Arama sonuçları: *

1. S

Düşük gpu kullanımı sorunu

Arkadaşlar selam işlemcim ryzen 5 5500 işlemci ve fanı yeni aldım soğutmada sorun yok ekran kartım 2060 evga onuda yeni aldım squad giriyorum en ultrada dlss quality modda gpu kullanmıyor fps 40 50 olarak dolanıyorum neden böyle bilmiyorum yardım eder misiniz
  2. S

EKRAN KARTI ALACAĞIM SİZCE

Arkadaşlar selam şuan ki sistemim 3400g pro rx 580 power performax 650w 80+ anakart b550m bu sisteme bugün gidip 3070 ile 5600x alacağım sizce bütçe 10k ( 5600x ) elimde zaten mevcut
  3. S

Hangi ekran kartını alacağımı bilmiyorum

Arkadaşlar selam lütfen bana bilgili birisi yardimci olabilir mi çok rica ediyorum Şuanki sistemimde AMD RYZEN 5 PRO 3400G CORSAİR 16 GB 8X8 RGB Ramler samsung 500gb ssd RX 580 var ben bu ekran kartını satıp üstüne koyup 3060 ti veya 2070 2080 almak istiyorum ama oyunlarda drop yer miyim...
  4. S

20 Bin TL sistem önerisi.

20 25 bin arası bütçem var sistem arıyorum 4060 hariç ikinci el olur sıfır olur 4060 hariç ama Şimdiden yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum
  5. S

Işlemci ve ekran kartı fps tahmin

Selam ryzen 5 pro 3400g işlemcime rx580 8gb takacağım fps tahminleri sizce güzel olur mu bilmediğim için soruyorum
  6. S

Ne ekran kartı alacağımı bilmiyorum

Ryzen 5 pro 3400g işlemcim var ben bu işlemciye RX580 Veya 1660 Süper alırsam performans artışı sağlarmı cs2'de gta 5 de kaç fps alırım yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
  7. S

Kullanılabilir ram sorunu

Arkadaşlar 12 gb ram var fakat yanında kullanılabilir 6gb yazıyor msconfig den yaptım uğraştım galiba bilgisayar her açılıp kapandığında kendini eski haline getiriyor bunu nasıl çözerim bilen varmı
  8. S

Gigabyte’ gtx 1050ti rgb

Arkadaşlar merhaba 1050ti aldım gigabyte bunda rgb kontrol falan varmış ama programını bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi
  9. S

Sizce almalımıyım soru

Arkadaşlar sistem bu güzel mi sizce fivem cs go pubg valorant gibi oyunları açar mı Oyun bilgisayarı Gaming Pc İlan No: 1093417756 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-oyun-bilgisayari-gaming-pc-1093417756/detay Geliştirmemi söylemeyin lütfen iyi mi?...
  10. S

Hangi sistemi almaliyim.

Butcem 4500 5000 aralığında hangisi daha iyi sizce. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-guclu-oyun-bilgisayari-msi-ati-1074419290/detay...
  11. S

Çözüldü✓ Fivem açar mı sizce ?

Merhabalar ben naçizane bir sistem dizmeye çalışıyorum fakat merak ettiğim soru var bu sistem fivem de kaç FPS Verir. Sistem Link https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-guclu-oyun-bilgisayari-msi-ati-1074419290/detay
  12. S

Fivem oynamak icin sistem

Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım sizce fivem kasmadan oynamak için minimum sistem ne gerekir
  13. S

5k öğrenci dürüm sistem

Arkadaşlar selam ben 5000TL İle sistem dizmek istiyorum fakat pek bulamadım yani birde sizlere sormak istedim. 5K ile sistem dizilmeyeceğinin farkındayım fakat öğrenciyim..
Geri