Arama sonuçları: *

• Users: Formen0s
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

AMD 7800XT 16GB NVIDIA DENGİ

Arkadaşlar AMD 7800XT 16GB Ekran kartı var Nvıdıaya geçmek istiyorum bu kartın dengi nedir net olarak . iŞLEMCİM R5 9600X var en stabil çalışması için hangi kartı önerirsiniz?
  2. F

RX6600 için en iyi hangi driver önerirsiniz?

Arkadaşlar PC format attım bu yüzden sürümler giti önceki sürüm sıkıntısızdı fakat ne hangi sürümdü bakmadim. Şimdi 25,9,1 kullanıyorum anlık fps düşmesi çok oluyor PUBG oynuyorum sadece eskiden de olurdu ama bu kadar olmazdı birden 80 inip geri 170 lere çıkıyor. Lafın kısası hangi sürümü...
  3. F

Çözüldü✓ RX6600 ve R5 5600 Değerler normalmi ?

Arkadaşlar iki sorum olucak sizlere PUBG de ekran kartı biraz fazla kuulanıyor gibi bildiğim kadarıyla PUBG işlemci oyunu ekran kartın bu kadar kullanması normalmi işlemci kullanımı bu aralıkta kaliyor . Zaaten işlemci sıcaklığından ve fps ten memnunum aklımda tek takılan şey ekran kart...
  4. F

Bir PC ye windows yüklü 1 hdd 1sata takılırmı?

Arkadaşlar size 2 sorum olacak. 1. sorum şudur arkadaşlar ben 2. el olarak yeni bir pc aldım. Aldığım pc de 270GB içinde windows yüklü bir sata ssd var ama bu kapasite bana hiç bir şekilde yetmez. Hala hazırda kullandığım pc de 1 tb hdd var ve bunda herşeyim var oyunlar resimler oyunların ayrı...
  5. F

Çözüldü✓ TRAY İŞLEMCİ KAPANMA SORUNU OLURMU?

Arkadaşlar ben yeni bir sistem topladım 2.el olarak bu gün işlemci geldi. İşlemciyi TARY olarak ne macun nede fan takarak takmadan çalıştırdım 1-2 defa önce fanlar flan döndü ama ekran gelmedi. Sonra en baştan ekran kartını işlemciyi rami söktüm geri taktım bu sefer ekran geldi ama hani olurt ya...
  6. F

Sahibinden Param Güvende ile Alışveriş Yapma

Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum ve son parça işlemci kaldı işlemciyi Sahibinden param güvende ile aldım. Şuan yolda gözüküyor muhtemeklen yarın gelir. Param güvende ile alışveriş yapan arkadaşlar varsa aramızda bana önerecekleri bir husus varmı? Benim bildiğim sistem şöyle kargo gelir...
  7. F

RX 6600 ekran kartına hangi işlemci önerirsiniz (steam pubg için)

Arkadaşlar yeni aldiğim bir sistem var işlemcisiz şekilde ikinci el aldim sadece işlemci almak kaldı . Sistem Anakart MSI A320M A PRO - EKRAN.K RX6600 8gb -RAM 16gb işlemciyide ikinci el alacağim sizin öneriniz nedir bütçem kısıtlı şunların arasinda kaldim genelde pubg oynuyorum R5 5600-5600X...
  8. F

RX6600 vs 3060Tİ BU DURUMDA HANGİSİ ALİNİR

Arkadaşlar ikinci el bir pc alacağim işlemci R5 5600 olacak fakat arada kaldiğim bir durum var satıcı da şöyle iki seçenek var. RX 6600 8gb ekran kartı kutusu var fatura-garanti yok ,diğer seçenek ise 3060ti kutu fatura yok 1 fanindan aşşağideki videodan görüldüğü gibi bir ses geliyor ısı durumu...
  9. F

Yeni pc ye eski HDD yi takma

Arkadaşlar yeni bir pc aldim 256gb SSD içinde windows kurulu. Şu an kullandiğim içinde windows kurulu HDD yi direkt masaüstü düzenim fotolar dosylar google hesabim flan gelirmi çünki hiç birinin şifresini bilmiyiyorum eski bu pc de olan düzeni yeni pcye hdd mi takarak hiç bir sıkıntı yaşamadan...
  10. F

Anakartıma R7 5700X3D Uyarmı

Beyler daha önce 5600x ve 3060Tİ uyarmı diye sormuştum uyar dediniz bu sefer R7 5700X3d İşmeci uyarmı diye soracağım kimisi uyar kimisi de uymaz dedi. Yoksa gidip Gigabyte A520M-K V2 yada MSI A520M-A PRO alaacağım işlemciyi şu siteye göre seçtim...
  11. F

Kısık Bütçe ile Eski PC den Yeni PC Topluyorum

Evet arkadaşlar öncelikle herkeze hayırlı Ramazanlar. Dün de şuanda kullandığım anakartı değerlendirebilirmiyim diye soru sormuştum herkes kullanabilirsin demişlerdi şimdi size toplamayı düşündüğüm PC nin özelliklerini söyleyeceğim sizinde yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum...
  12. F

ANA KARTIMA 5600X İŞLEMCİ VE 3060Tİ UYARMI?

Merhabalar hayırlı Ramazanlar ben yeni bir pc toplamaya çalışıyorum ve bütçem biraz dar şu anda kullandığım pc den hangi parçayi kullansam kar mesela 2x8 RAM gibi Sorum şudur Anakartım: Asus Prıme B350M-K bu anakartıma R5 5600X ve 3060 veya 3060Tİ uyarmı yoksa yeni bir anakartmı...
  13. F

VDSL Yeni Modem Önerisi

Arkadaşlar yeni bir modem alacağom acaba güncel bir modem ne alabirim. Bütçem en fazla 1500TL bu fiyatta güncel ne alabirimi alt yapımım fiber değil VDSL. Modem öneriniz bekliyorum
  14. F

FC24-- YOU DON'T GAVE ACCESS HATTASI

FC24-- YOU DON'T GAVE ACCESS HATTASI ALIYORUM Oyunu EpicGanesten aldım ve sıkıntısız oynuyordum. Bu gün tekrar girmek istediğimde bu hatayı aldım Oyunu Epic ten başlatıyorum EA açılıyor otomatik bağladığım hesap açılıyor fakat bu hatayı vererek açılmıyor. EA sildim geri yükledim yine...
  15. F

Anakartımın Güncel BİOSU nereden indireceğim

Merhabalar Anakartım Asus Prime B350M-K güncel biosu bulamıyorum yardımınızı bekliyorum
  16. F

İşlemcinin Yüksek Isınma sorunu

Herkese merhabalar İşlemcim Ryzen 1500X son 3-4 gündür sıcaklığı fazla artmaya başladı PC boştayken 65-70 derecelerde. Fakat örneğin Valoranta girdiğimde sıcaklık sabit 95 oluyor işlemci. Bu PC ben de yaklaşık 5-6 senedir var ilk kez bu sorunla karşılaşıyorum ne yapmam lazım acaba. Benim...
  17. F

RAM Mhz yükseltme sorunu

Arkadaşlar ben 2x8 3600Mhz olarak 16GB bir RAM aldım. Fakat benim anakartım 3200Mhz destekliyor ( ASUS PRIME B350M-K ) Rami taktıktan sonra kendisi 2400Mhz de başlatıyor kendim manuel olarak 3200e çektiğim de F10 basıp çıkıyorum PC kendini res atıp duruyor. Sabah yine denedim bu sefer 3000Mhz...
Geri