Arama sonuçları: *

1. D

Asus prime h610m-k d4 argb usb kablosu nerede

Sayın hocalarim size ihtiyacim var yeni anakart aldim montaji biliyorum ama bir türlü usb portunu bulamadim 2.0 olan yardim ediniz anakart modeli asus prime h610m-k d4 argb
  2. D

Steam dolara dönmeden alınacak oyunlar

Arkadaşlar steamdeki oyunlar dolara dönmeden alınacak oyunlar 100-350tl arasi oyun önerirseniz
  3. D

Gelbura güvenilir mi

Gelbura sitesinde işlemci fanı alacam ama kimlik istiyor güvenilir mi
  4. D

Epic games steam oyun önerisi

Oyun arıyorum ücretli ücretsiz olur farketmez oyun bulamıyorum
  5. D

Windows ssd kullanimi çok oluyor

Bilgisayara 3 4 gün once format attım temiz kurulum lisansim OEM orijinal kullandığım program oyunlar orijinal ücretli olarak kullanıyorum ama dün 20 22 saat prize takılı değildi. Bilgisayar dün bilgisayar açtım hafif kasma oldu SSD kullanımı 100'den 75e ondan sonra 1'e düştü 1 dk bekledim...
  6. D

Adblock plus güvenilir mi

Chromede abd plus eklentisi indirdim reklam engellesin diye çalışmadı sildim virüslü mudur yoksa güvenilir mi
  7. D

PC Flash Belleği Okuyup Otomatik Olarak Formata Başlar mı?

Benim ssdmlerim yeni hiçbir işletim sistemi yok bios ve boot menüm açılmıyor flash belleği taksam bilgisayar onu okuyup formata başlar mi?
  8. D

Yardım Anakartimi chipset driverini bulamıyorum

Anakartim driver indirme seçeneği yok sitesinde h61 yonga setli başka bir anakarttin sitesinden chipsetini kursam sorun olur mu
  9. D

Güvenli modda virüs çalışır mi

Ben yeni masaüstü aldım freedos olarak laptopta virüs var windows 10 isosunu indirip güvenli moda geçip flaşhi taktim rufusla ile yazdırdım şimdi bu flashta virüs olabilir mi masaüstüne geçebilir mi
  10. D

Chipset nasıl yüklenir

Intel h61 chipset nerden indirilir nasıl kurarım link bulamadım
  11. D

Windows 10 hangi ssd kurmalıyım

Ben de iki tane ssd var netac ssd ve wd green ssd hangisine windows 10 kurmaliyim
  12. D

Hangisine windows 10 kurmaliyim

Benim elimde wd green 240gb ssd var birde netac 240gb var hangisine windows 10 kurmaliyim ssd onermeyin
  13. D

Mhz ram farkları nedir

1333 mhz kullaniyorum ram olarak 1600 mhz ram almaya değer mi çok perfomans artışı var mi
  14. D

Çözüldü✓ Boot menu bios acmadan format

Boot menu veya BIOS'a giremeyip format atmayanlar çözüm bu Windows açıkken CTRL alt delete basın ondan sonra Shift basıp yeniden başlatın format USB'sini takin sonra aygıt kullan olacak oradan hard diske basın ve format islemine başlayacak.
  15. D

Tek sıkılan ben miyim

Mobile legends ve pubg mobileden sıkılan tek ben miyim artık uzun süre oynayınca giresim gelmiyor
  16. D

Öneri Dark markasini sogutucusu nasıldır

Arkadaşlar işlemcim stok fanla ısınmıyor ama ses yapıyor o yüzden kule tipi işlemci fanı almayı düşünüyorum bu nasıldır https://www.hepsiburada.com/dark-freezer-x92bl-intel-775-1156-1155-1150-1151-fm1-fm2-am2-am3-am4-ryzen-uyumlu-islemci-sogutucu-dkccx92bl-pm-HB0000081EWF
  17. D

Gameloop pubg mobile

Gameloop pubg mobile kaç gb yer depolama alaninda
  18. D

Steam Ücretsiz oyunlar

Steamde ücretsiz oyun onerir misin veya 20tllikte olabilir fazla gbli olmasın sistemim i3 3240 gtx 960 8gb ram simülatör ve fps oyunlari daha çok seviyorum
  19. D

Yardım Bios ve boot menu açılmıyor

Ben format atacam ama hiçbir turlu biosa boot menuye giremedim bütün tuşları denedim olmadı lütfen yardım edin bu anakart http://www.powergate.com.tr/powergate_pg-h61m-ar_s_l_v_ddr3_hdmi._d-sub_lga115
Geri