Arama sonuçları: *

1. Göko_The_Legal

Kernel Power 41 Hatası 550w power

Bu Gün İlk Defa Kernel Power 41 Hatası Almaya Başladım Nedendir Bilmiyorum Bir Anda Pubg'deyken Reset Attıyor Ve Sık Sık Yapıyor Neden Anlamadım Cözümü Vs Var Mı Yoksa Psu'mu Yetmiyor Bilgisi Cözüm Yolu Olan Varsa Destek Saglarsa Sevinirim Şimdiden Teşekkürler NOT: BU PSU BUNA YETERLİ Mİ ACABA...
  2. Göko_The_Legal

Ryzen 5 5500İİşlemcime Sogutucu Tavsiyesi

Merhabalar İşlemcim Ryzen 5 5500 Kule Tipi Sogutucu İstiyorum Şuan Stok İle Oyunlarda 75 80'lerde Geziyor Güzel İş Görücek Bir Sogutucu Var Mıdır
  3. Göko_The_Legal

Ryzen 5 5600 Stok Fanı İle Kullanılır mı

Ryzen 5 5600 Stok Fanı İle Kullanılır mı AAcabaa Cok Yorum Var Hangisi Dogru Hangisi Kolpa Bilemedim
  4. Göko_The_Legal

GİGABYTE A520M-K-V2 5 5500 icin update gerekir mi?

GİGABYTE A520M-K-V2 Anakart Almayı Düşünüyorum Ama Ryzen 5 5600 İşlemcisi İcin BİOS Updateye Gerek Duyar Mı
  5. Göko_The_Legal

PUBG Oyununda Anlık Donma ve Ping Sorunu

Pubg (Steam) Anlık 30 40 Saniye Kitleniyor Oyun Ping 4 5 k lara cıkıyor Oyun Geldiginde Yine Takılmalar Oluyor Sebebi Nedir Nasıl Bir Yol İzlemeliyim Nasıl Düzeltirim Driverlar Güncel her şey Aktif i5 7400 Gtx 1660ti 16 ram 515ssd 500 power h110 anakart
  6. Göko_The_Legal

Pubg (Steam) Anlık 30 40 Saniye Kitleniyor Oyun Ping 4 5 k lara cıkıyor

Pubg (Steam) Anlık 30 40 Saniye Kitleniyor Oyun Ping 4 5 k lara cıkıyor Oyun Geldiginde Yine Takılmalar Oluyor Sebebi Nedir Nasıl Bir Yol İzlemeliyim Nasıl Düzeltirimö i5 7400 Gtx 1660ti 16 ram 515ssd 500 power h110 anakart
  7. Göko_The_Legal

Oyunda Alt Tab Attıgımda Görüntü Donuyor ve reset atmadan düzelmiyor

Oyunda Alt Tab Attıgımda Görüntü Donuyor ve reset atmadan düzelmiyor ama şöyle diyeyim arkadaş discorddaki sesler oyundaki silah sıkma sesleri vs geliyor sadece valorant oynuyorum ekran kartından olabilecegini söylediler 40 dakika Furmark 8x msa da funmarkt yaptım ne görüntü kesme nede farklı bi...
  8. Göko_The_Legal

alt tabsonrası görüntü takılıyor hcbr şekilde işlem yapmıyor mouse hareket ediyo

Bilgisayar alt tabsonrası görüntü takılıyor hicbir şekilde işlem yapmıyor mouse falan hareket ediyor ayretten valorantta oluyor valorantta alt tab attıktan sonra bir anda görüntü kitleniyor sonrasında mouse falan hareket ediyor arkadan valoda silah sıktıgımda sesler falan geliyor ama görüntü...
  9. Göko_The_Legal

Hangisini almam daha iyi Asus h170 pro gaming mi yoksa GA-B250M-Gaming 5 mi?

Hangisini almam daha iyi Asus h170 pro gaming mi yoksa GA-B250M-Gaming 5 mi?
  10. Göko_The_Legal

Oyunlarda vs cok drop yiyorum

Merhaba oyunlarda aşırı fazla drop söz konusu Steam PUBG Valorant LoL vs. son zamanlarda 1 kere anakartımın kuze yandı h 170 Pro Gaming vardı onda iken böyle sorunlar yoktu şu an H110 takılı. Sıcaklık degerleri Steam PUBG için 50 60 işlemci nadir 65 oluyor ekran kartı 65 70'lerde calışıyor...
  11. Göko_The_Legal

2 Farklı Cl Degerli Ram

Merhaba şu an bende aktif olarak Samsung 16 GB 3200 MHz CL22 RAM var ama ben şu an mesela. GSKILL 16GB (1x16) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu tarz bir CL16 RAM takabilir miyim yoska sorun...
  12. Göko_The_Legal

Discord Bilgisayarı Sıkıntıya Düşürüyor

Herkese Merhabalar Öncelikle Bilgisayarımda 1 Ay'dır Bi Fps Drop Oyun Fps Düşmesi Oyunları Sıkıntıya Sokuyor.. ---->Mesela Nasıl Diyim Valoranta Giriyorum Discord Acık Arkadaşla Konuşurken Drop Yiyor Donuyor Sonrasından Ya Geliyor Ya da Baglantı Hatası Diyip Beni Direk Oyundan Atıyor Peki Bunun...
  13. Göko_The_Legal

Valorantta Durduk Yere Anlık Drop

Bilgisayarım Durduk Yere Valorantta Donmaya Başladı Arada Fps Drop Yiyorum Gereksiz Fazlalştır Valorant Oynayan Arkadaşlar Az Cok Bilirler Sag Üstte Hem Ag Sorunu Yazıyor Hemde İstemci Düşük FPS Yazıyor ama sil yükle vs Düzelmedi Neysen Kaynaklanır Acaba Not: Sistemin 3 Ay Önce Anakartı Yandı...
  14. Göko_The_Legal

Asus H 170 Pro Gaming i7 7700k Uyumlu Mu Takılır Mı

Asus H 170 Pro Gaming i7 7700k İşlemciyi Destekliyor Mu Maksimum i7 İşlemci Olarak Bu Anakart i7 7700k yı destekler mi Şimdiden Teşekkür Ederim https://www.incehesap.com/asus-h170-pro-gaming-anakart-fiyati-29496/ ANAKART https://www.epey.com/islemci/intel-core-i7-7700k.html İŞLEMCİ
  15. Göko_The_Legal

Ksnake BM800 alınır mı sizce Gaming Mouse

Merhabalar heryerde bu mouse'dan görmeye başaldım son zamanlarda almak ve almamak arasında kararsızım ama sizce Rust valorant Csgo Tarzı Oyunlarda Tepkime Süresi Kötü Olur mu tam karar veremedim bilgisi Olan ve Yatta Kullanan Arkadaş Falan Varsa Bilgilendirirse Sevinirim Ürünün Linki...
Geri