Instagram'da galiba eskiden araştırdım biraz, 2023-2024 yılında takip isteği atınca "onayla" yerine "gözden geçir" yazıyormuş. 2026 yılındayız şu an araştırdım bayağı, galiba kaldırılmış, doğru mu arkadaşlar? Bu özellik kaldırıldı mı?
Instagram'da günde kaç takip isteği atıyorsunuz? (spam olarak algılamaması için) kısıtlama yememek için kaç takip isteği atmamız lazım?
bide isteklerin sürekli beklemesi sıkıntı olur mu
Staj başvuru formuna 1 Temmuz 15 Ağustos arası staj yapacağım yazdım normalde 12 Ağustos'ta tam 30 iş günü oluyor ne olur ne olmaz 15 Ağustos yazmıştım staj başvuru formunu 12 Ağustos'ta işim bitecek ve firmadan ayrılacağım. Staj başvuru formuna 15 Ağustos yazmam sorun olur mu?
Arkadaşlar iPhone şarj aletim dün yağmurda ıslandı fakat bugün dinlenmeye bıraktığımda enterasan şekilde çalışmaya başladı hiçbir sorun yok değiştirmeliyim yoksa kullanmaya devam mı edeyim.
iPhone şarj aleti takınca telefon sıvı algılandı uyarısı verdi. Ondan sonra ablamın şarj aletini takınca düzeldi ve şarj etti. Yarın yeni şarj aleti alacağım yarın telefonda bir sıkıntı yoktur değil mi arkadaşlar? Kendim şöyle yorumladım eğer telefonda sıkıntı olsaydı ablamın şarj aletiyle de...
iphone 15 pil sağlığı 3 ayda 98 düştü ayda 1-2 düşmesi normal diyolar çok dikkatli kullanıyorum orjinal şarj aleti yorumlarınızı bekliyorum bu olay normal midir