Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Samsung Ürün İadesinde Mağduriyet

Temmuzun 4’ünde sipariş verdiğim Samsung Odyssey G65B monitörüm, Temmuzun 9’unda elime ulaştı. Geldiği zaman ölü piksel testi yaptım ve ekranda ölü piksel olduğunu fark ettim. Daha sonra iade etmeye karar verdim. Samsung’a yazdığımda, bana Yurtiçi Kargo için bir iade kodu verdiler. Ancak Yurtiçi...
  2. B

İşlemci soğutucudan çıkan rgb kablosu anakarta takılmıyor

Merhabalar bitfenix 4p120 işlemci soğutucusu aldım sorunsuz taktım çalışıyor fakat RGB kablosunu anakarta takamadım hiç bir yerde böyle bir giriş yok ayrı bir aparat mı almam gerekiyor anakartım h610m s2h bi de kasa da bir problem var arkasını hiç bir türlü açamıyorum Corsair spec-05 soğutuyu...
  3. B

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

merhabalar işlemci bir kere mx4 ile işlem yapmıştım ama onu bulamıyorum şimdi ise bitfenix 4p120 işlemci soğutucu aldım ve bunla işlem yapıcam ama termal macunum yok iyzico ile ilk alışverişe 500 tl yi daha harcamadım bugün son gün bu kampanyaya uygun yerlerden termal macun önerirseniz...
  4. B

Yardım Iyzico bakiye hakkında yardım

iyzico bakiyem ile alışveriş yaparsam ilk alışverişe özel 500 tl indirimden yararlanabiliyo muyum yoksa illa kart ile mi ödemem gerekiyor şuan hesabımda 300 tl var 200 lük bişey alıp 500 tl almayı planlıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  5. B

DeepCool AG300 nasıldır

i5 12400f işlemcim var yaklaşık 3 yıldır stok fanla kullanıyorum last of us part 1 oynarken işlemcinin 100 derece olduğunu farkettim 600 tl aşşağısı yeterli soğutucu arıyorum sizce bu uygun mudur...
  6. B

onvo ov 013x plus alınır mı

uzun zamandır araştırıyorum onvo ov 013x plus almayı düşünüyorum kullanan veya benim gibi araştırıp başka fikirleri olan varsa yardımcı olabilir mi...
  7. B

1300 tl ye mouse önerisi

ben attackshark x3 almayı planlıyorum ama sizin de önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum
  8. B

diş beyazlatma jeli önerisi lazım

dişlerim sarı olduğu için özgüven baya düşüyor beyazlatmak istiyorum ama çok pahalı , güzel macun ve jel kullanan varsa ve memnun kaldıysa önerirse çok mutlu olurum bide bu nasıldır sizce kullanan varsa yorum yapabilirmi https://www.procsin.com/hello-smile-aninda-beyazlik-50-ml
  9. B

ea den oyun aldım kütüphaneme gelmedi

ilk başta 1 kere aldım hesabımdan para gitti ama kütüphaneme gelmedi sonra bug mu oluştu felan dedim bidaha aldım yine para gitti ama kütüphaneme gelmedi bugün geldi kütüphaneme ama 2 kere para gitmiş oldu nasıl paramı geri alabilirim
  10. B

şimdi ne yapmam gerekiyor

sipariş verdim teslimatı onayla diyor aldıktan sonra mı basıcam yoksa basmadan gelmiyor mu
  11. B

g733 mikrofon sorunu

g733 üm var ama mikrofonu çok kötü forumdaki ayarları denedim ama yinede kötü geliyor bu sorunu çözen biri varmıdır yardımcı olabilirmi
  12. B

1 k bütçeye fp mikrofon önerisi

g733 kullanıyorum mikrofonu çok kötü uygulamasından çok uğraştım yapmayı ama yapamadım aliexpresste çok iyi indirim var 1 k bütçeye önerme şansınız varmıdır 1700912522...
  13. B

1k ya numlocksuz mekanik klavye önerisi lazım

klavyem de d tuşu basmıyor 1 k bütçem var numlocksuz olursa iyi olur olmazsa da sorun yok
  14. B

1000 tl ye fp mouse önerisi lazım

bütçem 1k şuan g300s kullanıyorum ama arada bi temassızlık yapıyor yeni mouse a geçmek istiyorum öneri verirseniz mutlu olurum
  15. B

1000 tl ye klavye önerisi lazım

bütçem 1 k mekanik klavye olsun bide red switch olursa dadından yenmez teşekkürler 1698585308 https://www.trendyol.com/rampage/snug-k14-beyaz-gri-red-switch-rainbow-tkl-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-p-745177162?boutiqueId=61&merchantId=271718 bu alınır mı sizce
  16. B

600 tl ye120 mm fan önerisi

bütçem 600 tl 3 tane fan almak istiyorum ama 2 tane olur kasada şuan 2 tane fan var biri egzoz diğeri ön tarafta çok ısınıyor kasa , önerileriniz varsa çok memnun olur
  17. B

500 gb hdd önerisi lazım

500 gb hdd önerisi lazım bütçe 600 tl
  18. B

6k bütçe krampon önerisi

bütçe 6 k adidas almak istiyorum ama nikede olur önerileriniz varsa atarmısınız
  19. B

4 k bütçeye bu oyuncu koltuğu

4k bütçe var bu oyuncu koltuğunu almak istiyorum sizce bu fiyata daha iyisi bulunur mu https://www.pttavm.com/hawk-gaming-chair-fab-v6-kumas-oyuncu-koltugu-p-410219583?gclid=Cj0KCQjwqs6lBhCxARIsAG8YcDgrAhGOsu6jx70462jdo8YI11alYukTzi6pTOuZl9v9BRFQ5eteCyoaAlTJEALw_wcB 1689492140 bide v6 ve v4...
  20. B

4k bütçeye oyuncu koltuğu önerisi

maks 4k bütçe var https://www.pttavm.com/hawk-gaming-chair-fab-v6-kumas-oyuncu-koltugu-p-410219583?gclid=Cj0KCQjwqs6lBhCxARIsAG8YcDgrAhGOsu6jx70462jdo8YI11alYukTzi6pTOuZl9v9BRFQ5eteCyoaAlTJEALw_wcB bunu almak istiyorum sizce nasıl daha iyisi alınır mı bu fiyata öneri verirseniz sevinirim
Geri