Arama sonuçları: *

• Users: Orion_01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Orion_01

YouTube ekranı tam ekran olmuyor Kafayı yicem Lütfen yardım

Merhaba arkadaşlar, üç tane hesabım var ve sadece birinde bu sorunu yaşıyorum. Videoyu tam ekrana aldığımda meraklısı için istatistikler kısmını açtığımda ekte paylaşmış olduğum şekilde bir sorun yaşıyorum. Diğer iki hesabımda böyle bir sorun yok. Sadece tek bir hesabımda böyle bir sorun var. Bu...
  2. Orion_01

Yardım Max 30.000 tl 6 ay Taksitli Masa üstü pc önerisi

Merhabalar 30.000tl ye 6 ay taksit seçenekli (taksitli bir şekilde 30.000tl ) gaming pc önerisinde bulunabilir misiniz, teşekkürler.
  3. Orion_01

Masaüstü için kablolu kulak içi kulaklık önerisi

Selam dostlar, 1500 tl altı rekabetçi oyunlar için “Kablolu Kulak İçi Kulaklık” önerisi istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Orion_01

Kulak içi kulaklık önerisi "Oyun" için

Selamlar dostlar, 1500 tl altı masaüstü bilgisayarımda oyun için kablolu kulak içi kulaklık önerisi istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Orion_01

Kulak içi kulaklık önerisi "Oyun" için

Selamlar dostlar, 1500 tl altı masaüstü bilgisayarımda oyun için kablolu kulak içi kulaklık önerisi istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Orion_01

Aliexpress gümrük ile alakalı bir sorum var

Aliexpress ten bir havya ucu sipariş vereceğim bu elime ulaşırmı veya gümrükte takılır mı ? Fotoğraf ektedir iki adet fotoğraf var hangisinde sorun yaşamam yardımcı olursanız sevinirim
  7. Orion_01

Bu sistem fiyatını hak eder mi?

Selam dostlar sizce bu sistem fiyatını hak eder mi? https://www.itopya.com/Kampanya/aycan-edman-tavsiye-sistemler--843?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaZS0O7STkITKZJy4mOL3JfYJsly-w4jYwZk8Lj6kUAs6HJrBqEaz8YE530_aem_utdi86GuNZUP7QNesn5KUw
  8. Orion_01

İnternet sağlayıcısı önerisi

Selam dostlar belirli bir süre içinde Türk Telekom İnternet taahhütüm bitiyor tt den devam mı edeyim yoksa önerebileceğiniz daha iyi int sağlayıcı varmı. Afyon merkezde oturuyorum, alt yapım aşağı yukarı 65 mbps veriyor önerilerinizi bekliyorum :)
  9. Orion_01

Çözüldü✓ Bu anakarta max hangi ssd takabilirim

Asus PRIME H610M-E D4 anakartım var ve 2 adet m2 yuvası var, kendi sitesinde: 2 x M.2 yuvaları 1 x M.2 2280 (PCIe 3.0 x4) bu yuva dolu 1 x M.2 2280 (PCIe 3.0 x2) Girişi var diyor chat gpt ye sorduğumda: ASUS Prime H610M-E D4 anakartında: M.2_1 yuvası (x4): Daha yüksek hızda NVMe SSD’leri...
  10. Orion_01

2500tl ye kadar Gamepad önerisi

Selamlar. Laptopta kullanabileceğim 2500 tl ye kadar gamepad önerisi istiyorum arkadaşlar , Teşekkürler :)
  11. Orion_01

“YARDIM”Yeni sıfırladığım pc de Windows Defender BT sorunu veriyor Yardım

Hayırlı sabahlar dostlar dün akşamdan beri bu sorunu çözemiyorum (WİNDOWS DEFENDER DA SORUN) , Dün laptop u sıfırladım ve bu sorun karşıma çıktı ne yaptıysam çözemedim 8 saattir bu sorunla baş etmeye çalışıyorum, lütfen yardım edin.
  12. Orion_01

Yardım “” iPhone mıknatıslı çakma kılıf zarar verir mi? “”

Selamlar arkadaşlar, bugün bimde yeni gelen iPhone kılıfları vardı. Bir tane beğenip aldım arkasında 1cm ye 1cm minik güçsüz mıknatıs var ve bu telefona zarar verir mi kısa veya uzun vade de araştırdım ama tatmin olmadım sorayım dedim. Teşekkürler
  13. Orion_01

S23 fe mi yoksa samsung a55 mi

Max butce 25.000 tl Merhaba arkadaşlar, vatandan alacağım bu iki telefon arasındayım s23 fe 24.500 tl ve yaninda fit 3 saat hediye , a55 ise fit 3 ile beraber 19.900 tl hangisi alınır?
  14. Orion_01

Çözüldü✓ 20k 25k arası laptop önerisi

Hayırlı günler arkadaşlar arkadaşım için acil laptop lazım AutoCad Solid bunun gibi programlar kullanılacak, oyun olarakta lol vb oyunlar oynanacak teşekkürler.
  15. Orion_01

EA Sports WRC arkadaşla online oynanılıyor mu ?

Hayırlı akşamlar arkdaşlar epicte şuan 600 tl indirimde almayı düşünüyoruz soru başlıktaki gibi ekranı ikiye bölmeden ayrı bilgisayarlardan online onanabiliyor mu ? Teşekkürler
  16. Orion_01

Control dlc lerini almaya değermi

Selamlar arkadaşlar, az önce epicten kuponla birlikte 17 tl ye Control aldım ve 2 adet dlc gördüm bu DLC leri almaya değermi ikisi 20 tl
  17. Orion_01

Pubg de son zamanlarda fps düşüşü ve drop

Selamlar arkadaşlar sistemim 1 yıl önce aldım, Driver, Bios, Windows her şey güncel, ram, ssd, gpu ,cpu sıkıntı yok MSI after. İzliyorum sıcaklık veya diğer değerlerde sıkıntı görmedim. Önceden 220-140 arası takılırdı şimdilerde 160 - 70 arasi fpsler de hatta bazen 30 40 lara iniyor anlık BUNLARI...
  18. Orion_01

Bu sistemde neleri yükseltmemi önerirsiniz

Bu sistemde neleri yükseltme mi veya değiştirme mi önerirsiniz, fikirlerinize açığım. Kasa RAMPAGE SAİLOR VE RAMPAGE 600w PSU Anakart ASUS PRİME H610M E-D4 (2 ssd yuvası) Cpu İNTEL 12400F STOK FAN Gpu ASUS RTX DUAL 3060 Tİ 8GB GDDR6X Ram GSKİLL RİPJAWS 32GB 3200MHZ SSD CRUCİAL 1TB 3500...
  19. Orion_01

Çözüldü✓ Hangi ssd yi almak mantıklı ? görsel

Hangisini almak mantıklı önerilerinizi bekliyorum :)
  20. Orion_01

Çözüldü✓ 15k ~16k ofis iş laptop önerisi

Başlıktaki gibi, kuzenim alacak dizi, film, fotoğraf depolama gibi temel şeyler yapılacak (1tb hafıza olsun) pili uzun giden bir laptop önerisi bekliyorum. :) Oyun laptop önerisi olmasın lütfen :)
Geri