Arama sonuçları: *

1. J

Çözüldü✓ Ajazz AK820 Pro Klavye aldım ama vergi almadı

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki linkteki ürünü aldım ama benden vergi kesilmedi yapmam gereken bir şey var mı? https://ajazzstore.com/products/ajazz-ak820-pro?variant=42723205611573
  2. J

Öneri Casper Excalibur G870.1245-dfb0x-b Çift Monitör Sorunu

Merhaba, Trendyol üzreinden aldığım Excalibur G870.1245 Cihazımı çift monitör kullanmak istiyorum ancak cihazda sadece bir adet HDMİ girişi var Type-C girişi thunderbolt değil bu bilgisayarla nasıl çift monitör kullanabilirim.
  3. J

Huawei 5i vs Galaxy Buds 2

Merhaba, sürekli bilgisayar başındayım günümün nerdeyse yarısında kulaklık takılı oluyor ve kaliteli bir kulaklığa ihtiyacım var kulaklık ile konuşma ve toplantılara katılma gibi bir alışkanlığım var bu yüzden mikrofon kalitesi ve gürültü engellemesi benim için çok önemli bir detay bu kulaklık...
  4. J

Samsung Galaxy M34 5G Şarj Aleti

Merhaba arkadaşlar vergi indiriminden yararlanmak için M34 5G aldım ancak hangi şarj aletini almam gerektiği konusunda kararsızım önerisi olan var mıdır?
  5. J

Eski Kasetten bilgisayara video aktarımı

Merhaba elimde Sony 640x bir cihaz var bu video kaset kaydedicinin yaklaşık 50 tane kaseti var elimde ve bilgisayara aktarıp depolamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim üstünde eski tip kalın usb girişi var (USB Mibi B) Ayrıca bir tane aav ve bir tane de dv girişi var bu girişlerden bilgisayara...
  6. J

HONOR PAD 8 TABLET İÇİN UYUMLU KALEM ÖNERİSİ

Merhaba herkese Honor Pad 8 tabletim için rahatlıkla kullanabileceğim bir kalem arıyorum ancak tablet yeni çıktığı için herhangi bir şey bulamadım eskiden ortak çalıştıkları Huawei M pencil alsam dedim ama Huawei pencil ile ya da farklı bir kalem uyar mı bilemiyorum bilgisi olan varsa yardım...
Geri