Arama sonuçları: *

• Users: Viridis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Laptop kullanarak harici ekranda kaç hz alırım?

Merhaba arkadaşlar. Spss excel gibi işlerde kullanmak için huawei matebook d14 almayı düşünüyorum fakat harici monitörle kullanacağım için 60hz yenileme imkanı veriyor (monitörüm 120 hz). Monitörü 120 hz olarak kullanabilmem için ekran kartı olan laptop modeli mi tercih etmeliyim tam anlamadım...
  2. V

Yardım Hp ‎86N52EA alınır mı?

Amazondan hp linkteki laptobu almak istiyorum. R python ofis programları ve makale okumak için kullanacağım. Düşünceleriniz veya başka önerileriniz var mı acaba ( 17000 tl şu anda laptop)...
  3. V

Öneri Yazılım ve Ofis işleri için laptop

Merhaba arkadaşlar. Akademide olduğum için R&Python'u rahatlıkla çalıştırabilecek ve ofis programları kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Ayrıca bol bol makale okuduğum için ekranının okuma için iyi olması tercihimdir. Sanırım ekran kartından ziyade işlemcinin kuvvetli olması gerekiyor bu...
  4. V

Psu Konusunda Yardım

Merhabalar. Psu konusunda sizlere danışmak istedim. Öncelikle elimde olan parçalardan bahsetmek isterim. Ekran kartı: MSI RTX 3070 TI Surpim X 8G (ikinci el arkadaşımdan aldım) Anakart: ASUS PRIME B760M-A D4 Intel B760 LGA1700 DDR4 5333 DP HDMI 2x M2 USB3.2 AURA RGB (3000 tl) İşlemci: intel...
Geri