Arama sonuçları: *

• Users: Laureszz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Laureszz

MSI MAG 256F alınır mı?

fps + hikayeli oyunlar oynuyorum pivot özelliği vs şart değil. bütçem 6k fazlasını çıkamıyorum alınır mı? https://www.idefix.com/msi-245-mag-256f-flat-ips-1920x1080-fhd-169-180hz-1ms-freesync-premium-gaming-monitor-p-4200132?vendorId=5147 (satıcı puanı düşük 5.7 ama en ucuz burada var.)
  2. Laureszz

5 6k arası 24 inç 1080p monitör önerisi

Genellikle FPS + Hikayeli oynarım. Minimum 1ms 144hz maks 24inç monitör almak istiyorum. 5 6k arası bütçem var uzun süreli kullanabileceğim modelleri önerirseniz sevinirim...
  3. Laureszz

Ryzen 5 5600 hava soğutucu önerisi

Arkadaşım APU sistemden Ryzen 5 5600 rx7600 sisteme geçti. Kurulumdan sonra işlemci sıcaklığına baktık ve stok soğutucu ile boşta 90 dereceyi görüyor. Kurulumda herhangi bir problem yok. Önceki işlemcinin sıcaklığının normal olduğunu söyledi. Sanırım 5600 için stok soğutucu yetersiz kaldı 4...
  4. Laureszz

Caliburn GK2 nasıl sarj edilmeli?

Dün e sigara satın aldım Uwell Caliburn GK2 sarj bitti. Kimisi diyor 5W adaptör ile sarj edin kimisi pc den sarj edin prizden sarj ederseniz bozulur falan diyor konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? birde kullanım önerileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim.
  5. Laureszz

Tarayıcılar geç açılıyor, donuyor

Opera ve Google chrome da olmaya başladı. Açılırken beyaz ekran geliyor 15sn de falan açılıyor. 1678789507 son 3-4 gündür oluyor
  6. Laureszz

Elektronik sigara önerisi

Arkadaşlar bütçem en fazla 700 750TL kaliteli iyi duman çıkaran ne önerirsiniz? Arkadaşım Smok X8 kullanıyor ve almamı öneriyor ne dersiniz?
  7. Laureszz

G512 Carbon dan Blackwidow V3 TKL geçilir mi?

Sorum başlıktaki gibi G512 Carbonu 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum sıkıntı yok ama Razer ı aklımı çok çeliyor geçmelimiyim ne dersiniz?
  8. Laureszz

FPS Oyunları için 27 inc den 24 inc geçmeye gerek var mı?

Selam şu an MSI MAG275R 144HZ 1MS 27'' Monitör kullanıyorum Arkadaşlarım genel olarak önermiyor keşke 24'' alsaydın FPS oyunları için alınmaz 27'' gibisinden konuşuyorlar :D sizce bunu satıp 24'' bir monitör almaya gerek var mı?
Geri