Arama sonuçları: *

1. Dünyanın En İyisi

Windows Network Drive Kısayol

Selam herkese, Bilgisayardan bir NAS cihazına olan bağlantıyı kısayol olarak kaydetmek istiyorum. Normalde bilgisayarım üzerinden "Ağ konumu ekle" seçeneği ile eklediğim zaman benden mutlaka paylaşılan klasör yolunu da girmemi istiyor. Örneğin; \\192.168.....\klasör-adi şeklinde girmemi...
  2. Dünyanın En İyisi

Bu Laptop Alınır Mı?

Selam herkese, Sadece internette gezinilip, office programları kullanılacak, taşınması kolay. Bunları yaparken de kasmasını istemiyorum. Daha iyi önerileriniz varsa söylerseniz mutlu olurum :) Lenovo V14 Amd Ryzen 5 5500U
  3. Dünyanın En İyisi

Ağ Sürücüsündeki Bütün Klasörlere Bağlanma

Selam herkese, Ağdaki bütün klasörlere ulaşmaya çalışıyorum ama windows sürekli mutlaka bir klasör seçmem gerektiğini söylüyor. Ben hepsine birden erişmek istiyorum nasıl yaparım? Resimlerle anlatıyorum; Bu şekilde girmeye çalıştığım zaman erişilemiyor hatası alıyorum. Ağdaki klasörler...
  4. Dünyanın En İyisi

Belgrad'dan Telefon Alan Var MI?

Selam herkese, Yakın zamanda Belgrad'a gitmeyi düşünüyorum. Gitmişken de iphone 14 pro max alacağım. Daha önce Belgrad'dan telefon almış olan ya da alan tanıdığı olan var mı? Herhangi bir apple store bulamadım orada internetten baktığımda. Yani alırsam eğer herhangi bir teknoloji mağazasından...
  5. Dünyanın En İyisi

Oyuncu veya Ofis Koltuğu Önerisi

Selam herkese, 1 yılı aşkın süredir Hawk Gaming Fab v4 oyuncu koltuğu kullanıyorum ve neredeyse hiç memnun değilim. Koltuk rahat değil ve bel desteği sürekli sırt ve oturduğunuz yer arasındaki aralıktan içeri giriyor. Arkaya yaslanmak bile rahat değil bu yüzden. Bana güzel rahat bir koltuk...
  6. Dünyanın En İyisi

RTX 4000 Serisi Ekran Kartları İçin Sleeved Kablo Önerisi

Selam herkese, 4070 Ti ekran kartı için 16 pinli yeni nesil güç girişli sleeved kablo nereden bulabilirim? Bütçe kısıtlaması yok, önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  7. Dünyanın En İyisi

Asus B650E-F Bios Sıfırlama

Selam herkese, Asus B650E-F anakart ve Corsair Vengeance 6000MHz AMD Expo ramlere sahibim. Expoyu açtıktan sonra ramlerin rgbleri düzgün çalışmamaya başladı ve görev yöneticisinde veya diğer izleme programlarında ramlerin frekansını görüntüleyemiyorum. Windows açılırken de anakartın sembolü...
  8. Dünyanın En İyisi

OLED veya MiniLED Yüksek Hz Monitör Tavsiyesi

Selam herkese, Bütçe sınırım yok, renkleri güzel ve doğru gösteren, tercihen 2k yüksek hz bir OLED veya MiniLED monitör arıyorum. Bulduklarımın çoğu yurt dışında ve Türkiye'ye kargosu yok. Şimdiden teşekkürler.
  9. Dünyanın En İyisi

RTX 4070 Ti ve AM5 anakart için sleeved Kablo Önerisi

Selam herkese, Corsair RM850 PSU - Asus B650E-F ve RTX 4070 Ti sistemim var ve uyumlu kablo arıyorum önerilerinizi bekliyorum, fiyat önemli değil.
  10. Dünyanın En İyisi

RTX 4000 Serisi Ekran Kartları için PCIe Kablo Önerisi

Selamlar herkese, RTX 4070 Ti ekran kartı için sleeved kablo önerebilir misiniz? Komple set de olur.
  11. Dünyanın En İyisi

Riot Vanguard AVoluteSS3Vad.sys Block

Selam herkese, Asus B650E-F anakartım var. Windows 11 kullanıyorum ve bilgisayarı her açtığımda Vanguard AVoluteSS3Vad.sys dosyasını engelliyor. Ekran görüntüsünü eke koydum bakabilirsiniz. Daha sonra hayıra tıklayarak oyuna girebiliyorum bir sıkıntı olmuyor. İnternetten az bir araştırdım...
  12. Dünyanın En İyisi

AMD Expo Düzgün Çalışmama Sorunu

Selam herkese, Elimde Corsair Vengeance rgb 6000mhz cl30 amd expo ramler mevcut. Amd expoyu aktif edip ramleri oclayinca bilgisayar açılırken ekran geç gelmeye başladı. Anakartın logosu ve windowsun açılış ekrani gelmeyip direkt masaüstü geliyor. Biosa hotkey ile giremiyorum ve trobleshooting...
  13. Dünyanın En İyisi

Anakart LAN Driver Sorunu

Merhabalar, Elimde ASUS B650E-F Anakart var. Windows 11 kurulumunu yaptım ancak şimdi güncelleme yapmak için ethernet kablosunu bağladığımda anakart görmüyor. Nasıl yapmam gerek?
  14. Dünyanın En İyisi

8+4pin CPU kablosu Ayırıp Takmak

Selam herkese Elimde Corsair RM850 psu var ancak anakarttaki cpu güç giriş 8+4 pin. İçinde de sadece 8pin 2 tane cpu kablosu var. Bu 8 pinlerden 1ini ayirip 4 pin olarak 2 kablo taksam sıkıntı olur mu?
  15. Dünyanın En İyisi

Corsair H150 LGA 1700 - AM5 Aynı mı?

Merhaba Ryzen 7 7700x işlemcim var ve Corsair H150 rgb soğutma satın aldım. İçinden ek olarak sadece LGA 1700 kit çıktı. AM5 çıkmadı. Bu 2si bu soğutucuda aynı mı?
  16. Dünyanın En İyisi

Windows 11 Çevrimdışı Kurulum ile Normal Kurulum Farkı Nedir?

Selam herkese, Windows 11 kurulumu yaparken internete bağlanma bölümünde command line'dan bypass yapıp çevrimdışı kurulum yapmak ile, internete bağlanıp microsoft hesabı ile kurulum yapmak arasında ne fark var? Çoğu kişi çevrimdışı kurulum yapmak istiyor nedeni nedir bunun?
  17. Dünyanın En İyisi

Gainwand RTX 4070 Ti Kullanan Var Mı?

Sıcaklık değerleri, soğutucu bloğun malzeme kalitesi ve genel olarak performansı diğer markalara göre nasıl?
  18. Dünyanın En İyisi

7800 MHz Anakart - 7800 MHz RAM

7800 MHz bir ana karta tam 7800 MHz bir ram takılıp tam frekansta çalıştırılırsa sorun yaşanır mı, yoksa daha düşük frekansta bir ram daha mı sağlıklı olur?
  19. Dünyanın En İyisi

Otomatik Kedi Mama Kabı Önerisi

Selam herkese, Kedim için otomatik mama kabı arıyorum S Link Swap SL-21 ile Wero Pet Feeder arasında kaldım. Daha iyi önerileriniz var ise bekliyorum. (Lütfen sadece daha önce kullanan/bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.)
Geri