Arama sonuçları: *

1. SamuraiVoltra

R5 5600 & RX 6600 sistemde BIOS güncellemesi sonrası boştaki sıcaklık 56 derece

Anakartım: ASUS Prime B450M K II. İşlemci: Stok fanlı Ryzen 5 5600. Ekran kartı: ASUS Dual RX 6600. Anakartımı 4632 sürümüne bugün güncelledim. Güncelleme sonrası D.O.C.p ayarını profile #1'e aldım ve daha önce denemediğim Q-fan Control'ü (sadece CPU fan ve chassıs fan olmak üzere iki seçenek...
  2. SamuraiVoltra

Öneri Mount & Blade II: Bannerlord, Şimdi ne yapmalıyım?

Öncelikle merhaba. Bannerlord'da Kuzey İmparatorluğuna katıldım ve şuan klan seviyem 5, en güçlü (3401) ve en zengin (2.22m dinar) klan benim. 3 şehir (Baltakhand, Ortongard, Makeb) ve 3 de kalem (Syratos, Epinosa, Melion) var. Artık krallığımı ilan etmem gerektiğini, bu yüzden de krallıktan...
  3. SamuraiVoltra

Yardım PC'yi kapatmama ragmen PSU'dan ses geliyor. Kaçak mı var CW mi emin değilim.

PSU: FSP Hyper PRO 650W Sonradan eklenen not: PC'yi Windows uzerinden kapattiktan arkadaki Ethernet kablosu LED'i belirli araliklarla yanip sonmeye devam ediyor. Oncelikle iyi aksamlar, durum baslikta belirttigim gibi. İlk aldigimda PC'yi kapatsam dahi klavye mouse LED'leri yaniyordu...
  4. SamuraiVoltra

AMD Ryzen 5 5600 sıcaklık değerlerim normal midir? (Dying Light)

Sistem: AMD Ryzen 5 5600 AMD Asus Dual Radeon RX6600 Asus B40M-K II (8x2) 16 GB 3200Mhz Ram Kasa: Mesh Ön panel, 4 adet fan Dying Light indirdim ve MSI Afterburner ile oyuna girip fps ve sıcaklık değerlerime baktım. Ulaşabileceğim en yüksek ayarlarda: CPU kullanımı: %33-%40, Sıcaklığı...
  5. SamuraiVoltra

Anakartımda yanıp sönen turuncu ışık ve PC'yi kapatsam dahi ışığı yanan mouse.

Anakartta PC'yi kapatsam bile yanıp sönen turuncu bir ışık var tam ekran kartı soketimin yanında. Ayrıca PC'yi kapatsam bile mouse ışığı yanmaya devam ediyor.
  6. SamuraiVoltra

Ekran kartım Asus Dual RX6600 boşta 52 derecede çalışıyor.

Sizce bu normal midir?
  7. SamuraiVoltra

Pc kapattıktan sonra hem mouse ışığı yanıyor hem içinde turuncu bir ışık yanıyor

Evet dediğim gibi. Pc'yi kapatıyorum ve ardından turuncu yanıp sönen bir ışıkla karşılaşıyorum, ayrıca mouse ışığı da yanıyor. Power şalterini indirdiğimde hemen çözülmedi bu sorun. Ethernet kablosunu da söktüm. Tuvalete gittim geldim baktım sönmüş. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
  8. SamuraiVoltra

Gaming Gen Tr den alınan sistemler ne zaman geliyor?

Gaming Gen Tr den upgrade edip bir sistem aldım. 1 Mart'ta sipariş verdim hâlâ hazırlanıyor ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
  9. SamuraiVoltra

R5 5600 RX6600 sistem topladım. Gelince ne yapmalıyım?

Pc'yi gaming.gen.tr'den aldım. PC gelince neler yapmam gerekiyor, YouTube da ki kaynaklara baktım ama hepsinin toplu olmasını istiyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
  10. SamuraiVoltra

Çözüldü✓ Cbox monitör alınır mı

Cbox 23.8" 23HB165G 1920X1080 1ms 165Hz
  11. SamuraiVoltra

Çözüldü✓ R5 5600 RX6600 ve B450M-K II alınır mı?

Merhabalar değerli hocalarım. AMD Ryzen 5 5600 AMD Radeon RX 6600 ASUS PRIME B450M-K II ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB 8GB (2x8GB) DDR4 3200 MHz CL16 Ram Alınır mı hocam? (Nvidia istemiyorum.)
  12. SamuraiVoltra

Yardım Casper Laptop'ta yaşadığım uzun hata silsilesi

RAM(4+4) 8GB DDR3 CL11 1600 MHzSSD veya HDD modeliSSD: Kingston KC600 HDD: Seagate Momentus 500GBEkran kartıGT630MİşlemciIntel i-5 3210m Öncelikle en başından başlayayım. Eski, 10 yıllık bir Casper laptopum vardı. Ben bu laptopu hızlandırmak için SSD sipariş ettim ve SSD gelince de öncelikle...
Geri