Arama sonuçları: *

• Users: EvanJose
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Öneri 13k Bütçede Notebook Önerisi

Selam arkadaşlar bir notebook arayışındayım ikinci el 13kya huawei matebook 14 buldum özellikleri: ryzen5 4600h 16gb ram 500gb ssd Fakat bu laptopun çantası,garantisi,faturası yok elden alacağım yada sıfıra aşağıda fotolardaki laptop daha iyi diyorsanız ona yöneleceğim Oyun oynamayacağım...
  2. E

Öneri Macbook M1 hala alınabilir mi?

Bir laptop alacağım ders çalışma, film ızleme ve video editleme amacıyla kullanacam fakat merak ettiklerim var. Daha önce maç kullanmadım iyi mıdır? M2 şart mı m1 olur mu? 8gb ram yeterli mi? Korsan program indirilir mi (gezginlerden fln)...
  3. E

Apu Sistem After Effects İçin Yeterli Mi?

After Effects üzerinden edit yapacağım eski pcde önizlemesi ve dışa aktarmasj fln eziyet gibiydi apu topladım yeterli olur mu. R5 2400g 2x8 3200mhz
  4. E

Çözüldü✓ Gencer gaming güvenilir mi?

https://www.gencergaming.com/performax-gaming-xotran-8-tus-rgb-mouse Şu ürünü alacağım ama 99tl olarak gözüküyor fazla ucuz değil mi sorun çıkartırmı alayım mı
  5. E

Çözüldü✓ Trust Kusan Vs Performax Xotran

İkisinden birini alacağım oyun için hangi mouse daha iyi olur
  6. E

250 tl mouse önerisi

Valorant csgo için mouse lazım birkaç model buldum hangisi daha iyi olur Gamenote ms1002 Gamenote ms1001 Lenovo legion m500 Gtx Mamba Trust gxt 180 kusan Asus tuf m3 Hangisi daha iyi olur kullananlar da varsa öneride bulunabilir
  7. E

G69k vs GXT 830 hangi klavye daha iyi?

Gamebooster g69k mı almalıyım trust gxt 830 mu anti ghosting malzeme kalitesi ve ömür olarak hangisi daha mantıklı oyun için alacağım valorant vb
  8. E

Çözüldü✓ Gamenote kb487l mi kb866l mi

İkisinden birini alacağım kb866l mi kb487l mi daha iyi olur
  9. E

Çözüldü✓ Bilgisayar açılışta siyah ekran veriyor

Bilgisayarı sıfırladım açtım bir iki program indirdim sonra aygıt yöneticisine girdim ve görüntü bağdaştırıcısından vega 11 güncelledim (kendim seçerek) sonra 5 dk sonra bildiri geldi tam okuyamadım vega 11 için yeniden başlatmamı istedi yeniden başlata tıkladım açılırken gigabyte yazısı göründü...
  10. E

Çözüldü✓ K120 KLAVYE OYUN İÇİN ALINIR MI?

Uygun fiyata logitech k120 klavye buldum valorant cs gibi oyunlarda kullanacağım birden fazla tuşa basılıyor mu tepkime süresi nasıl?
  11. E

Çözüldü✓ Nuo mu Dark Force mi?

2 tane ışıklı klavye+mouse seti buldum 100tlye birisi dark force birisi nuo ikisi de ikinci el oyun için hangisi daha iyi olur ve ne kadar dayanır? Üstteki Nuo: Alttaki Darkforce:
  12. E

150 200 tl klavye önerisi

Tepkime süresi iyi olan oyunlarda kullanılacak bir klavyeye ihtiyacım var 2. Elden de olur marka model önerisi yapar mısınız
  13. E

Çözüldü✓ Bilgisayarı Topladım Böyle Bir Ekran Geldi Ne Yapayım

Bilgisayarı topladım böyle bir ekran geldi ne yapayım
  14. E

Psu anakarta bağlıyken çalışmıyor

Psuyu anakarta bağlamadan sadece fanlara bağladığımda tel ile tetiklediğimde fanlar çalışıyor Fakat anakarta bağlayınca ışıklar geliyor anında geri gidiyor tam yanmıyor bile işlemci fanında fln da hiç tepki yok sorun nedir
  15. E

Çözüldü✓ Sistem tepki vermiyor

Bilgisayar topladım Parçalar her şey uyumlu kabloları taktım powera basıyorum güç ışığı geliyor hemen gidiyor fallarda fln tepki de yok sorun ne
  16. E

Power led tuşu yerinden oynuyor

Kabloları anakarta takmaya çalışıyorum fakat powerled ve çevresindeki pinlere (reset,pw fln) kabloları taktığımda iyi tutmuyor oynuyor diyeyim normal mi bu
  17. E

Bilgisayar topladım açılmıyor

Apu sistem topladım Tepki vermiyor fan bile dönmüyor sorunun neyde olduğunu nasıl anlayacağım işlemci mi bozuk anakart mı kabloları mı yanlış taktım 2400g ve b450m s2h
  18. E

Çözüldü✓ İşlemci Pinlerinde Kararma Sorun Yatatırmı

2. El uyguna 3400g işlemciyi almayı düşünüyorum pinlerde kararma gibi bir şey var sorun yaratır mı satıcı sorun olmadığını söylüyor (kargo ile alacağım)
  19. E

Anakartın işlemci kısmında renk değişikliği var

2. El B450m s2h anakart aldım elimde işlemci olmadığı için deneyemedim fotoda işlemci yerinin üst kısmında kararma gibi bişey var normal mi bu
  20. E

Kasa açılmıyor bakar mısınız

Bir pc topladım işlemci hariç gerekli tüm bileşenler hazır birleştirdim deneme amaçlı kasayı çalıştırmak istedim (sistemi değil) sadece tepki verecek mi (fanlar fln çalışacak mı) diye kontrol etme amaçlı işlemci olmadığı için mi tepki vermiyor acaba
Geri