Arama sonuçları: *

• Users: Hipermario
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hipermario

Ankara da yapılacak şeyler?

2 haftalığına Ankaradayım ve canım çok sıkılıyor yapılacak aktivite öneriniz var mı? Pavyon vb şeyler için param yok.
  2. Hipermario

Airsoft Mermi Düz Gitmiyor

Elimde Ekol P92B tabanca var normalde tabanca hakimiyetim iyidir tecrübem var ama attığım bilyeler arpacığın sağ üstüne doğru gidiyor rüzgar olmamasına rağmen.
  3. Hipermario

Bursa Dershane Önerisi

Selamlar Bursa Nilüfer de dershane arıyorum kadrosu iyi fiyatıda uygun tavsiye edebileceğiniz var mı?
  4. Hipermario

Tatil Planlarınız Ne?

Benim pek bir planım yok genelde evde yatmakla ve çalışmakla geçicek. Sizinkiler ne?
  5. Hipermario

Kurtlar Vadisi Olerasyonu Bitmiştir (Kıza Açıldım)

Evet gençler hepinize selamlar umarım iyisinizdir. Bu gün kıza açıldım herşeyi anlattım onu neden sevdiğimi, ne kadar süredir sevdiğimi kız bu durumu olumlu karşıladı ancak ilişki istemediğini çünkü derslerine odaklanmak istediğini söyledi. Ama arkadaş kalabiliriz dedi. Şimdi buraya kadar...
  6. Hipermario

Ps4 Gta Online Arkadaş Arıyorum

Gta Online a yeni başladım daha 2 seviyeyim. Beraber oynicak biri varsa dc bırakabilir.
  7. Hipermario

Pomem ve Pmyo farkı?

Bildiğim kadarıyla Pmyo 2 yıl sürüyor ve lise mezunlarını alıyor Pomem ise lisans ve önlisans mezunlarını alıyor 6 ay sürüyor. Pomem ve Pmyo mezunlarının teşkilatdaki farkı nedir? Hangisi daha avantajlıdır?
  8. Hipermario

Ps4 Pro Oyun Yüklerken Siyah Ekran Veriyor

Cihazıma oyun yüklerken belli bir seviyeye kadar geliyir ve ardından indirilemiyir diyor bu esnada konsol donuyor ve siyah ekran veriyor. Veri tabanını yaptım güncelleme yaptım hala aynı.
  9. Hipermario

Ps4 Pro CE 36329-3 hatası

Sizce nedeni nedir? 1706876440
  10. Hipermario

Fiber Kablo Dış Cepheden Çekilir mi?

Evime Türknet fiber geldi ancak evin içinden kablo çekemiyoruz. Dış cepheden çeksek sorun olur mu?
  11. Hipermario

Bursa da Obp İle Alan Liseler

Bursa da yaşıyorum ve gittiğim liseden memnun değilim. Osmangazi veya Nilüfer de önerdiğiniz okul var mı?
  12. Hipermario

İyi Bir İnsan Olduğum İçin Pişmanım

Hyataın içinde insanlar kırılmasın diye özellikle dikkat eden insanların işlerini menfaat gözetmeksizin yapan biriy(d)im. Ancak insanlar cidden bunu hak etmiyor toplum içinde ******** diye tabir ettiğimiz insanlsr toplumda daha iyi bir konumda. Sizin bu konuda düşümceleriniz ne? @_Zaur_ @Kürşat...
  13. Hipermario

Yardım Hdd Bozuk Mu? Tamir edilebilir mi? Önemli!

İçinde önemli resimlerin olduğu bir Hdd vardı geçen gün çıkarttığımda Raw hatası verdi ve herhangi bir biçimlendirme ve test yapmadı. Bu gün içini açtım ve plaklar sağlamdı( iz falan yoktu) ancak okuyucu sıkışmiş gibiydi hareket etmiyordu. Sizce okuyucu sıkışması olabilir mi? Disk düzeltilebilir mi?
  14. Hipermario

Android Tv veya Android Boxa Apk Kurma

1- Tv ye ve telefonuna Send Files To Tv uygulamasını yükle. Sadece Tv yede herhangi bir dosya uygulaması yükle (File Maneger + önerim) 2- Atmak istediğiniz Apk yi telefonunuza yükleyin ve Send Files To Tv aracılığıyla Tv ye atınız 3- Dosya uygulaması ile Apk yi yükleyin ***Android Tv ve Tv Box...
  15. Hipermario

Yardım Hdd End To End Hatası

3.5" sata hdd vardı elimde ona kutu aldım taktım Pc de test yapınca(Hd tune) bozuk sektör 1 tane çıkıyor (Uzun süreli detaylı test) ve End to End hatası veriyor okuma yazma testi yapmıyor sizce diskde bir sorun var mı yoksa uygulamamı yanlış okuyor. Disk:Wd Blue 500 gb
  16. Hipermario

Gececi Tayfa İle Gece Çayı Ve Sohbeti

Gececi tayfa ile sohbet muhabbet
  17. Hipermario

Bu Olayda Benim Suçum Var mı?

Bursa da yaşayanlar bilir B-16 otobüs hattını küçük ve kalabalık otobüs iş çıkış saatlerinde yorgun ve gergin insanlarla dolar. Gine böyle bir gün okul çıkışı son 2 ders matematikdi bide otobüsde kadının biri başladı bağıra bağıra konuşmaya (orta yaşlı) bende 3-4 kez uyardım sessiz olun diye hiç...
  18. Hipermario

Yardım Laptop Klavyem Bozuk Yenisini Bulamıyorum

2010 model bir laptopum var ancak klavyesi bozuk aynı modelin 5 farklı serisi var ve hepsinin klavye soketi farklı klavye tamiri olabilir mi yedek parçayi nerden bulabilirim.
  19. Hipermario

Yardım HDD Parametre Hatası

Öncelikle Selam, Benim içine resim attığım bir HDD vardı. Bir kaç senedir kullanmıyordum dün Pc ye taktım "Diske erişilemiyor parametre hatası veriyor" nasıl kurtarabilirim.
  20. Hipermario

Hadi Herkes Okuldan Foto Atsın

Hadi Herkes Okuldan Foto Atsın. Düşüncesini yazsın. İyi haftalar. Düştük gine delilerin arasına 😊
Geri