Arama sonuçları: *

• Users: Xlnercion
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Xlnercion

Wraith W1 ile ilgili düşünceleriniz?

Wraith markasını çok sevmekteyim mousepadini klavyesi (Wraith speed ve Wraith W75) kullanmaktayım. Aldığım ürünlerden de çok memnunum F/P olarak çok çok iyi olduğunu düşünüyorum. Kaliteli malzemeler kullanıyorlar. Elimde Razer Viper Ultimate var ve Wraith W1 alıp denemeyi çok istiyorum...
  2. Xlnercion

DeepCool Assainss IV 140mm beklediğim performansı vermiyor

DeepCool Assainss IV hava soğutmasını satın aldım. Eskiden sıvı soğutma kullandığım için kasada fana gerek duymadım. Şuan sadece kasanın arka tarafında takılı tek fan var. O fan da dışarıya hava veriyor yani kasanın içine doğru bir hava akışı yok. Oyunlarda 65-70 arası sıcaklık beklerken 75-83...
  3. Xlnercion

I7 14700KF soğutucu önerisi

Merhabalar İ7 14700KF işlemci satın aldım. Fakat sıvı soğutmam maalesef yeterli gelmedi. 3 fanlı olanlardan da takamıyorum kasama sığmıyor. Kule Tipi çok pahallı olmayacak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. Xlnercion

I7 14700F vs i7 14700KF

Bu iki işlemciden birini almayı düşünüyorum. Arasında 1500 TL fiyat farkı var. Sizce değer mi? Neden?
  5. Xlnercion

Uygun Fiyatlı Kule tipi veya sıvı soğutma önerisi

R5 5500 var 92 dereceleri görüyor. 2000tlye kadar olacak soğutma ürün öneriniz nedir?
  6. Xlnercion

Garanti Kapsamının kanunları nelerdir?

Merhabalar türkiyede kulaklık ve amfileri satan bir ses eşyaları sitesinden bizzat alışveriş yaptım. Aldığım üründe arıza meydana geldi. Firmayla iletişime geçtiğimde bana destek sağlayacaklarını fakat kargo ücretini benim ödememi istediler. Doğuda oturduğumdan dolayı İstanbul a kargo yollamam...
  7. Xlnercion

CS2 siyah ekran hatası

CS2 yi dün gece gayet normal bir şekilde oynarken sabah uyandığımda oyunu açmaya çalıştığımda siyah ekranda kalıyor oyun içi menü sesleri gelirken ekran gelmiyor. Amd rx 6650xt kullanıyorum.Sürüm 23.9.3 dür. Valve ın cs için özel paylaştığı amd driver sürümünüde denedim bir işe yaramadı.
  8. Xlnercion

Java kodlarında yardımcı olacak kaynak

Merhabalar şuanda bir yazılım firmasında staj yapmaktayım. Bana görev veriyorlar bende kodu yazmaya çalışıyorum benden araştırarak yapmamı istiyorlar. Fakat ben java kodlarını veya bulmak istediğim kodları hangi sitelerden bakacağımı bilmiyorum. Kodları ararken nerelere bakabileceğimi bilen...
  9. Xlnercion

Kulaklığım için üst düzey aux kablosu arıyorum

Merhabalar elimden Beyerdynamic mmx100 bulunmaktadır. Ses kartı olarak da Fiio kullanmaktayım. Fakat kulaklığım için güçlü bir aux kablosu istiyorum. Sesleri bana en kusursuz biçimde vermesini istiyorum. Bildiğiniz yurtiçi yurtdışı farketmez iyi bir aux kablosu varsa önerir misiniz. Fiyat fark...
  10. Xlnercion

Yardım CSGO daki yeni farm yöntemi

Arkadaşlar CSGO deatmatch de yeni bir farm ortaya çıkmış. Karakteriniz otomatik yürüyor ve adam öldürüyor. Bu sıralar deatmatch girerseniz çok fazla olduğunu görürsünüz. Bunu nasıl başarıyorlar bilen var mı? Konu ile ilgili video:
  11. Xlnercion

Öneri İnceleme: Lenovo G24-20

Ürünü alalı 4-5 ay oldu. Deneyimlerimi elimden geldiğince aktarmak isterim. Öncelikle monitör F/P olarak diğer markalardan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kutu içeriğinde standı monitör ve kabloları çıkmaktadır.Kutusu bana aşırı büyük geldi.Kablo kalitesi bana yeterli gibi geldi ancak daha iyi...
  12. Xlnercion

MacOs Oturum Açma Ögelerini Kapatma

MacBook Air 1 kullanmaktayım. Her 10-15 dk bir sağ üst tarafta Oturum Açma Öğeleri diye bir bildirim çıkmaktadır. Bunu nasıl kapatacağımı bilmiyorum yardım edin.
  13. Xlnercion

Macbooktan yayın açıp windowstaki oyunu kaydetmek mümkün mü?

Merhabalar mevcut olarak MacBook Air m1 im var. M1 den OBS den yayın açıp oyun oynadığım kasayı kaydedebilirmiyim?
Geri