Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Np1 telefon qr ödeme sıkıntısı

Arkadaşlar cihazı kasım indirimlerinde trendyoldan nothing Türkiye satıcısından 9299tl ye aldım öncelikle iki sıkıntısı var biri amoledi kötü ikinci qr ödeme yapılamıyor otomatik focus yok normal kamerada neysede bu otomatik focusu nasıl çözerim yardım edin
  2. M

Uzatma kabloları hakkında yardım

merhabalar benim uzatma ile ilgili bir problemim var . Laptop a bağlı monitör kullanıyorum ama salonda olduğu için televizyon ve modemde salonda tek priz var fiber sadece salona çekilmiş modemi çıkaramıyorum elimdede bir tn...
  3. M

Yardım 24H2 Güncellenmesi

Bu güncelleme yapılmalı mı bir zararı var mıdır ssd bozuyor haberlerinden sonra tedirginim
  4. M

Yardım Acil HP Pavilion Gaming Laptop 15-ec2xxx Ses cızırtısı sorunu

HP Pavilion Gaming Laptop 15-ec2xxx Model Laptopum var azıcık yüksek bir sesle bir şey açsam cızırtı yapıyor yardımmm!!!!!
  5. M

Öneri Hangi beyaz anakart?

1.Seçenek : [H3 id='Asus+ROG+Strix+B850-A+Gaming+WiFi+8000+MHz+OC+DDR5+Soket+AM5+M.2+HDMI+DP+ATX+Anakart']Asus ROG Strix B850-A Gaming WiFi 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart[/H3]...
  6. M

Yardım Batarya yok uyarısı TCL

Merhaba cihazım tcl 10 plus dün şarjı bitirdim ve şarja taktığımda batarya yok uyarısı veriyor ne yapmalıyım
  7. M

Nays telefon numarası

Naysa uye oluyorum nayslı biri telefon no yazssın 50 tl kazanacak acil yazın
  8. M

Öneri Hangi çamaşır makinası?

Şu an kullandığınız ve önerdiğiniz modelleri yazabilir misiniz? Bütçe : 20k altı
  9. M

Öneri 1000 TL Altı Mekanik Klavye Önerileri

%65 oranında olursa tadından yenmez.
  10. M

İnstagram neden bende kapanmadı?

reisler bende hiç kısıtlama ya uğramadım ? nedeni nedir acaba? sizde de varmı?
  11. M

2. modem nasıl router olarak kullanabilirim

merhabalar şu anda tp link archer c5v anamodem olarak takılı fakat iknici modem olarak elimde tp link VNO20-G2U adlı modem var bu 2. modemi nasıl rootur olarak kullanabilirim
  12. M

Netspeed ortalama ping değerleri ?

Hocam modem ücreti yok bide 136 tl fiber uygun gibi ping değerleri ne kadar dır
Geri