Arama sonuçları: *

• Users: Hi-Ree
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Çözüldü✓ Bu 4 parça bu fiyata alınır mı ? Yardım dostlar

Herkese Merhaba; Bu 4 parçaya ihtiyacım var uygunmudur sizce ? Fiyat/performans açısından soruyorum
  2. H

Çözüldü✓ çözüldü

çözüldü
  3. H

Yardım Hikayeli Açık dünya oyun - 1080P 27" vs 24"

Dostlarım merhaba; Birazdan itopya monitör almaya gidiyorum yardımınız lazım Ben açık dünya hikayeli oyun oyuyorum 1080P 165hz monitör alacağım ama Boyutuna karar veremiyorum. 1080p 27" veya 24" tercih etmem gerekiyor. (IPS alıcam tabii ki ) Hikayeli açık dünya tabanlı oyunlara 27" 2k mönitöre...
  4. H

Yardım 27" 144-165 IPS hangi markayı alayım

Bunlardan birine karar vermemde yardımcı olurmusunuz. Kullanan varmı aranızda bu 4 modelden birini.Teşekkkürler https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2722hs-27-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,2015449036.html...
  5. H

Dün istediğim sistemi topladım ve satın aldım AMA...

Dostlar herkese merhaba; Uzun zamandır araştırdığım, karar verdiğim sistemi topladım ve satın aldım eve gelip kurdum her şey mükemmel gayet iyi AMA... halen başka parçalara ve sistemlere bakıyorum ve durmadan "şunu alacağıma 200 verseydim şu daha iyiydi" "şunu satayım üstüne şu kadar koyayım şunu...
  6. H

Öneri Sapphire pulse rx 6600 kgf tam

dostlarım bu ekran kartını alıcam ikinci el olarak MIN-MAX kaça almam gerekiyor. KFG lı ve marka olarak Spphire düşünüyorum başka önerebileceğiniz marka varmı
  7. H

Çözüldü✓ Vatandan aldığım kasa arızası

bugün vatandan rampage Kasa içindeki 700w psu arızalı çıktı. Hiç çalışmıyor. Kasanın temperli camındaki jelatin söktüm iade ve değişim alırlarmı ? yoksa banamı girdi şimdi psu 1677622657...
  8. H

Çözüldü✓ Sıfır Yeni pc topladım açılmıyor

Bugün yeni sistem kasa topladım herşeyi düzgün yaptım sanrım ama Power tuşua basınca çalışmıyor fanlar dönmüyor. 10 saniye sonra falan ramlerın rgb leri yanıyor sadece ama fanlar dönmüyor Ryzen 5 5500 gigabyte B450m k 8+8 ram 3200 500gb m2ss 700w psu rampage
  9. H

Bu sistem kaça alınır ?

arkadaş bu sisteme 10k istiyor. Her parça KFG var. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rainbow-fanli-oyun-bilgisayari-ryzen-asus-rampage-xpg-1081558877/detay
  10. H

2. El Sistem önerisi- Bütçe 10k

Herkese merhaba dostlar; 10k bütçem var, tüm parçaları ikinci elden kovalayıp almak istiyorum. Sıfıra göre bi tık daha iyi performans almak için. O riski göze alıyorum. Uyum konusunu bilmediğim için yardım lazım dostlar. teşekkür ederim. Not : Oynayacağım oyunlar Hikayeli açık dünya oyunları...
  11. H

Çözüldü✓ Acer Nitro Rg271 Monitör yardım

Herkese merhaba ; ikinci el 2500TL ye vermeyi kabul etti ama markayı ve modeli bilmiyorum. Eğer onay verirseniz anlaşacaz gibi FHD 27" 165hz 1ms https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-acer-nitro-rg271p-um-hr1ee-p01-27-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,967468901.html 1677370510 pardon 1 tane...
  12. H

Öneri Lütfen doğru yönlendirin ! 75hz Monitör

Herkese merhaba arkadaşlar; Bu foruma benim gibi ilk defa pc toplayan, pek anlamayan çok kararsız kalan daha önemlisi kısıtlı parası olan insanlar oluyor. Amacı sadece oyun oynamak ve eğlenmek olan insanları lütfen yardımcı olurken empati yaparak yönlendirin. Ben bugün 1700 TL'ye 27" AOC 1ms 75hz...
  13. H

Yardım Bu monitör alınır mı?

27 inch TN panel https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-27-inc-monitor-1080176018/detay
  14. H

Yardım 65 inch 4k dan 24 inch FHD düşüş

Aslında konu başlıkta belirttiğim gibi uzun yıllar PS oyunculuğundan PC'ye geçişe alışamadım. 65 inch 4k Playstation 4 pro dan, 24 inch 1080 FHD alışamadım halen tuhaf geliyor. Bütçede kısıtlı olduğu için 24 inch 1080 FHD kullanıyorum şuan ama tatmin olmak için sanırım 32 inch 2k monitör geçmem...
  15. H

5000-5500 TL Ekran kartı tavsiyesi

Herkese merhabalar 5000-5500 TL bütçem var ekran kartı için İkinci el almayı düşünüyorum o riski göze alıyorum. Tavsiyenize ihtiyacım var. Teşekkürler Sistem R5 5600 MSI B450 Tomahawk max
  16. H

20 yıllık PlayStation Kullacısı olarak PC'ye geçiş yaptım ama yardım lazım

Herkese Merhaba ; Kafam çok karışık olduğu için sizlere danışmak istiyorum. Çok uzatmadan özet geçmek istiyorum musadenizle. Küçük yaşlardan beri oyun oynuyorum PS1 - PS2 - PS3 - PS4 Pro (4 ay önce sattım) . PS5 geçmek istiyordum fakat ekonomik şartlardan dolayı PC toplama karar verdim ve 2 ay...
Geri