Arama sonuçları: *

1. alpshuayi51

KASADAN TAK TAK SES GELİYOR

Videoda çekmeye çalıştım tak tak ses geliyor duruyor devam ediyor bazen çok uzun sürüyor bazen kısa psu fanini sokup baktım bişey yoktu nereden geliyor neden geliyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  2. alpshuayi51

Valorant'ta ani ping artışı ve ışınlanma sorunu nasıl giderilir?

Merhaba arkadaşlar, Valorant oynarken birden pingimde ani yükselmeler oluyor ve oyun içinde sanki saçma sapan yerlere ışınlanıyormuş gibi hissediyorum. Karşımdaki kişileri vurmakta zorlanıyorum ve bu gerçekten oynanabilirliği etkiliyor. İnternete telefondan Ethernet kablosu ile bağlıyorum, yani...
  3. alpshuayi51

Ram Kullanımı Gereğinden Fazla Gözüküyor

Yüklediğim görsellerden de göreceğiniz üzere yaklaşık 4 gb a yakın ram kullanılmasıan rağmen %92si nasıl dolu olabiliyor anlamış değilim 16 gb rame sahibim neden böyle lütfen yardımcı olun?
  4. alpshuayi51

Bu Kadar Ram Kullanımı Normal Mi?

Ben sürekli tasarım yapan birisiyim photoshop ara sıra acayip derecede kasıyor. Ram kullanımına baktığımda taş catlasın 4 gb ram kullanılsın görev yöneticisne baktığımızda ama %66 sı nasıl dolu olabilşiyor. 16 gb ramim var benim bu şuanki sste böyle photoshopta ttasarım yapmaya başladığım zaman...
  5. alpshuayi51

Yardım Assassin’s Creed Hangi Sırayla Oynamalıyım?

Çok eski oyunlarnı oynamak istemiyorumda Assassin’s Creed Orıgns'le baslamak istiyorum olur mu?
  6. alpshuayi51

En iyi Simülasyon Oyunları

Çok fazla var ıyılerını oynamak ıstıyorum ne önerirsiniz?
  7. alpshuayi51

VALORANT SÜREKLİ AĞ HATASI ALIYORUM

Bu sorunu nasıl çözebilirim 2-3 dkda bir diyor pınge bakıyorum 15 ten 44 oluyor 69 falan oluyor arada
  8. alpshuayi51

Yardım Sanal Ram Nedir ve Nasıl Kullanabilirim?

Merhaba ben oyunlarda performansımı arttırmak için özellikle alan wake 2 oynamak için ve god of war serısınde güzel ayarlarla oynamak istiyorum bir yerde okurken sanal ram verin diyordu o nedır nasıl yapılır zararı var mı yararı var mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Sistemim rx 6500 xt ...
  9. alpshuayi51

Samsung Odyssey G3 Monitör Freesync Ne Yapmalıyım?

Herkese merhaba bugün bir konu daha açmıştım valoda oluyor diye (https://forum.donanimarsivi.com/konu/valorantta-kafayi-yiyecegim.1195795/#post-107593859 ve kafama takıldı ekran kartım rx 6500 xt olduğu için freesync destekliyor diye freesync açık yapmıştım ama galiba o özellikten dolayı...
  10. alpshuayi51

Yardım Valorantta Kafayı Yiyeceğim

Beyler sistemim rx 6500 xt 16 gb ram ryzen 5 5500 Monıtor ıse samsung g3 odysey 180 hz neyse oyundayken gelen paket kaybı 0 fps 100-200 arası degısıyor ama hıcbısey olmamasına pıng de ıyı olmasına ragmen mesela normal ılerlıyorum ama sankı ıkı kez gıtmıs gıbı pıng varmıs gıbı oluyor ne...
  11. alpshuayi51

OPERA GX ÇOK YAVAŞ ÇALIŞIYOR

Youtube'u açarken olsun sekme açarken olsun çok yavaş neden?
  12. alpshuayi51

Yardım Valorant Kısayola Tıklayınca Oyun Açılmıyor

Masaütündeki valorantı açıyorum ekrana bişey gelmiyor sadece riot games çalısıyor arkaplanda ve riot gamesi açtığım zaman açabiliyorum oyunu nasıl direk kısayoldan açabilirim?
  13. alpshuayi51

Ana Ekranı Kullanırken 2. Monitörde Bağımsız Ekran Koruyucu Nasıl Çalıştırılır?

Çift monitörlü bir sistem kullanıyorum. Yapmak istediğim spesifik bir ayar var ve Windows'un kendi ayarlarıyla bunu çözemedim. Senaryom şu:Ana monitörümde (sol ekran) aktif olarak çalışıyorum, oyun oynuyorum veya internette geziniyorum. Ancak bu sırada kullanmadığım ikinci monitörümün (sağ...
  14. alpshuayi51

Yardım UYGUN FİYATA MONİTÖR ÖNERİSİ

Elimde 4000 lira var monitör önerilerinizi bekliyorum. Şuan kullandığım monitör 60 Hz Philips ama modeli ne bilmiyorum. 21 inç. Yenilemek istiyorum önerilerinizi bekliyorum. *Ek olarak ekran kartım RX 6500 XT çift monitör olarak kullanma şansım var mı? Bilmiyorum yardımcı olursanız çok...
  15. alpshuayi51

Yardım Discord 1080p Yayın Yapamıyorum

Ryzen 5 5500 , rx 6500 xt , 16 gb ram sistemim var ve geçen discord nitro aldım ama 1080 p 60 fpste ara sıra kasıyor ara sıra hiç kasmıyor oyunda kasma olmuyor ekranı yayınladığım için izleyen kişi kastığını söylüyor (Fc25, Farmıng Sım 25 oynarken falan) Donanım İvmesi ayarını buldumda bu ayr...
  16. alpshuayi51

Yardım Nba 2K23 Roster Dosyasını Nereden Bulabilirim?

Nba 2k23 ıcın euroleague modunu buldum ama offlıne ldugu ıcın sunucu kapalı ve offlıne roster dosyasını indirdim ama roster dosyasını nereye atacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
  17. alpshuayi51

X360ce Gamepad Düzgün Çalışmıyor

Fotoğrafta gördüğünüz gübü sol analog takılı kalmış gözüküyor nasıl düzeltebilrim?
  18. alpshuayi51

Yardım Fifa 19 Klavye Düzgün Çalışmıyor

Tuşları düzgünce ayarlıyorum e ye basınca koşması lazım ama top saklıyor d ile şut çekmesi lazım a ile çekiyor nasıl düzeltebilrim?
  19. alpshuayi51

Öneri En İyi Fifa Pes Serisi

Beyler oynanışı kalitesi en iyi olan fifa ve pes serisi önerilerinizi bekliyorum.
  20. alpshuayi51

FİFA PRO KAMERA SORUNU

https://ibb.co/YT346F1w Merhaba lınkte attıgım resımde gördüğünüz üzere pro oyuncu kamerasında fifa 30 fps oynuyor diğer kameralarda 60 fps oynanıyor bu benden kaynaklı bir sorun mu yoksa pro kameraadan dolayı mı ?
Geri