Arama sonuçları: *

• Users: rikky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Hangi mousepadi seçmeliyim: Artisan Zero (Soft) veya Artisan Type-99 (Soft)

Merhaba, Artisan marka bir mouse pad’e geçmeyi düşünüyorum. Artisan ürünleri hakkında birçok inceleme okudum ancak deneme şansım olmadığı için yardımınıza başvuruyorum. Şu anda speed bir mouse pad kullanıyorum ve yalnızca CS2 oynuyorum. Flick’lerim çok iyi, ancak bazen mouse’u durdurmakta...
  2. R

Canva ve Spotify telif hakkı

Merhabalar, ben yeni şarkı üretmeye başladım ve şarkılarımı spotify apple music gibi platformlara yüklüyorum. Şarkı kapak tasarımlarını canvadaki şablonları kullanarak oluştursam ve bunları bahsettiğim platformlara yüklesem bir telif hakkı sorunu yaşıyor muyum? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  3. R

Yardım 240 Hz Monitör Önerisi (Samsung Odyssey G4)

Merhabalar, 240 Hz monitör almak istiyorum nvidia g-sync uyumlu bir monitör araştırdığımda en uygun olarak samsung odyssey g4 görüyorum, önerebileceğiniz farklı bir monitör var mıdır yada bu monitör iyi midir?
  4. R

Samsung 980 Pro 1 TB vs Kingston FURY Renegade 1 TB Hangisi Alınır ?

Başlıktada belirttiğim gibi bu iki SSD arasında kaldım sizce hangisini almak daha mantıklı ?
  5. R

1000W ATX 3.0 PSU Önerisi

MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Asus TUF-GAMING-1000G 1000W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı Bu iki güç kaynağı arasında kaldım, sizce hangi güç kaynağı daha iyidir?
  6. R

ATX 3.0 PSU Önerisi ?

Merhaba arkadaşlar, i7 13700k işlemci satın aldım ve bunun üzerine bir sistem kuruyorum, diğer parçalarım cooler master td 500 v2 kasa ve asus prime z 690p anakart aldım. Sıvı soğutucu olarak arctic liquid freezer II 360 almayı düşünüyorum, fakat psu olarak yeni atx 3.0 diye bir olay çıkmış...
  7. R

i7 13700k vs r5 7600k

Arkadaşlar merhaba, dün indirimden i7 13700k aldım öncelikle ricam f/p bir anakart önerir misiniz? DDR 4 te olabilir ddr5 te (hangisi daha mantıklı ve f/p olursa tercihimdir). Dün aldıktan sonra aklıma takıldı acaba am5 sokete geçip r5 7600x alsam daha mı mantıklı olurdu diye, yardımcı...
  8. R

YAYIN VE FPS OYUNLARI İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık bir aydır anakartımı ve işlemcimi yenilemeyi düşünüyorum. Geçen seneki yorumları okuduğumda ryzen 5 5600x in anakartla beraber intel i512400f ten daha ucuz olduğu yazıyor fakat şuan durum aynı değil fiyatları kafa kafaya. Hem yayın hemee league of legends valorant...
Geri