Arama sonuçları: *

• Users: han599
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Öneri F/p laptop önerisi yardımcı olun

İyi bi laptop önerisi istiyorum fiyatına değsin 1tb SSD yeterli olacaktır
  2. H

25-35 k arası laptop önerisi!!!

https://www.teknosa.com/asus-tuf-gaming-f16-fx607vjrl016-i5210h-16-8-gb-ram-512-gb-ssd-rtx3050-freedos-gaming-laptop-p-785396103 Bu laptobu beğendim şimdilik daha iyi laptop önerilerine açığım.
  3. H

Monitör tavsiyesi 3-4k arası

Ips monitör tavsiyesi(fps oyunları ağırlıklı oynuyorum),kullanan veya önerebilecek. Bütçe:3000-4000
  4. H

Çözüldü✓ Monitör tamir ücreti tahmini?

Asus vp249qr 144hz monitör var elimde ekran gitti biraz araştırdım büyük ihtimal panel t/con değişecek tahmini servis ücreti ne kadar tutar?
  5. H

Obs cs go ve valorant siyah ekran sorunu

Obs te kayıt açmak istiyorum ancak valorantta çöküyor cs go 2 de siyah ekran veriyor bunu nası düzeltebilirim.
  6. H

Klavye öneri ?

300-500 arası önerilere açığım.
  7. H

200cc motorsiklet önerisi

Bütçem 100 k öneri istiyorum 2.el de olur fark etmez.
  8. H

alabilecepim en iyi fp kulaklık

alabilecepim en iyi fp kulaklık bütçem 800-1100 arası daha fazlasını vermem kablolu kablosuz farketmez ama kulak üstü olsun.
  9. H

Protein tozu alırken marka dikkat edilmeli mi

Protein ihtiyacımı tam anlamıyla karşılayamadığımdan ek olarak toz almaya karar verdim ama Creatin vs gibi şeyler de marka ve besin değerleri önemli tabi ama protein tozunda da önem vermek gerekir mi 23-24 gr arası bir protein desteği veriyor neredeyse hepsi yani markayı dikkate almak gerekir mi...
  10. H

Mıuı 14 sürüm düşürmelimiyim

Xiaomi redmi note 12 pro 256gb telefon var elimde şarjı bi tık hızlı bitiyor sürümünü düşürmem yararlı olur mu şuan ki sürüm mıuı 14 Android 13 tabanlı
  11. H

İlk şarj yeni telefonnnn

Yeni tel aldım redmi note 12 pro aldım şarjı 10 15 ti şarja taktım sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonuçta lityum polymer pili var değil mi biri aydınlatabilir mi?
  12. H

display port no signal hatası

hata veriyor sorun için yardım
  13. H

display port no signal veriyor

dipslay port kablosu aldım yeni ekran kartına bağlıyorum monitöre de bağlıyorum ama sonuç olarak çalışmıyor no signal veriyor yardımcı olun lütfen
  14. H

Performax gaming mouse makro ayar

Performax gaming mouse makro ayarı yapmak istiyorum nasıl yapılır yardım eder misiniz
  15. H

Mini dump bakar mısınız?

Minii dump dosyası yolladım bakabilir misiniz? 1682792551 .. 1682792566 .
  16. H

bilgisayar masaüstünde bile lag oluyor

bilgisayar masaüstünde bile lag oluyor oyundayken falanda nedeni internetimin kötü olması olabilir mi?
  17. H

150-200 bandında mouse

150-200 bandında mouse önerisi istiyorum.
  18. H

Türk Telekom almam gereken hızın altı alıyorum

Başlıkta belirttiğim gibi İnterneti 24 mbps almıştık şuan 10 mbps hız veriyor.
  19. H

Valorant yüklenirken mavi ekran veriyor

bilgisayarı yeni aldım valorant yüklenirken mavi ekran veriyor ama onun haricinde hiç bir yerde mavi ekran hatası vermiyor yardımcı olur musunuz.
  20. H

Gaming gen tr teknik servis e postası nedir

Gaming gen tr nin teknik servis e postası lazımda yardımcı olabilecek.
Geri