Arama sonuçları: *

• Users: Reax7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Grafik tableti alıcam ama indirime girermi

merhabalar biraz bakındım ve xp pen deco 01 v2 modelinde karar kıldım. fiyatı 2000 tl civarı trendyolda filan 1899 tl ye indirim oluyor biraz daha indirim bekliyimmi kasım ayı içineyiz sonucta yoksa alayımmı. yurt dışı fiyatları da genellikle 60 dolar civarı gözüküyordu beklemem manasız mı yoksa...
  2. R

Çözüldü✓ laptobu 4:3 ekran yapamıyorum

merhabalar normalde çok basit bir şey bugüne kadar hep yapabildim ama yeni pc aldım ve intel i7 işlemcili. driverlarını filan kurdum ama intel arc die bişi kuruldu normalde eski intellere alışığım uhd graphic filan ama bu uygulamada o ayarı bulamadım. ne masaüstünü ne oyunu black barsız 4:3...
  3. R

Yardım Yeni Mouse fps düşürüyor

Merhabalar logitech g203 modelini aldım bilgisayarım biraz eski cs de 40 - 65 fps arası dolanıyordu zaten zar zor oynuyordum mouseyi takınca iyice takılmalar ve fps düşüşleri oldu. Bir kaç ayar denedikten sonra mousenin bildirme hızını 1000 den 125 e indirdim ve sorunum çözüldü gibi ama sıkıntı...
  4. R

i7 13700H(rtx3050(6gb)) vs r7 7735HS(rtx4050) (Ana amaç Mühendislik ve 3d)

Evet arkadaşlar bu iki özellikteki pc den hangisini seçmeliyim? Ryzen olanda ddr5 intel olanda ddr4 ram var intel 23k, amd 23,5k Ana amaç okul ve 3d. Oyun arada takılmalık çok hardcore olmasına gerek yok
  5. R

Öneri Laptop alıcam yardım

Arkadaşlar merhaba daha önce bikaç kere yazdım ama durumumuz el vermedi vazgeçtik. Şimdi seçimlerde yaklaşıyor doların filan artıcağı öngörüldüğü için belki alma ihtimalim olabilir herneyse şu 3 model arasında kaldım HP ASUS LENOVO üzerlerine tıklayarak gidebilirsiniz. Mühendislik için alıcam...
  6. R

Hp victus i7 13700h rtx3050(6gb) (HP Victus 7N9V0EA) alınır mı?

merhabalar https://www.laptop.com.tr/urun/396305/hp-victus-7n9v0ea-15-fa1028nt-intel-core-i7-13700h-16gb-1tb-ssd-rtx3050-15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/ bu linkteki pc iyi mi kullanan varmı ekran kartı kaç w ve 13.nesil işlemciyle darboğaz vs olurmu 20- 25k arası varsa daha iyi...
  7. R

Kardeşim dolandırıcılara para atmış

Arkadaşlar merhaba kardeşim ininal karttan şu telefona dolandırıcı mesajları geliyorya telefon kazandınız bilmem ne fln onlara para atmış 39 tl civarı geçen gün işlem geçmişine baktık ve "PYD*bizmailer247.com" adına 39 tl çekilmiş internette hiçbir bilgi bulamadım baştada pyd filan yazınca bi...
  8. R

Yardım Hat değerim stabil değil

arkadaşlar merhaba görsellerde de gördüğünüz gibi hat değerlerim düşüp düşüp artıyor ve internetimde kesilmeler oluyor bu sorunun çözümü nedir? ttkom ekipleri 4 5 kere gelip baktılar kabloyu değiştirdik fln ama yok çözülmüyor bir türlü. başka servis sağlayıcısına gitsem sorun hattaysa ondada...
  9. R

Yardım İnternetim sürekli kopuyor

Arkadaşlar merhaba internetim sürekli kesiliyor ttkom 50 mbps internet paketim var daha önce de arıza kaydı filan bıraktım 3 4 kere ev hattına baktılar 1 2 2kere porta baktılar ama sorunum çözülmedi ve şikayet bırakmaktan bıktım. Sorun ilk başladığında iç kabloda sorun var yenileyin dediler...
  10. R

Çözüldü✓ yeni laptop alıcam yardım (23.000TL bütçe)

Merhaba arkadaşlar bir süredir bakınıyorum içime bu linkteki laptop yattı ama sayfada pek yorum yok biraz daha bakındım ve hp victus un böyle bir modelini gördüm ve oldukça arada kaldım. Lenovoya güveniyorum şu annki laptobumda lenovo ve garanti konusunda falan oldukça iyi ama hp victusa dair...
  11. R

Çözüldü✓ laptoplarda rtx40 serisi beklenmeli mi, fiyatı ne olur

Merhabalar üniversite öğrencisiyim yeni bir laptop almam lazım ve 23.000 tl bütçem var. malum Rtx40 serisi laptoplarda çıkmak üzere ama bütçem belli çıkıcak olan laptoplar butçemin ustunde mi çıkar yoksa bu bütçede de çıkarmı, beklemelimiyim yoksa almalı mı. Al bekleme diyorsanızda birkaç...
Geri