Arama sonuçları: *

• Users: equionx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. equionx

6pin argb fanı 5 pinli kontrölcüye takma aparatı?

Arkadaşlar elimde 6 pinli argb fan var elimdeki kontrolcüde 5 pinli takmıyorum bunun için aparat linki bırakırmisiniz uygun yollu
  2. equionx

ddr3 bilgisayar biosta kalma sorunu

Arkadaşlar yeni kurduğum bilgisayar ddr3 biosta kalıyor windows acilmisti daha önceden sonra biosa attı yardımcı olurmusunuz 1701337975
  3. equionx

Psu önerisi 700w 80+plus

Arkadaşlar bu psu nasıldır https://ty.gl/l80l7j1hjv
  4. equionx

Anakart, işlemci ekran kartı önerisi?

Hayırlı akşamlar daha yeni bilgisayarımı sattım yeni bilgisayar toplicagim anakart işlemci ekran kartı konusunda kararsız kaldım işlemci intel düşünüyorum ekran kartıda nvdia yüksek grafikli oyunları donma kasma yapmadan oynarsın yeter şimdiden teşekkürler
  5. equionx

150.000-100.000 Arası Üst Düzey PC Önerisi Verir Misiniz?

Arkadaşlar bilgisayar toplıyacam 100k veya daha üstü 150 k bütcem var yardımcı olurmusunuz full rgb li olmasını istiyorum full grafik oyun oynamak icin dizicem hikaye tarzı oyunlar ileriye dönük
  6. equionx

Bilgisayar Mavi Ekran Verdi Yardım Edebilir Misiniz?

Arkadaşlar Herkeze hayırlı cumalar Bilgisyarım mavi ekran verdi sorunu ne olabilir sonrasındada güncelleme geldi bütün parcalarım sıfır alındı garantili
  7. equionx

Çözüldü✓ Kaliteli HDMİ KABLO ÖNERİSİ

Arkadaşlar Kaliteli HDMİ KABLO önerir misiniz? altın uclu 2.0 orta yollu bir şey kalın kablolu
  8. equionx

Oyun icin Bluetooth kulaklik önerisi?

Pubg mobile için kulaklık alicam arkadaşlar ses kasmalık arkadaki sesleri iyi veren Bluetooth silikonlu model öneriniz varmı oyun kulaklıgı Bütce:1500
  9. equionx

Ses sistemi 2.hapörlör çalışıyor 3.calişmiyor

Arkadaşlar sorum şu ses sistemime 2 hapörlör takiyorum fakat 3 cüyü takınca calismiyor ses gelmiyor bunun sorunu ne olabilir kablomu almam gerek driverler güncel
  10. equionx

Windows 12 sizce oyun performansı nasıl olur

Arkadaşlar windows 12 sizce oyun performansı nasıl olur sistem gereksimleri nedir kac gb yer kaplar kac gb ram yeterli olur sizce siz ne düşünüyorsunuz
  11. equionx

Çözüldü✓ Ekran kartımı satıp hangi model almalıyım?

Merhaba arkadaşlar sorum şu ekran kartımı satıp model yükseltmek istiyorum sizce ne almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum nvdia olarak sistemim şu Intel i3 10105f.10nesil 16gb corsair ram Corsair 550w 80+plus psu Sıvı soğutma Gtx 1660super 6gb
  12. equionx

Bilgisayar parcalarına zam Dolar ucuyor

Arkadaşlar bilgisayar parcalarına zam yolda geliyor herkes elini çabuk tutsun dolar yükselişte :Not yorumlarınızı bekliyorum:)
  13. equionx

Last of ust 1 optimizasyon sorunu cözümü

Arkadaşlar sorum basit Last of ust 1 pc optimizasyonu sorunu nasıl çözülür intel i3 10105f 10.nesil islemcim var gtx 1660 6gb sıvı soğutucu 16gb corsair ram sistemi çok yoruyor islemci kullanımı 90 larda nasıl düzeltirim
  14. equionx

Hangi sistem daha güçlü?

Arkadaşlar sorum çok basit hangi sistem daha güçlü İntel i3 10105f.10nesil işlemci Corsair vengeance pro rgb2x8 16gb 3600mhz ram Gtx 1660super 6gb Corsair 550w 80+plus psu Sıvı soğutma 120mm 256gb m2 ssd +1tb hdd ----‐------------------------------------------------ Ryzen 3100 B450 anakart...
  15. equionx

Hdmi kablosu görüntüyü netleştirir mi?

Arkadaşlar hdmi kablosu görüntüyü netlestirir mi ucları altın kaplama olanlar ? 1080p için tavsiyeleriniz nedir
  16. equionx

Hdmi kablosu görüntü kalitesini arttırır mı

Arkadaşlar hdmi kablosu görüntü kalitesini arttırır mı kalitesine göre tavsiyelerinizi bekliyorum
  17. equionx

Kaliteli hdmi kablosu nasıl anlaşılır

Arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar sorum şu kaliteli hdmi kablosuyla normal monitörün yanında çıkan hdmi kablosu arasındaki fark nedir 8k hdmi kablosu felan satılıyor full hd monitor için hangi hdmi kablosunu önerirsiniz yoksa normal tak geç mi dersiniz?
  18. equionx

Orjinal oyun vs sahte oyun farkı?

Merhaba arkadaşlar sahte oyunla orjinal oyunun farkı nedir birisi açıklayabilir mi
  19. equionx

Markasız sleveed kablo alınır mı?

Arkadaşlar markası bilinmeyen sleveed kablo alinir mi ben ekran kartı için 8 pin aldım örgülü ama markası felan belli değil yanma erime yada yangın çıkma ihtimali varmi pc bozma gibi?
  20. equionx

Bilgisayar agriza tespit etme speaker işe yarar mı ?

Merhaba arkadaşlar benim anakartımda agriza ışığı gibi seler yok bende pc speaker buzzer aldım ağrıza fln olursa diğe ise yararmı sizce ötünce nasıl anlarım?
Geri