Arama sonuçları: *

• Users: Sefa V.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sefa V.

PS5 CFİ 2071 sorunlu mudur? Yeni modeli ne zaman çıkar?

PS5 pro almayı düşünüyorum ancak ilk sürüm diye bildiğim cfi2071 sıkıntı yaşatır mı? Yeni sürümleri ne zaman çıkıyor?
  2. Sefa V.

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 pro 2023 sesi çok düşük neden?

Almak istediğim bir kulaklıktı MediaMarkt ta deneme fırsatım oldu. iphone a Bluetoothla bağladım denedim önce, sesin az olmasının telefondan kaynaklı olduğunu düşündüm. USB dongleını ordaki bir gaming laptopa takıp denedim casper yada asustu tam hatırlamıyorum. Büyük hayal kırıklığına uğradım...
  3. Sefa V.

Askere gideceğim zaman işten ayrıldığımda ihbar süresi oluyor mu?

Mayıs celbine başvuru yaptım ancak 3 mayısta açıklanıyor. 16 mayıs teslim olma tarihi gözüküyor msb nin sitesinde. iş yerimde de 8-9 aydır çalıştığımdan 28 gün ihbar sürem var. Askere gideceğim için bu 28 günlük ihbar süresini yinede tamamlamam lazım mı? yoksa askere gideceğim için istisnai bir...
  4. Sefa V.

win11 yüklesem nolur?

arkadaşlar elimde https://www.epey.com/laptop/asus-x542ur-gq276.html bu laptoptan var. Kendim 8 gb ram daha ekledim 12 ye çıkardım. TPM 2.0 sürümü de var. ancak 8.nesil işlemci olmadığı için win11 e uygun değil. Kendim bu yükseltmeyi yapsam sorun yaşar mıyım?
  5. Sefa V.

Subay olarak askere gitmek??

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere, lisans mezunu olduğum için subay olarak askere gitmek istiyorum. Başvuruyu yaptım diyelim subaylık için. Çıkarsa zaten subay gideriz ancak çıkmazsa bunu benim hemen bedelliye çevirmek gibi bir imkanım olur mu? Bir kaç yerde olur diye okudum. Bir kaç yerde...
  6. Sefa V.

Yardım Airpods pro 2 ile oyun oynanır mı ?

Beyler yeni aldım kulaklığı sormak istedim bluetooth ile bağlandığı için elbet bir gecikme yaşayacağımı düşünüyorum ama deneyimleyen var mıdır forumda onu merak ettim.
  7. Sefa V.

🔥İndirim Lenovo Ideapad Gaming 16" Notebook Sırt Çantası 378₺

https://www.amazon.com.tr/dp/B09XN66728?ref_=pfb_spv01_8ca2ef780345919a5d4852eac7381083&tag=igcmapdsc-tr-21&ascsubtag=pig-DLZ-P11-V01-O2-w5nicx-B7L9GR&th=1 ucuz olduğunu düşündüm o yüzden ihtiyacı olan varsa bakabilir.
  8. Sefa V.

iphone 13 bildirim gelmiyor

beyler telefonum internet vs bir sıkıntı yok ayarlardan falan kontrol ettim ama mesajlar bildirimler gelmiyor bazen bunun sebebi nedir? çok sık olmaya başladı bu ara o yüzden.
  9. Sefa V.

beyler bir öneri lazım

evdeki laptop un şarj aleti bozuldu. şarj aleti alabileceğim uygun bir yer var mıdır ? pc model asus x542ur şarj aleti ADP-65DW C 65W olarka geçiyor bi yardım ederseniz sevinirim link falan
  10. Sefa V.

1. kademe antrenörlüğü olan arkadaşlar bir bakabilir mi?

arkadaşlar ben bir spordan 1.kademe antrenörlüğümü almak için anadolu üni. den kayıt yaptırıyorum dersleri veriyorum sonra devamında cart curt işleri var önemli değil benim soracağım soru şu ben A sporunda yazılı sınavdan geçtiğim zaman aynı sene içerisinde B sporunun da antrenörlüğünü almak...
  11. Sefa V.

Blackshark v2 2023 ne zaman TR ye gelir?

Eskisiyle yenisinin aralarında ciddi farklar gözüküyor incelemelerde özellikle mikrofon tarafında. Yeni model türkiyeye ne zaman gelir sizce?
  12. Sefa V.

masa almayı düşünüyorum ama ...

beyler masa almayı düşünüyorum pek anlamadığım için sormak istiyorum sizce sunta mı mdf mi ? neden ?
  13. Sefa V.

Hangisini almalıyım? Neden?

https://www.gaming.gen.tr/urun/189108/dell-32-g3223d-fast-ips-165hz-1ms-qhd-adaptive-sync-usb-c-gaming-monitor/ https://www.gaming.gen.tr/urun/215078/dell-s2721dgfa-27-165hz-1ms-hdmi-freesync-nano-ips-qhd-lcd-gaming-monitor/ arkadaşlar bu 2 monitör arasındayım sizce hangisini almalıyım...
  14. Sefa V.

Çözüldü✓ gaming.gen iade/değişim?

arkadaşlar bir monitör almayı düşünüyorum ancak gaming.gen in iade koşullarını bilmiyorum. ölü piksel çıkarsa falan iade/değişimde sıkıntı yaşar mıyım? satın alan arkadaşlar bir yardım edebilirse sevinirim
  15. Sefa V.

Razer Blackshark V2 USB mi yoksa Hyperx Cloud II mi?

Çok video izledim ancak karar veremedim arkadaşlar. Fiyat olarak blackshark 2k, Cloud II 1.5k sizce hangisi alınır? Kullananlar bir cevap verebilir mi?
Geri