1000TL civarinda tasinabilir icerisine hat takilip kullanilan wi-fi cihazi onerebilir misiniz? Internette bu urunu buldum ancak alip almamak konusunda bir tik kararsiz kaldim...
Ilk olarak iyi aksamlar. Trendyoldan yaklasik 1 hafta once pzt gunu moka pot aldim ve o hafta elime ulasmadi ve kargo takip kismina ne zaman baksam transfer surecinde oldugu gozukuyordu (kargo trendyol express) ardindan bu hafta pzt gunu trendyol musteri destegini aradim ve urunun elime...
Merhaba biliyorsunuz ki yurtdisindan alinan cihazlarda imei kayit ettirmek icin bir vergi muafiyeti var. Bu kosul her ulkede var mi? Ornek olarak Amerika'dan alinan bir telefon Kanada'da kullanilmasi icin bir kayit yaptirilmasi gerekiyor mu ya da Almanya'dan alinan bir telefonun Amerika'da...
Bugun nays ile trendyol uzerinden alisveris yapiyordum da nays'ta %15 cashback kampanyasinin son gunu bugunmus. Onceki aylarda surekli 1 ay surdu bu ay neden 2-15 haziran arasi duzenlemisler kampanyayi bilginize. Eger bir nays ile kampanyali alisveris yapmak istiyorsaniz son gun.
Mayista geri odeme kampanyasinda 250tl sinirina geldigim icin bir digerki siparisimi vermek icin bu geceyi beklemistim. Ancak nays e-ticaret sitelerinde %10'unu geri veren kampanyasini kapatti bilginize.
Trendyol, hepsiburada ve n11 gibi isyerlerinden yapilan alisverislere %10 geri odeme veren kampanya uygulamada kampanyalar kisminda gozukmuyor sanirim sonlandirildi. Haziranda kampanya tekrar baslayacak mi acaba bilen bir kisi acikliga kavusturursa sevinirim. Iyi forumlar
Merhaba papara hesabimda bir miktar para bulunuyor assagi inip bankamatikten cekip farkli bankamatige yatirmak yerine direkt olarak nays hesabima atmanin bir yolu var midir
Aklımda 2 klavye var. Sizce hangisini almalıyım ve neden yardımcı olursanız çok sevinirim.
https://www.teknosa.com/preo-mg50-plus-clicky-blue-switch-bilek-destekleri-mekanik-klavye-p-125089558?waw_keyword=preo%20mg50...