Arama sonuçları: *

• Users: Night80
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Monitörde Arada Bir Anlık Siyah Kareler Yanıp Sönüyor!

Arkadaşlar yeni almış olduğum Asus tur gaming 24 inch va panel oyuncu monitöründe aldıktan tam 1 hafta sonra böyle şeyler çıkmaya başladı. Siyah kareler falan yanıp sönüyor bu neden oluyor yazılımdan kaynaklı olabilir mi?
  2. N

BU SİSTEMDEKİ PARÇALAR VE FİYAT UYGUN MU?

Bir sistem toplayacağım fakat bu piyasaya daha yeni başladım. O yüzden pek bilgi sahibi olduğum söylenemez! Aşağıdaki parçalar ile bir sistem toplayacağım fakat bu parçaların fiyatı uygun mu ve parçalar birbirleri ile uyumlu çalışır mı? Yardımcı olursanız sevinirim...
  3. N

İşlemci Soğutucuyu Ne Yapabilirim?

Elimde intel core i5 13400f işlemcinin stok soğutucusu var, fakat Asus tuf 240mm sıvı soğutucuyu kullandığım için sistemimde bu eski soğutucuya ihtiyacım yok! Sizce ben bu stok soğutuyu ne yapabilirim yani atsam mı yoksa para ediyorsa eğer satayım mı sıfır ürün çünkü?
  4. N

SİZCE BU ŞARKI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Arkadaşlar daha yeni keşfetmiş olduğum ve çok hoşuma giden bir şarkıyı sizinle paylaşmak istedim. Rober Hatemo’nun şarkısı! Sizce şarkıyı siz nasıl buldunuz? (Şarkı Adı: DİKKAT DİKKAT)
  5. N

BU ŞARKI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Arkadaşlar daha yeni keşfetmiş olduğum ve çok hoşuma giden bir şarkıyı sizinle paylaşmak istedim. Rober Hatemo’nun şarkısı! Sizce şarkıyı siz nasıl buldunuz?
  6. N

Sizce RTX 3060 Hazır Sistem Ne Kadar Eder?

İlana koymuş olduğum bu hazır sistemi satabilirmiyim? Maximum ne kadar eder? Monitör dahil bir şekilde satmak istiyorum ilanda teknik özellikleri yer alıyor. Laptop’a geçmek istediğim için satıyorum daha yeni aldım 3 aylık cihaz hiç bir sıkıntısı yoktur kesinlikle! Dünden beri ilanda ama hala...
  7. N

Bu Hazır Sistemi En Fazla Ne Kadara Satabilirim?

İlana koymuş olduğum bu hazır sistemi satabilirmiyim? Maximum ne kadar eder? Monitör dahil bir şekilde satmak istiyorum ilanda teknik özellikleri yer alıyor. Laptop’a geçmek istediğim için satıyorum daha yeni aldım 3 aylık cihaz hiç bir sıkıntısı yoktur kesinlikle! Dünden beri ilanda ama hala...
  8. N

BU PC NE KADAR EDER?

Selam, yeni almış olduğum toplama PC’yi MacBook’a geçeceğim için satmak istiyorum. Sizce bu oyuncu bilgisayarını MAX kaça satabilirim? Özellikleri: 1 - RTX 3060 ASUS DUAL 2 - İntel core i-5 12400 3 - 32 GB 2x16 3200 MHz gksıll ddr4 ram 4 - Asus H610M Anakart 5 - 1 TB Cricual m2 SSD 3500 okuma /...
  9. N

Sizce bu PC’yi kaça satabilirim?

Selam, yeni almış olduğum toplama PC’yi MacBook’a geçeceğim için satmak istiyorum. Sizce bu oyuncu bilgisayarını MAX kaça satabilirim? Özellikleri: 1 - RTX 3060 ASUS DUAL 2 - İntel core i-5 12400 3 - 32 GB 2x16 3200 MHz gksıll ddr4 ram 4 - Asus H610M Anakart 5 - 1 TB Cricual m2 SSD 3500 okuma /...
  10. N

DENEY AMAÇLI?

Arkadaşlar deney Sis
  11. N

BU HAZIR SİSTEM NE KADAR EDER?

Satmak istediğim sistemim ne kadar eder sizce? Özellikleri: 1 - intel core i5 12400 2 - ASUS RTX 3060 dual 3 - ASUS PRİME H610m anakart 4 - 32 GB DDR4 3200 MHz 2x 16 ram 5 - 1 TB M2 SSD 3500 okuma 3000 yazma
  12. N

Vatan Bi̇lgi̇sayarın İadeyi̇ Kabul Etmemesi

Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan aldığım hazır sistemde kronik sorunlar çıkması sebebiyle iade için kargoyu gönderdim fakat iade kabul edilmediğini söyleyip tekrar gönderdiler şimdi ben bu gönderdikleri kargoyu teslim almazsan ürün geri gidip ücret iade yapılır mı?
  13. N

30000TL’ye 4070’li HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

30K’ya intel i7 li ve rtx 4070’li hazır sistem almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. N

HAZIR SİSTEM PSUDAN CIZIRTI SESİ GELİYOR!

Arkadaşlar 2 hafta önce Vatan Bilgisayar’dan Hazır Sistem Almıştım Aldığımdan beri PSU’dan Cızırtı Sesi gibi garip elektriksel bir takım sesler geliyordu ve değişim için garantiye gönderdim. Sizce ne sorun var dı ve ürün değişimi yaparlar mı?
  15. N

PSU’dan Cızırtı Sesi Geliyor!

Arkadaşlar 2 hafta önce Vatan Bilgisayar’dan Hazır Sistem Almıştım Aldığımdan beri PSU’dan Cızırtı Sesi gibi garip elektriksel bir takım sesler geliyordu ve değişim için garantiye gönderdim. Sizce ne sorun var dı ve ürün değişimi yaparlar mı?
  16. N

Sizce Bu Sistem İyi Mi?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-asus-dual-rtx3060ocv2-prime-h610m-k-kioxia-500gb-ssd-16gb.html arkadaşlar bu sistem iyi midir sizce? Kasma donma falan yapar mı?
  17. N

Kürek Kemiğinin Altında Şişlik Var!

Merhaba 16 Yaşındayım, sol kürek kemiği zorlamıştım bir kaç ay önce, o zaman değil de daha yeni fark ettim göğüsüme yakın yerde sırtımda kürek kemiğimde yumuşak kas beze gibi bi şişlik var. Bu beden olmuş olabilir sizce?
  18. N

Ekran Kartı Normal Kullanımda Fan Dönmüyor!

Ben Yeni aldığım PC’yi internette gezerken veya basit minecraft tarzı çok zorlamayacak oyunlar oynarken şunu fark ettim ekran kartının iki fanına dönmüyor bilgisayar ilk açıldığında dönüyor ama sonra duruyor! (RTX 3060) Ve ekran kartım çalışıyor da aslında ama neden böyle oluyor? Sizce bir sorun...
  19. N

VATAN BİLGİSAYAR’DAN ALINAN HAZIR SİSTEM ARIZA SORUNU!

Arkadaşlar geçende vatan bilgisayardan hazır sistem aldım fakat format attığım halde aldığım hazır sistemde şöyle bir sorun var; PC’yi açtığımda anakart hatası veriyor ve f1 tuşuna basın diyor ve f1’e bastığımda da bios ekranı açılıyor ve oradan işletim sisteminin kurulu olduğu diski seçtiğimde...
  20. N

Windows 11 Pro OEM Key Alınır Mı?

Yeni aldığım hazır sistem için Windows 11 Pro OEM Key almak mı yoksa tek seferlik Key almak mı daha mantıklı? Eğer daha sonra bilgisayara format attığımda bu Keyin silinmemesini istiyorum fakat OEM Key alırsam ürün anahtarı lisansı anakarta gömüldüğü için bir zararı olur mu diye korkuyorum...
Geri