Arama sonuçları: *

1. O

Noctusgaming güvenilir mi?

https://www.noctusgaming.com/urun/steelseries-rival-3-rgb-gaming-mouse?ref=akakce&v=1.33.6 Burası güvenilir mi? Bu fareyi almak istiyorum fakat güvenilirliğinden emin olmak istiyorum bu yüzden deneyimi olan insanlar yorum yaparak fikir sahibi olmamda bana yardımcı olabilir misiniz? Bir de...
  2. O

WonderFox HD Video Converter Factory Pro

Arkadaşlar ben sistem ve mikrofon seslerini kaydetmek istiyorum, sanırım bu program bunu sağlıyor ve sitesi de şu: https://www.videoconverterfactory.com Şimdi ben emin olamadım da sorayım dedim: Bu uygulama ile istediğim şekilde "ses kaydı" yapabilir miyim? Yapabilmem gereken en önemli şey...
  3. O

Siparişim Sürat Kargo ile geliyor

Sürat kargo hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim bir kargo o firma ile gelecekmiş de ta dün öğlene doğru dağıtım şubesine ulaşmıştı hâlâ dağıtıma çıkmadı. Sizce yarın gelir mi?
  4. O

HackTool:Win32/AutoKMS

Benim pc normalde lisanssız idi sonra enişte geldi dur lan ben sana ayarı geçicem dedi bir şeyler bastı dedim "Bak enişte truva atı sokma pcye başım ağrır emin misin" dedi eminim yapıştır geç tak tak tak sonra tam tarama yaptım ve böyle bir tehdit bulundu. Kaldır dedim kaldırıldı ve sonra hızlı...
  5. O

Nvidia ekran kartı ile ses kaydı

Arkadaşlar şimdi bu Nvidia ekran kartı sayesinde performanstan kaybetmeden ekran kaydı alabiliyoruz ya, ses kaydı için de benzer bir zamazingosu var mı ekran kartının? Sonuçta kaydı başlattığımda sesli bir video kaydoluyor. Ben bilgisayarımın çalıştığı her saniye bilgisayardan kulaklığıma gelen...
  6. O

Eskiden geliyordu şimdi ekran gelmiyor.

Arkadaşlar benim eski bilgisayarda önemli bazı verilerim vardı da, yeni bilgisayarı aldıktan sonra eski bilgisayarı alta kaldırmıştık şimdi eski monitör ile çalıştırmayı denedim her şey aynı eskisi gibi olmasına rağmen monitör görüntü vermiyor. İkisinin de güç kablosu takılı ve vga kablosu da...
  7. O

Office uygulamalarını sorunsuz çalıştırabilecek laptop

Arkadaşlar benim office uygulamalarını sorunsuz çalıştırabileceğim ve Google Chrome'u sorunsuz kullanabileceğim bir dizüstü cihaza ihtiyacım var. Letgo üzerinden dikkatimi çeken bazı cihazları paylaşıyorum, yeterlilikleri hakkında beni bilgilendirebilir misiniz: 1...
  8. O

Redragon Fobos GW600 webcami hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

Redragon Fobos GW600 Bu webcami alayım mı sizce? Şurada uygun bir fiyata bulduğumu düşünüyorum ama daha iyi bir fiyat performans ürünü biliyorsanız lütfen beni bilgilendirin...
  9. O

Win 10 Pro için lisans almak için "Jetlisans.com" sitesine güvenebilir miyim?

https://jetlisans.com/urun/windows-10-pro-dijital-lisans-anahtari?gclid=CjwKCAjw5dqgBhBNEiwA7PryaDMcWOQ-kh4gBtWCkY-Bm1pn2BYz8I8-HhCdvxRynwx9MxhUitdYARoC9KYQAvD_BwE Bu sanal ürünü almak istiyorum. Net bilginiz var ise güvenilirlik konusunda beni bilgilendirebilir misiniz?
  10. O

ASUS PRIME H610M-R D4 anakartı için en güncel bios sürümü sağlıklı mı?

Bu bios sürümü sağlıklı mı? Bir yerlerde bazen bazı bios sürümlerinin sıkıntıları olduğunu falan duydum. Anakart: ASUS PRIME H610M-R D4 Lütfen yardım edin.
  11. O

HyperX Cloud Stinger Core özellikleri nedir?

Kaç hoparlörü var? Bildiğiniz diğer tüm özellikleri de paylaşabilir misiniz lütfen şu an almayı düşünüyorum.
  12. O

HyperX Cloud Stinger Core kulaklığı nasıl bir kulaklık?

Ben bu kulaklığı almaya karar verdim. Özelliklerini merak ediyorum. Alacağım sitede istediğim bilgiler var mı emin değilim. Mesela 7.1 var mı? Bunun gibi özellikleri bana söyleyebilir misiniz? Almak istediğim ürünün linki...
  13. O

Bu Ajazz AK33 klavyesi hangi switchi kullanıyor? Siyah mı mavi mi?

https://www.n11.com/urun/cafele-ak33-gamer-gaming-oyuncu-pc-mekanik-klavye-1803487?magaza=yollasepete&renk=siyah#unf-review Ürün hakkında söz konusu bilgiyi göremedim, belki biriniz almışsınızdır veya sorup bir şekilde öğrenmişsinizdir. Bilgilendirebilir misiniz?
  14. O

Hızlı yazmak için nasıl bir klavye tercih edilmeli?

Çok hızlı yazarken tuşlara çok rahat basabilmek için nasıl bir klavye tercih edilmeli? Yani çok daha komforlu yazabilmek yanlış tuşlara basmamak ve istediğimiz tuşa çok rahat basabilmek için falan nasıl bir klavye seçmeliyiz? Soruyu doğru mu soruyorum ondan da emin değilim ama en hızlı yazdıran...
  15. O

İşlevli mekanik klavye önerisi istiyorum.

Bu konuda bek bilgim yok ama ms gecikmesi olabildiğince az olsun yeter yani. Numpad olsa daha iyi ama olmasa da olur. Görünüşü hiç önemli değil kullanımı komforlu olsun ve işlevli olsun yeter. Çok bilgim yok bir de bu konuda eğer özellikle bilmem gereken şeyler varsa beni bilgilendirebilir...
  16. O

Kargo süreciyle ilgili bir soru...

Arkadaşlar ben bugünün ilk saatlerinde (gece) bilgisayar aldım ve hasar falan çıkarsa diye korkuyorum. Sıfır kasa gaming.gen'den aldım. Kargo geldiğinde iki dk bekle diyip paketinden çıkarıp iyice inceleyeceğim ve hasar görebilecek yerler tam nereler bilmiyorum. Nerelere bakmalıyım? Yani kargo...
  17. O

550W i3-12100F RTX3060 sitemini kesin besler mi? ACİL

Şu an satın alıyorum ve 550 ile 700w kalmış çok sinir bozucu fiyat farkı da 270TL falan, 550W kesin yeter mi arkadaşlar lütfen bilen biri cevaplasın
  18. O

Bu ismi konusunda tam fikrimin olmadığı masa sizce iyi mi?

https://www.vivense.com/hey-calisma-masasi-antrasit-modeli.html Bu masa sizce yeterince sağlam mı? Bir de bana olması gerektiğinden daha uzun geldi. Yani birkaç cm de olsa sanki kollarım fazla yukarıda kalacakmış gibi bir düşünce var içimde. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu masayı mı tercih...
  19. O

Pratico markalı bu metal masa hakkında yorumunuz var mı?

https://www.hepsiburada.com/pratico-metal-calisma-masasi-beyaz-ofis-laptop-bilgisayar-masasi-60x90-p-HBV000012PBUQ Bu masayı almayı düşünüyorum. Bu masayı daha önce kullananınız veya kullanandan duyduklarınız varsa yorum yapabilir misiniz? Kötü deneyimleriniz falan oldu mu? Masa yeterince...
  20. O

Olabildiğince ucuz, basit bir L masa önerir misiniz?

Rahatça kullanabilmek için L masa istiyorum. Bütçem pek yok, 1000TL'den fazla para verebileceğimi düşünmüyorum masa için. Bana bu şekilde bir masa önerebilir misiniz?
Geri