Arama sonuçları: *

1. Max Goatstappen

ARGB ve FAN HUB Önerisi

Kasama yeni fan aldım. ARGB Fan hub önerisi yapar mısınız
  2. Max Goatstappen

Çözüldü✓ Aula F75 Graywood V4 Türkçe Q ALINIR mı?

Türkçe Q olması benim için büyük bir artı. Graywood V4 ile alınır mı öneriniz nedir...
  3. Max Goatstappen

Çözüldü✓ Mchose Mix 87 Nasıl?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-mchose-mix-87-mc-mix87-rgb-80-tkl-apollo-magnetic-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1234612937.html Alınır mı?
  4. Max Goatstappen

Çözüldü✓ Beyaz Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba, Tuş takım görüntüsü bu şekilde olup knob tuşu olan bi klavye önerir misiniz? Beyaz renkli ve red switch olması gerek.
  5. Max Goatstappen

❌İndirim Bitti! Hepsiburada 2026 Yılbaşı İndirimleri

Arkadaşlar merhaba, Konusu açıldı mı görmedim ama faydanıza olursa mutlu oluruz :) Yılbaşına özel birçok kategoride indirimlerin olduğu görülüyor. Sadece ayakkabı kategorisini kontrol ettim güzel indirimler var. Buyrun link : https://www.hepsiburada.com/dv/yilbasi-hediyeleri?trackingId=15189873
  6. Max Goatstappen

90x40 için mouse pad önerisi

Merhaba, 90x40 ölçülerinde gri renkli mouse pad önerisi yapar mısınız?
  7. Max Goatstappen

Çözüldü✓ TKL veya %80 klavye önerisi

Merhaba, TKL veya %80 klavye önerisi rica edeceğim. Ses aç kapa fonksiyonel tuşları olması gerek. Sessiz switch olması şart.
  8. Max Goatstappen

Yardım Beyaz Mekanik Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Bütçe : 3.000 Beyaz bir sistem topladım e haliyle bu sisteme de beyaz bir klavye yakışacağını düşünüyorum. Beyaz RGB Kablosuz Ses tekerleği olması lazım Sessiz switchlerden En az %75 ve TKL olması öncelik tercih sebebi Enter tuşu büyük olması öncelik tercih sebebi...
  9. Max Goatstappen

🔥İndirim NZXT T120 Beyaz Kule Tipi İşlemci Soğutucu 1.749TL

Arkadaşlar akakçe de listelediğimde en düşük 1.950 TL gözüküyor. İtopya da son 4 saati kaldı arayan arkadaşlara duyurulur. Performansı hakkında bilgim yok. Belki faydamız olur :) https://www.itopya.com/nzxt-t120-120mm-beyaz-kule-tipi-islemci-sogutucu_u23361
  10. Max Goatstappen

Öneri Lian Li Uni Fan İnfinity'e muadil fan önerisi

Arkadaşlar merhaba, Lian Li Uni Fan İnfinity fanları çok güzel ve estetik görüntüye sahip. E tabi lian li kalitesi olunca fiyatta otomatik olarak yukarı doğru çıkıyor. Lian li'yi aratmayacak beyaz fan öneriniz var mı? Sonsuzluk aynalı olması gerek Örnek görüntü :
  11. Max Goatstappen

Yardım Arctic Freezer III Pro 360 çok sesli

Arkadaşlar yeni sistem topladım ve sıvı soğutma olarak arctic liquid freezer III pro 360 aldım ama müthiş sesli çalışıyor inanılmaz derecede rahatsız ediyor. Bunun var mı çözümü
  12. Max Goatstappen

Yardım Mekanik Klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba, Beyaz renk ağırlıklı ve sağ üst tarafında ses açıp kapama tekerleği olacak şekilde blue switch harici her türlü öneriye açığım.
  13. Max Goatstappen

Yardım 360mm Beyaz sıvı soğutma önerisi

Bütçe 6k AM5 360mm beyaz sıvı soğutma önerir misiniz?
  14. Max Goatstappen

75bin üstüne topladığım bilgisayar nasıl?

Arkadaşlar merhaba, Topladığım bilgisayar hakkında sizlerden iyi veya şu değişmeli tarzında öneri rica edeceğim. Anakart : Gigabyte X870 Aorus Elite İce İşlemci : R5 7500F Ekran Kartı : Gigabyte RTX 5070 Aero OC 3 Fan Ram : Corsair Vengeance RGB DDR5 2x16 6000MHz CL36 PSU : Thermaltake...
  15. Max Goatstappen

❌İndirim Bitti! Gece İndirimi! Corsair Vengeance RGB 2x16 6000Mhz

En ucuz fiyat kaçırmayın derim. Görünce çektim hemen :) https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPJ8DNB3?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  16. Max Goatstappen

Yardım Temu'dan beyaz kasa fanı alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, Link ...
  17. Max Goatstappen

Beyaz akvaryum kasa önerisi

Merhaba, Beyaz akvaryum kasa önerisi yapabilir misiniz arkadaşlar içinde psu ve fan olması şart değil fanları rampage 7c-120b yapacağım Ekran kartı : Gigabyte RTX 5070 Aero OC 3 Fanlı model
  18. Max Goatstappen

Yardım Corsair Vengeance Ram düzenli indirimi var mı?

Şu ramler hiç indirime girmez mi arkadaş ya fiyata bak rezillik resmen
  19. Max Goatstappen

Öneri Bütçe 8-10K Anakart Önerisi

Arkadaşlar merhaba, DDR5 B850 BEYAZ RENK ve UYUMLU ÇALIŞACAK ŞEKİLDE ANAKART ÖNERİR MİSİNİZ? İşlemci : R5 7500F Ekran Kartı : 5070 RAM : Corsair Vengeance RGB 2x16 6000MHz CL36
  20. Max Goatstappen

Topladığım sistem uyumlu mu?

Arkadaşlar merhaba, DonanımMarka/ModelFiyat AnakartGigabyte B850 EAGLE ICE DDR5 ATX White8.379 TL İşlemciAMD Ryzen 5 7500f5.699 TL Ekran KartıGigabyte GeForce RTX 5060Ti Aero OC 16G White Edition30.000 TL RAMCorsair Vengeance RGB 2x16 DDR5 6000MHz CL368.000 TL M.2 SSDWD Black...
Geri