Arama sonuçları: *

• Users: Ata.Tucel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

3d yazıcı destek problemi

Merhaba Cura programını kullanıyorum içine hangi modeli atarsam atim hangi destek türünü kullanırsam kullanim destekler asla modele temas etmiyor hem programda hem bastıktan sonra. Destek atılması gereken yerlerin ucuna kadar geliyor ama arada az da olsa boşluk kalıyor ve model desteksiz...
  2. A

Unreal Engine 5 i rahatlıkla kaldırabilen laptop önerisi

Merhaba bana 25.000 tl bandında Unreal Engine 5 i rahatlıkla kaldıran bi laptop önerebilir misiniz bu fiyata mümkün mü bilmem ama 1 tr ssd ve en az 32 gb ram ( lütfen monster önermeyin )
  3. A

orta sınıf 3d yazıcı önerisi

Merhaba bana orta seviye 3d yazıcı önerebilir misiniz
  4. A

Çözüldü✓ işlemci yükünü azaltma

Merhaba laptop da harici ekran kartımın mhz değerlerini arttırırsam oyunlarda işlemcimin yükünü hafifletmiş olur muyum yoksa daha da mı yük bindirmiş olurum ? Harici GPU : Gtx 1650 CPU : İ7 10750h 10.nesil
  5. A

bilgisayar donanımlarının %100 kullanılması

merhaba ben laptopumda termal macun değişimi yaptım değişimden sonraki 1. gün hiçbir sorun yoktu ve buz gibiydi 2. gün laptop boşta bile işlemci ekran kartı ve ram %100 kullanılmaya başladı.
  6. A

Çözüldü✓ bu 2 ram birbirine uyumlu mu?

merhaba 16 gb lik olan bilgisayarın içinde gelen 4 gb lik olan eski bi bilgisayarın içinden aldığım sizce uyumlu mu ( cpu z kullanmayı bilmiyorum umarım doğru görselleri atmışımdır slot 1 slot 2 olarak ) birde control center den isimlerini gösterdim cpu z de göremedim isimleri
  7. A

intel core i7 10th gen 10750h

merhaba intel core i7 10th gen 10750h işlemcisi tek çekirdek performansı bakımından mı daha iyi yoksa çoklu çekirdek performansı bakımından mı işlemcimin özellikleri burada belki yazıyordur ama anlamıyorum...
  8. A

termal macun değişimi hangisini almalıyım

merhaba yeni bi termal macun almak istiyorum bütçem 130 tl civarlarında ama fiyat performans ürünü varsa yok demem ( birde kutusunda kalan termal macunun bi ömrü var mı ona göre gramajını fazla alıcam da )
  9. A

Çözüldü✓ video için ssd mi hdd mi

Merhaba elimde ikisi de 500 gb olan hdd ve ssd var birini film müzik gibi şeyler için diğerini de usb gibi kullanmayı düşünüyorum sizce film için hangisini kullanmalıyım
  10. A

Çözüldü✓ Sıvı metal ile soğutma

Merhaba yeni yüklenen sıvı metal videosunu izledim ama birkaç soru sormam gerekiyor uyguladıktan sonra bi ömrü var mı ya da ürünün kutusundayken bi kullanım ömrü var mı laptopun bütün termal macun olan parçalarına uygulayabiliyor muyuz ( 4 parçada termal macun var ama her bir parça diğerinden...
Geri