Arama sonuçları: *

1. T

Valorant Hwid ban hakkında

merhaba 14.06.2025 tarihinde arkadaşımla valorant dereceli oynarken bir anda beni oyundan attı anlamadım neden attığını sonra tekrar girmeye çaıştım hata verdi donanım banı yediğimi bilmediğim için pc yi kapat aç ettim sonradan anladım donanım banı yediğimi arkadaşımla maçta olduğum için...
  2. T

Hangi Rx580 ni almalıyım

Merhaba benim şuanki ekran kartım 1050ti bugün sattım ve rx580 almak istiyorum ama 4gb ve 8gb modelleri var 4gb modeli alsam 1050ti dan ne kadar güçlü 8gb lık modeli alsam zaten güçlü olduğunu biliyorum sahibindende sıkıntısız bulmaya çalışıyorum yardımcı olurmusunuz
  3. T

TT Fiber altyapı dönüşümü için ne yapmam lazım

şimdi ben bundan 4 gün önce türk telekom il müdürlüğüne gidip binamıza fiber istediğimizi belirttik ve oda gerekli kağıdı verdi işte yazdık kağıdı doldurduk ordaki çalışan ise bu yılki bütçe kalmadı seneye ertelenir büyük ihtimal falan dedi benimde aklıma takıldı aynı gün btk ya mesaj ilettim...
  4. T

Rize/Çayeli TürkTelekom fiber altyapı başvurusu yapma

Merhabalar öncelikle Rize/Çayeli de yaşıyorum binada fiber altyapı var ama daireye kadar değil yani max 100mbps hız alıyorum ve daireye kadar fiber için açık kapı sitesinden fiber için talep istedim sizce btk ya da yazmalımıyım süreç dahamı hızlı olur 1000mbps bağlatmak istiyorum.
  5. T

24H2 nasıl indirilir

merhaba videodan gördüm 24H2 yi indirmek istiyorum sistemim i3 9100f 1050ti ve şuan normalde windows 10 kullanıyorum legal şekilde nasıl indiririm bi zararı varmıdır
  6. T

Logitech G305 Alınır mı

merhabalar şuanki kullanmakta olduğum mouse steelseries rival 3 kablolu modeli bu mouseyi satıp üstüne biraz para ekleyip logitech g305 almayı planlıyorum sizce alınır mı? kablosuz mouseye geçmek istiyorum artık kablolardan kurtulmak lazım ya da steelseries dan devam edip onun wirelles mouse...
  7. T

VC220-G3u modem pkts sorunu

merhabalar öncelikle bendeki sorun bi tuhaf tam çözemedim o yüzden bir konu açmak istedim bende zyxelin bir tane modemi vardı nerdeyse 8 yıldır kullandığım için artık 100mbps lik pakette 30mbps veriyodu kabloluda türktelekomdan vc220 g3u modemini aldım önceki modemde hız testinde ping 20 iken bu...
  8. T

gürcistandan ps 5 almak

merhaba yakın zamanda gürcistandan ps 5 almayı düşünüyorum ps 5 slim cd li versiyonu 1559 lari bide siyah renk kol alıcam 180 ları oda ilk olarak tax free ile bu dediklerim kaç tl ye tekabül ediyor birde bir tane inceleme videosunda duydum aldıktan sonra kutudan çıkarıp test ediliyormuş bu...
  9. T

GIGABYTE GTX970 WindForce 2. el

merhaba ben 2. el ekran kartı alıcaktım aslına bir önceki konuda yardımcı olan çok kişi vardı 1050ti alıcaktım ancak gtx970 1050ti dan iyiymiş onu öğrendim 2. el gtx970 araştırdım bugün GIGABYTE GTX970 WindForce ekran kartını buldum kar 8+6 pin istiyor ama benim psu da tek 6+2 var, satıcı sata...
  10. T

Öneri Tek fanlı 1050ti alınır mı?

Merhaba 2. el temiz 1050ti almayı düşünüyorum bütçem pek iyi olmadığı için, sistemim Pentium G5400, 16gb ram ve şuanki ekran kartım olan RX560 4gb modeli var wattman hatasıyla çok karşılaştığım için nvidia ekran kartına geçmeyi tercih ettim ve nerdeyse performansları eşitte olsa 1050ti tercih...
  11. T

Ekran kartım gta 5 oynarken onboard karta geçiyor

Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi sorunum bu. Normalde birkaç saat GTA 5 oynadıktan sonra beni oyundan atıyordu birdaha bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Ama bugün artık göreve giremeden oyunda atıyor beni. Bunu nasıl çözebilirim, hata kodu isterseniz atabilirim oyundan attıktan sonra...
  12. T

2. El Playstation 4 Fat kasa alınır mı

Merhaba yakın zamanda playstation 4 almaya karar verdim sıfır baktım bütçe yetmedi bende 2. El almak istedim sizce alınır mı? bir sorun çıkartırmı. 1679347683 almayı düşündüğüm playstation budur; https://link.dolap.com/f1vhd
  13. T

Epic Games te olan GTA 5 İ PS4 e Aktarma oluyormu

Merhaba başlıkta göründüğü gibi merak ettiğim şey bu ben yakın zamanda PS4 almayı düşünüyorum ve Epic Games hesabımdada GTA 5 var PS4 için bidaha GTA 5 almakta istemiyorum acaba epic games te olan GTA 5 i PS4 ten oynayabilirmiyim oynanıyorsa bunu nasıl yaparım.
  14. T

2023 te amd ryzen 3 2200g sistem toplanırmı

merhaba bütçem kısıtlı olduğu için amd ryzen 3 2200g li bir sistem toplamayı düşünüyorum (2x8) olarak yapıcam bide bu sistem için kaç watt psu ve en ucuz hangi anakart almalıyım (pek anlamadığımdan dolayı) veya bunun yerine önereceğiniz bişe varsa önerebilirsiniz.
Geri