Arama sonuçları: *

1. Bıyıklı Bey

Oyundayken mavi ekran sorunu

Selamlar yaklaşık 3 gündür belli aralıklarla mavi ekran hatasını alıyorum oyunları açtıktan 5 ile 20 dakika sonra sistem kilitleniyor görselde ki gibi kalıyor ekran yüzde ilerlemiyor ve hata kodu aşağıda kalıyor minidump dosyası oluşmuyor haliyle sistemimi yeni topladım ekran kartı sürücüsünü...
  2. Bıyıklı Bey

Sıvı soğutma LCD ekran

Selam linkteki ürünü almayı düşünüyorum kullandığım sıvı soğutma gigabyte aorus 360 açıklamalarda şu şekilde montaj yapılacağı yazıyor İşaretsiz yapıştırıcıyı yuvarlak ekranın arkasına yapıştırın ve yuvarlak ekran doğrudan su soğutma kafasına takılır. Anladığım kadarıyla direk LCD ekranın...
  3. Bıyıklı Bey

AliExpress uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı ne anlama geliyor?

Şimdi size en baştan yaşanılan süreci anlatayım en azından bilgi paylaşımı olur herkes yararlanır. PC topladığım için Türkiye de bulunmayan stoklar da olmayan Lian Li marka son seri olan SL Infinity 120 modelini almak istedim markayı bilen bilir çok sağlamdır. 3 Nisan günü siparişi verdim vergi...
  4. Bıyıklı Bey

AliExpress kargom nerede

3 gündür böyle kargo şu an nerede oluyor nasıl öğrenebiliriz
  5. Bıyıklı Bey

AliExpress alışverişi gümrük sorunu

Selam dostlar Aliexpress'den alışveriş yaptım sanırım 150 euro limiti varmış haberim yoktu görselde ki ürünler gümrükten geçer mi sizce ?
  6. Bıyıklı Bey

Tischkönig mobilya sitesi güvenilir mi ?

Linkte ki ürünü alacağım müşteri hizmetleri ile görüştüm Almanya kökenli Türkiye de Ankara Antalya da şubeleri olan bir firma alışveriş yapan var mı masaları çok güzel ve kaliteli duruyor. https://www.tischkoenig.com.tr/vogel-ofis-ve-calisma-masasi
  7. Bıyıklı Bey

Sıvı soğutma seçimi hangisi olmalı

İki ürün arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım https://www.sinerji.gen.tr/corsair-h150-rgb-360-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-40146?gclid=Cj0KCQjw2v-gBhC1ARIsAOQdKY0L0jiV7LZtEo_x-R886ceUIT8BRfMG3fGjLDtWfjWdreFsESuK2ZsaAtIcEALw_wcB...
  8. Bıyıklı Bey

Sıvı Soğutmaya farklı fan takmak

Selam dostlar aşağıda ki sıvı soğutmayı alacağım size size sorum ise ürünün kendi fanlarını değil Lian Li al120 model olan fanları takacağım performans olarak bir fark yaratır mı yani soğutucunun kendisinden çıkan fanı kullanmasak ne olur ...
  9. Bıyıklı Bey

Asus Rog strix B550-A A-RGB desteği var mı ?

Dostlar bu kartı satın alacağım fakat A-RGB desteği varmı yokmu araştırdım fakat bilgi bulamadım varsa hangi soket ?
  10. Bıyıklı Bey

Kingston Fury Renegade 64gb ram

Selamlar anakart ve ram alma düşüncem var şu marka anakartı alacağım...
  11. Bıyıklı Bey

Corsair crystal 680x kasa değişimi

Dostlar elimde Corsair crystal 680x var niyetim linkte ki kasayı almak size sormak istediğim kendi kasam da bulunan 4 fanı bu alacağım kasaya sorunsuzca takabilirmiyim? Şu an ki kasam da toplam 6 fan var ve hepsi Corsair'in kontörülcüsüne bağlı RGB olarak...
  12. Bıyıklı Bey

Palit gamerock Rtx 4080 RGB desteği

Bu karttan önce Asus Rog strix 3070 kullanıyordum Corsair yazılım ile rgb renklerini kontrol ediyordum kasanın kendi kontrolcüsü var ana kartım MSI b450 gaming plus Max Argb desteği yok palit kutusundan Argb için bir kablo çıktı şimdi ben bu kartın RGB renklerini değiştirebilmek için ne...
  13. Bıyıklı Bey

XFX Radeon RX 7900 XT Speedster alınır mı ?

Watttman hatası çözüldü deniyor bu seri de alıp almamak da kararsızım sistemim şu şekilde AMD Ryzen 7 3700x (5800x3D alacağım) 32 GB 3000mhz Ram Rtx 3070 MSI mpg A850GF 850W 80+ gold psu MSI b450 gaming plus Max am4 anakart
  14. Bıyıklı Bey

RX 7900 XT Ryzen 7 3700x darboğaz yapar mı ?

Soru belirtildiği gibi dostlar eğer darboğaz gibi bir durum söz konusu olursa 5800x3D alacağım 4K da oynayacağım çünkü.
  15. Bıyıklı Bey

Ryzen 7 5800x3d Rtx 4080 darboğaz yapar mı ?

Selam dostlar bir kaç yorum gördüm rahatlıkla çalıştığını beslediğini okudum bir de sizin düşüncelerinizi alayım. Elimde ki işlemci Ryzen 7 3700x rtx4080'i beslemediği için başlıkta ki işlemciyi alacağım rahat bir şekilde darboğaz olmadan oyun oynanır mı sadece AAA oyunları oynuyorum...
Geri