Arama sonuçları: *

• Users: Erencn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Erencn

Windows 10 pro açılmama sorunu

Windows 10 Pro kullanıyorum son bir aydır çözemediğim bir problem yaşıyorum. Bilgisayarı açma tuşuna bastım açılmadı tekrar bastım kasa açıldı ekran gelmedi kablolarına vs vaktım hepsi düzgün zaten önceki günü açılıyordu benden başka kullanan yok. BIOS pilini çıkardım taktım RAM'lar aynı şekilde...
  2. Erencn

Yardım Mimari çizim için laptop.

Merhabalar mimarlık çizimlerine uygun, ağır dosyaların aktarımında sorun çıkartmayacak. Zamanla ağır işlemeyecek laptop lazım bilgisi önerisi olan var mı ?
  3. Erencn

Anakart ve ekran kartı yükseltme önerisi

Merhaba, sistemimi güncelleyeceğim ve konu hakkında öneri ve bilgilerinizi, varsa eksiklerimi tamamlamanızı istiyorum. Ekran kartı olarak Sapphire RX 570 Nitro+4 GB var. İşlemcim de Ryzen 5 5600. Şimdi almak istediğim fakat arada kaldığım iki tane ekran kartı iki tane de anakart var, hangisini...
  4. Erencn

fpsim düştü ne yapmam gerekir?

asus b350m-k prime anakart sapphire rx570 ekran kartı 4gb 16 gb 3000 mhz ram ryzen 5 5600 işlemci valorantta 600 fps alırken şu sıralar 190 fps falan alıyorum yardımcı olur musunuz lütfen
  5. Erencn

Yardım RX 570 Ekran Kartı Upgrade

Asus b350m-k prime anakart Ryzen 5 5600 işlemci 2x8 3000mhz ram 500gb ssd Msı psu mag 550W Kullanıyorum ekran kartım sapphıre rx 570 nitro plus 4gb ekran kartımı ne ile değiştirebilirim?
  6. Erencn

Yardım Bilgisayar bileşenleri satacağım fiyatları ne olmalı?

Xpg gammıx D10 ddr4 3000 mhz cl16 ramx2 ViewSonic VA2261-2 60 hz 22’’ monitör Amd ryzen r3 2200g apu işlemci. Arkadaşlar elimde bu üç parça var bunları çok acilen satmam lazım hepsini sinerjiden almıştım fiziksel faturaları duruyor mu bilmiyorum ama elektronik faturalar duruyor garantileri yok...
  7. Erencn

Yardım Ramdeki Frekans Farkı Sorun Olurmu?

Ramlar mevcut ramlar ankartı ekran kartı alacağım için almayı düşünüyorum mevcut anakartım şuan ki ekran kartını desteklemiyor. Frekans farkları sorun olur mu? https://www.epey.com/bellek-ram/xpg-gammix-d30-ax4u32008g16a-sr30.html...
  8. Erencn

Anakart kasaya sığar mı? Ram frekans hızı performans etkiler mi?

Merhabalar sistemim aşağıdaki gibi; Anakart: https://www.epey.com/anakart/asus-prime-b365m-k.html İşlemci: https://www.epey.com/islemci/amd-ryzen-5-5600.html Ekran kartı: https://www.epey.com/ekran-karti/sapphire-nitroplus-radeon-rx-570-4gd5.html Ram...
  9. Erencn

R5 5600 VE VALORANT!!

Merhabalar. Bilgisayarım geçen haftaya kadar çok stabil bir şekilde çalışıyordu şuanda da ara ara iyi gibi ama bazen alt+tab atarken aşırı hızlı bazende aşırı hantal ve valorant girince ssd olmasına rağmen karşlılaşma bulunda ekranında geri sayım bittikten sonra takılıp kalıyor ekran geldiğinde...
  10. Erencn

Yardım Pc Yükseltme Yapmak İsti̇yorum 8.5 Bütçe

selamlar sistem özelliklerim aşağıda göründüğü gibidir. ekran kartım 6. yılına giriyor ve artık yetersiz kalmalara başladı. Ekran kartı değişicem fakat ekran anakartım pcı 3.0 slot bu nedenle ekran kartı değişmem için parçalarıa uygun anakart ve anakartıma uyumlu ekran kartı almam gerekir...
  11. Erencn

Yardım Asus VivoBook 15 X571GD-AL106

Selamlar bu bilgisayar valorant en düşük ayarlarda 70/120 fps görüyor bugün format atttım hala aynı acaba çözümü var mıdır yoksa alabileceğim max fps bu mudur? https://www.epey.com/laptop/asus-x571gd-al106.html
  12. Erencn

Yardım Binada turknet kullanan tek benim!

Merhabalar. Kuzenimle birlikte turknete geçmiştik 2 yıl olacak neredeyse o şimdi ping sorunundan dokayı gıbıra geçtim tek ben turknetli kaldım ping sorunu yine yaşar mıyım yoksa düzelme ihtimali olur mu?
  13. Erencn

Yardım Ghosting ve ölü/sıkışmış piksel

Fotoğraflardan göründüğü üzere yeni aldığım msi optıx g2707 monitör de böyle hatalar var ne yapmam gerekir?
  14. Erencn

Ryzen 5 5600 kullanıcıları bakabilir mi!

Boştayken 40-44 olması normal mi stok fan değil x94bl kullanıyorum işlemci de fanda yeni bugün topladım.
  15. Erencn

Yardım Yeni sistemim sıcak çalışıyor.

ryzen 5 5600 aldım ve x94bl kule tipi fan taktım boşta 35-44 arasında çalışıyor sizce normal midir? Tam oturtamamış olsam daha da sıcak olur diye düşünüyorum sizce sorun var mı lütfen yardımcı olun.
  16. Erencn

Anakart upgrade yapılır mı

B350m-k anakartımı nasıl upgrade yaparım değer mi?
  17. Erencn

Yardım Anakart soğutucu uyumluluğu?

B350m-k anakarta dark x94bl modeli kule tipi hava soğutma fan sığar mı? Ramları sıkıştırır mı? Bir çok video izledim forumlardan okudum en son bir video buldum öndeki fanı arkaya takıyorlar ama bu soğutma etkisini düşürmez mi?
  18. Erencn

Yardım Kasa ve psu uyumluluğu

Herkese merhabalar hayırlı forumlar. Dark Raider 3x12cm RGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası ve MSI Psu Mag A550BN 550W Power Supply güç kaybapı ile uyumlumudur? Ayrıca sistemime bu güç kaynağı yeterli olur mu Ryzen 5 5600 D30 xpg 8x2 cl16 3200 mhz ram B350m-k Mld m.2...
  19. Erencn

B350m-k anakarta x94bl kule tipi olur mu?

B350m-k anakarta dark x94bl modeli kule tipi hava soğutma fan sığar mı? Ramları sıkıştırır mı? Bir çok video izledim forumlardan okudum en son bir video buldum öndeki fanı arkaya takıyorlar ama bu soğutma etkisini düşürmez mi?
Geri