Arama sonuçları: *

• Users: F_rk55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Telefonumun kurulumunu tamamlayamıyorum

selamlar öncelikle telefonum samsung j7 pro biraz eski ama yedek olarak kullanıyodum en son bırakırken sıfırlayıp bıraktım hesap kuruyorum ama en sonda google asistan bu cihazda kullanılamaz şeklinde bir uyarı veriyor başka bir hesap giriyorum yine ayrı mesaj ana telefonum şuan tamirde ve bu...
  2. F

Instagram Hesabıma birisi girmeye çalışıyor

Hesabıma girmeye çalışan kişinin kim olduğunu bilemiyorum yardımcı olabilecek var mı giriş yapmaya çalışan telefonun modelini öğrensem yeter link falan gönderiyo instagram üzerinden sürekli kod gönderiyor
  3. F

Poco x7 pro ya hyper OS 3 eu rom nerden bulabilirim?

Cihazıma yakın zamanda yeni güncelleme geldi ama bu global sürümden hiç memnun değilim çoğu özellik yok ve reklamlarla dolu cihaz Mediatek işlemcili olduğu için eu rom bulamıyorum yardımcı olabilecek varsa memnun olurum
  4. F

Post logo type nedir

Laptop um da bios a girdim ve advanced sekmesinde post logo type diye bir seçenek var bu nedir birisi aydınlatabilir mi beni
  5. F

Telefon kapanıp açılınca sinyal gidiyor

Yeni bir telefon aldım poco x7 pro telefon kaçak yani global telefonun şarjı bittiğinde ya da normal bir şekilde kapattığım veya yeniden başlattığım zaman telefon açılınca simi okuyor ama sinyal gidiyo sim i 2. Yuvadan(farklı IMEI in olduğu) çıkarıp 1. Yuvaya(kendi IMEI siz) takınca düzeliyor...
  6. F

iphone 7 açılmıyor recovery moduna girmiyor

telefonda gezinirken dondu ve kapandı sonra geri açıldı ama elma logosunda kaldı ne dfu moduna giriyor nede kurtarma modu açılıyor ses kısma ile güç tuşuna aynı anda basıyorum 5 sn sonra ekran gidiyo 2sn sonra geri elma yazısına geliyo beklersem tamamen kapanıyo ama yine açılmıyo yardım edin...
  7. F

buzzerPin' was not declared in this scope hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz?

#define echoPin 6 #define trigPin 7 #define buzzerPİn 8 int maximumRange = 50; int minimumRange = 0; void setup() { pinMode(trigPin, OUTPUT); pinMode(echoPin, INPUT); pinMode(buzzerPin, OUTPUT); } void loop() { int olcum = mesafe(maximumrange, minimumRange)...
  8. F

ssd vermesi gereken hızları vermiyor

5 ay önce aldığım apacer phanter AS340 240 gb ssd vermesi gereken okuma yazma değerlerini vermiyor sitesinde 550mb okuma 520 mb yazma vermesi lazım ama çok düşük aşağıya değerleri bırakıyorum. laptopum 11 yıllık acaba o etki etmiş olabilirmi ?
  9. F

Sistem önerisi yardım

Bütçemin yettiği kadar bana monitmr dahil bir oc toplamanızı istiyorum yardımcı olırsanız sevinirim ekran kartı ray tracing desteklicek işlemcim amd olacak
  10. F

Sistemimi doğrularmısınız?

Yeni bir bilgisayar toplayacağım akakçe üzerinden araştırmalar yaptım. Sistem parçaları ve fiyatları resimde 1678644117 Yardım ederseniz lütfen
  11. F

Sistem konusunda yardımcı olurmusunuz?

bu parçaların biribirne uyumu darboğaz varmı? watt az mı fazla mı? bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz veya bana şunu değiştir diyebilirsiniz bütçem 16 bin monitör sonradan alıcam. Parçalar: gigabyte B450 mK , amd ryzen 5 5500 , goodram Irdm 2x8 16 gb 3600mhz , crucial p3 500 gb , sapphire...
Geri