKETSAT

Çözüldü✓ Max 16.5K ya Laptop önerisi Üni ve Oyun

16500TL bütçem var. Yakında üniversiteye geçeceğim. Kullandığım programlar ; Premier , Photoshop , Valorant , GTA V , CSGO vb. Bu uygulamaları rahat kullanabileceğim ve uzun süreli dayanabilecek çok isinmayacak bir laptop arıyorum 1-1.5 aydır araştırıyorum karar veremiyorum her türlü öneriye...
  14. NIKETSAT

Kanada dan Türkiye'ye para gönderme

Bir arkadaşım var kanadada ve bana belli bir miktar dolar göndermek istiyor araştırma yaptım ve nasıl atabileceğini bulamadım kendisinin bir kredi kartı yok yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum hayırlı günler.
Geri