Arama sonuçları: *

1. Ali Efe Yabgu

Lenovo Z580'in ederi nedir?

Elimde Lenovo Z580 var. İçerisinde 3.Nesil i7,6gb DDR3 Ram,1TB 5400 RPM HDD,Intel HD 4000 ve GT635M vardır. Fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum ikinci elde ne kadara bırakabileceğimi söylerseniz sevinirim.
  2. Ali Efe Yabgu

Aradaki 1400tlye yakın fiyat farkına değer mi?

Akıllı saat almayı düşünüyorum Xiaomi Heyplus Gtr ile Watch S3 arasında kaldım arada benim için önemli olmayan özellik farkları var sizce S3 almayı mı beklemeliyim yoksa GTR işime yarar mı?
  3. Ali Efe Yabgu

Bilgisayar Mühendisliği okuyacak adama maks 30kya PC önerisi

Arkadaşım bilgisayar mühendisliği okuyacak hem üniversitede işini görecek hemde ziyadesiyle oyun oynatacak bir laptop arıyoruz var mıdır önerileriniz?
  4. Ali Efe Yabgu

i5 12500h işlemcili Rtx 3050ti 95w ekran kartlı Acer Nitro 5 laptop nasıldır?

https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-58-50lb.html Normalde Masaüstü almak istiyordum fakat kablo karışıklığı ve monitör sığmayacağı için laptop almaya karar verdim sizce bu fiyata bu laptop alınır mı?
  5. Ali Efe Yabgu

Windows 11 yüklü olan laptop nasıl sıfırlanıp Windows 10 Pro kurulumu yapılır?

Laptopumun hem SSDsi dolu hemde Windows 11 Proda sık sık hatalar yaşadığım için Windows 10 Proya geçmek istiyorum nasıl yapabilirim? 1687190338 Laptopum bu...
Geri