Arama sonuçları: *

• Users: beerk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. beerk

Öneri Üniversite için laptop önerisi

Photoshop rhino 3dmax render gibi programlar kullanılcak 4 yıl boyunca sıkıntısız kullanabileceğimiz bi laptop lazım önerilerinizi bekliyorum bütçe 35 40 bin arası
  2. beerk

Fren kolu değiştirmek garantiyi bozar mı?

pcx motorum var fren kolunu değiştirmek istiyorum garantiyi bozar mı
  3. beerk

Öneri Arabam için ses sistemi önerisi

aracıma ses sistemi yapmak istiyorum. çok bir bilgim yok 2 takım mobas mb8 almaya karar verdim bunu besleyecek anfi, tiz ve bufur önerilerinizi bekliyorum
  4. beerk

🔥İndirim Slazenger etiketin yarısı indirimleri

https://www.slazenger.com.tr/etiketin-yarisi?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=BAU_Conversion&utm_term=Bau_AdSet&utm_content=Instagram_Stories&utm_id=23859228789940077_v2_s01
  5. beerk

İphone 12 hala alınır mı ?

şuan android kullanıyorum iosa geçmek istiyorum bütçem iphone 12ye kadar çıkabiliyor en fazla sizce hala alınır mı
  6. beerk

Garanti kartımın temassızı çalışmıyor

2 3 senedir aynı kartı kullanıyorum şuana kadar çalışıyordu son 1 haftadır hiç bir post cihazında çalışmamaya başladı sorun ne olabilir
  7. beerk

bulut eşitleme hatası

dün akşam ilk girdiğimde sorunsuz oynamıştım şimdi girmeye çalıştığımda bulut eşitleme yazıyor giremiyorum çözümü nedir ayarlardan bulut eşitlemeyi kapattım düzelmedi
  8. beerk

Far Cry 5 güvenilir Türkçe yama var mı

bulduğum yamalar virüs uyarısı verdiği için kurmaya korktum. kullandığınız bir yama veya güvendiğiniz bir site varsa yazarsanız sevinirim
  9. beerk

Çözüldü✓ klavyeme kola döküldü

klavyeme kola döküldü biraz v tuşum ağırlaştı diğerlerine göre daha zor basılıyor tuşlarım çıkmıyor galiba denedim çıkartmayı kırılcak diye korkuyorum nasıl temizleyebilirim bunu tuş sökmeden klavyem apex 3 tkl
  10. beerk

Şok'ta satılan akım korumalı priz hakkında

şuan düz üçlü uzatma kablosu kullaniyorum bu akım korumalı prizi alıp üçlü prizi buna taksam faydası olur mu https://www.sokmarket.com.tr/s-link-devre-ve-akim-korumali-tekli-priz-p-37393
  11. beerk

Kasamda ki fanların rengini değiştirebilir miyim?

kasam Vento VG10F. kasada tek bir düğme var sadece ışıkları açıp kapatmaya yarıyor. rengini değiştirebilir miyim yoksa hem aynı mı kalıyor...
  12. beerk

Öneri Uygun fiyatlı gamepad önerisi

fc24 için gamepad arıyorum. logitech f710 modeli hoşuma gitti önerebileceğiniz daha fp gamepadlar var mı?
  13. beerk

Öneri 500GB/1TB M2 ssd önerisi

sistemimde Kingston NV2 SNV2S/500G PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD bu ssdi takılı depolama yetmediği için yükselticem. 500gb yeter diye düşünüyorum ama 1tb daha mı mantıklı olur kararsız kaldım. 2 tane m2 yuvası var anakartım EX-B660M-V5 D4. fiyat performans olursa cok iyi olur teşekkür ederim...
  14. beerk

Usb den başka usbye dosya aktarmak çok uzun sürüyor

yaklaşık 20 dk da buraya geldi çok büyük bir dosya da değil şarkı aktarıyorum neden böyle yapıyor olabilir. 0 bayt a düşüp 2 3 mb çıkıp tekrar 0 bayt a düşüyor çözümü nedir
  15. beerk

virüs bulaştı nasıl kaldırabilirim

nasıl kaldırabilirim bunu yardım eder misiniz
  16. beerk

pcyi kapatinca hoparlörün ışıkları kapanmıyor

pcyi kapatinca klavye mouse ışıkları sönüyor hoparlörün ki sönmüyor nasıl söndürebilirim.
  17. beerk

Migrosta satılan soundbar hakkında

arkadaşlar geçenlerde biri bu soundbarı paylaşmıştı bir kaç kişi de satın almıştı ses kalitesi gecikmesi falan nasıl cevaplarsanız sevinirim bende almayı düşünüyorum https://www.migros.com.tr/bood-kablosuz-tasinabilir-soundbar-sb-98-p-257f606
  18. beerk

Yardım blackshark v2x 7.1 nasıl aktif edebilirim

uygulamayı kurdum böyle bir hata veriyor ne yapmam gerek ekran görüntüsünü atamıyorum In order for the enhancements to take effect on your output device, 7.1 Surround Sound has to be selected as your default system's default playback device. View Setup again by clicking the button. 1683315830...
  19. beerk

Yardım Blackshark v2x en uygun nerden satın alabilirim

siyah rengini en ucuz nerden alabilirim
  20. beerk

Hipernet en fazla kac mb hız veriyor

internet hızımız 24mb telefon hattından kullanıyoruz senelerdir artık yetersiz gelmeye başladı kaç mb yükseltebilirim diye altyapıyı sorgulattırdığımda hipernet altyapısına sahip olduğu yazıyor hipernet ne demek en fazla kac mb alabilirim
Geri