Arama sonuçları: *

• Users: KaanBey12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KaanBey12

G27 direksiyon kendi kendine toplamıyor.

G27 direksiyon seti ile oynuyorum. Assetto corsa, beam ng drive gibi oyunlarda direksiyonu çevirdikten sonra kendi kendine gerçekteki gibi toplamıyor aksine çevirdiğim tarafa doğru tamamen dönüyor. Bir terslik var çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim. (Ets 2 de sorun yok istediğim gibi...
  2. KaanBey12

300-400 TL Erkek Parfüm Önerisi

300-400 TL Erkek Parfüm Önerisi
  3. KaanBey12

Çözüldü✓ Pc kendi kendine kapanıyor

2 gündür olan bir sorun bilgisayar açıkken bir anda kapaniyor ve o prize bağlı olan bütün cihazlar kesiliyor yani monitör modem vb. her şey elektrik kesilmis gibi kapaniyor 10-15 saniye sonra açılıyor ve pc kendisi açılıyoe ve hemen ardından kapanıyor ve bunu sürekli tekrarliyor bende mecbur...
  4. KaanBey12

DLC ban yiyen var mı?

Steamde herhangi bir oyunda dlc hilesi yapılınca ban yiyen oldu mu?
  5. KaanBey12

Öneri Hikayeli açık dünya oyunlar önerir misiniz?

Watch dogs 2, rdr 2 ve far cry serilerini oynadım ve şuan death stranding oynuyorum. Bunlar harici hikayeli açık dünya başka oyunlar önerir misiniz?
  6. KaanBey12

Oyun oynarken kendi kendine alta alıyor.

Oyun oynarken bir anda masaüstüne atıyor. Oyun kapanmıyor ve oyuna geri dönebiliyorum. Arkaplanda da çalışan bir uygulama yok. Masaüstüne atarken saliselik olarak sanki cmd ekranı gibi bir ekran görüyorum bu ekranı saliselik görüyorum ve gidiyor. Sizce sebebi nedir? Bir virüs olabilir mi ya da...
  7. KaanBey12

Youtube Music'te geçmiş var mı?

Youtube music kullanıyorum. En son oyum oynarken arkada bi parca açmıştım ve otomatik oynatarak farkli şarkılar calmıstı ve hepsi güzeldi. Sıkıntı şu ki kafam oyunda olduğundan şarkıların isimlerini bilmiyorum. Youtube Music'te de normal youtube da olduğu gibi bir gecmiş göremedim. Sorum...
  8. KaanBey12

Beam Ng Drive ne zaman indirime girer?

Steam den beam ng drive ı almak istiyorum ama şuan 235 tl ve çok pahalı. Oyunun ne zaman indirime gireceği ve tahmini ne kadar olacağı hakkında bilgisi olan var mı?
  9. KaanBey12

Alt-Tab Alt-F4 Windows tuşu gibi özellikler çalışmıyor.

Bilgisayarımda her şey normaldi ama bugün açtığımda alt f4, alt tab, ctrl alt delete ve windows tuşuna bastığım zaman çalışmaması gibi bir sorun başıma geldi. Klavyemde bir sorun yok tuşlar çalışıyor ama çözümünü bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Bu arada ekran klavyesinde denediğim...
  10. KaanBey12

H61 anakarta i7 3770K takılır mı?

H61 lga1155 anakartım var ve i7 3770K işlemci takmak istiyorum ama işlemci özelliklerinde fclga 1155 pin yazıyor bu anakartta sorunsuz uyumlu şekilde kullanabilir miyim yoksa çalışmaz mı?
  11. KaanBey12

Pc uykuya alınca kapanmama sorunu

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda uykuya alınca monitör klavye mouse hepsi kapanıyor ama kasanın ışıkları ve fanlar çalışmaya devam ediyor. Çözümünü bilen yardım ederse sevinirim.
  12. KaanBey12

Öneri Eski kasayı oyuncu kasasına donüştürmek

Merhaba arkadaşlar. Kullabdığım eski bir kasa vardı aklımda da olan bir şeydi bende bu kasayı elimden geldiğince yeni bir kasaya çevirmeye çalıştım. Düşünen kişilere ilham olabilir. Önce yan kapağı kesip ona uygun bir cam kestirip kapağa yapıştırdım. Sonra ön tarafı söküp tuşları üst tarafa...
Geri